# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Billiyorum. Ama şu an yaptıkları şey sadece hazırlıksız yakalanmamak için görüşmeler yapmak. Kesinleşmiş bir şey yok. Bence biraz kafa yorarsa yabancı TD'ün Türkiye'ye, Süper Lige alışmasının ve mevcut takımı tanımasının uzun süre alacağını ve daha riskli olacağını anlayacaklardır. Luce'nin gelmeyeceği kesin olduğuna göre bir tek Eric Gerets kalıyor. Eric Gerets başarılı olabilir ama hem uzun vadeye hem kısa vadeye bakarsan Abdullah Avcı tercihim olur.

Abdullah Avcı şu anda gelirse risk taşıyacak bir hamle olmaz mı?

Başarıya aç, sabırsız bir taraftar var. Yönetimden beklentiler yüksek olacak. Eğer Abdullah Avcı bir kaç başarısız sonuç alırsa, taraftar homurdanmaya başlar. Ama Gerets veya Terim'de bu homurdanmalar o kadar fazla olmaz. İdare edilebilir nitelikte olur. Ben de severim Avcı'yı fakat daha sakin ve kendini tekrar ispatlamış bir Galatasaray'a gelirse daha başarılı olur ve taraftar arkasında durabilir.

Bunları daha önce okumuşsundur. Atasözü gibi oldu ama bence doğru olan bu.

Hadi canım izlemedim. Ne dedi ki?

Can Karyağdı,Selçuk'a soruyor:''Selçuk nasıl stat?''.Selçuk,zemine bakıyor,sonra boş tribünlere bakıyor.Sonra cevap veriyor hayranlıkla:''Harika birşey.''.

Can Karyağdı,Selçuk'a soruyor:''Selçuk nasıl stat?''.Selçuk,zemine bakıyor,sonra boş tribünlere bakıyor.Sonra cevap veriyor hayranlıkla:''Harika birşey.''.

Umut fakirin ekmeği ya. Bundan da birşeyler çıkartalım. Kesin geliyor abi bize kesin :D

Hayırlı olsun. Umarım herşey çok daha iyi olacak.

Abdullah Avcı şu anda gelirse risk taşıyacak bir hamle olmaz mı?

Başarıya aç, sabırsız bir taraftar var. Yönetimden beklentiler yüksek olacak. Eğer Abdullah Avcı bir kaç başarısız sonuç alırsa, taraftar homurdanmaya başlar. Ama Gerets veya Terim'de bu homurdanmalar o kadar fazla olmaz. İdare edilebilir nitelikte olur. Ben de severim Avcı'yı fakat daha sakin ve kendini tekrar ispatlamış bir Galatasaray'a gelirse daha başarılı olur ve taraftar arkasında durabilir.

Bunları daha önce okumuşsundur. Atasözü gibi oldu ama bence doğru olan bu.

Rıza, bırak taraftarı. Onlara göre hareket edersen küçük düşünmüş olursun. İleriyi görmek ve başarının süreklilik kazanması önemli. Ben sistemsel açıdan bakıyorum. Bakış açılarına bakıyorum. Gelen Luce dışında Terim'de dahil olmak üzere hep eleştiriler olacak. Bunu engelleyemessin. Türkiye'nin doğası bu. Hem Gerets'in, Terim'in kredileri en fazla yarım dönem uzatır tepkilerin gelmesini. Daha geniş ve uzun perspektiften bakıp hareket etmek gerek. Avcı da bir çok modern özellik bir arada. Not: Fatih Terim de ilk geldiğinde Galatasaray'ı taşıyamaz diyorlardı. Nerlere taşıdı gördük.

Cebinden para verecek diyenler umarım açıklamalarını okumuştur.

Le Guen gelir büyük ihtimal,yanliz artik Adnan Polati asaglayici mesajlari birakalim,denedi olmadi,devri kapandi,simdi top Aysal ve ekibinde.

10000000000% cebinden para verecek... Bunu gidip acik acik söylemesine gerek varmi ?? (miktarini bilmiyorum ama illa verecektir)

Adam kendisi dedi cebimden para vermek gibi bir düşüncem yok diye.

Hala ne bekliyorsunuz anlamıyorum.

Ben Turkum ve Galatasarayliyim diyor. Helal olsun

Twitter..

Ceket ilikleyen değil, ceket iliklettirecek bir başkan geliyor...

!!

Para vermicem demeye getirdi ama her türlü verir orasının kaçışı yok.

Adam kendisi dedi cebimden para vermek gibi bir düşüncem yok diye.

Hala ne bekliyorsunuz anlamıyorum.

Büyük kulüplerde cebinden para vermeyen baskan olmadi bugüne kadar,zaten cebinden vermesine gerek yok,kredi gücünü kullansin yeter.

Adam verirde vereceği para bellidir.Sonuçta çacukları torunları var.Mirasçıları var yani onlarıda düşünmek zorunda.

S12150025.jpg

:cool: Bentley

ben tek birşey anlamadım. bu borcu napacak şimdi?

avrupa'daki ilk 4 ligin ilk 4ündeki takımları örnek alacakmışta, onlarda bu borç yok.

bu borçla nasıl transfer nasıl yatırım yapacak. onu anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt