# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Yahu adamın dürüst olduğunu bile bilmiyorsunuz.

Önce bir tanıyın.Parası olan her adam düzgün değildir.

Siz şimdiden adamı efsane ettiniz.

hay adamin durustlugune

siz kafayi siyirmisiniz haberiniz yok

adamin durust olup olmadigini bilmiyormusuz

ben senin durust olup olmadigini bilmiyorum ne dersin?

Bu boşlukta çıkıp 2 3 güzel kelime etti diye kimseyi ilah yapmaya gerek yok. Bekleyip görüp doğru karar verme zamanıdır.

Öyle kardeşim yalan mı.

Adam bir gelsin ondan sonra yorum yaparsınız.

Şimdiden sanki şampiyon yapmışçasına yorumlar yapılıyor.

Başladılar yok 100 milyon euro verecek falan.

Adam cebinden salak mı 100 milyon euro versin.

Bence konular kapansın o zaman. Bugün fuzuli basın toplantısı yaptı zaten.

Kimse de 100 milyon euro vereceğine ciddi manada demiyor. Kimse de efsane falan yapmıyor. Millet sadece inanıyor bu adama özellikle bugünkü konuşmasından sonra. Olayı abartan ilginç şekilde karşı çıkan sizlersiniz.

ünal aysal çok büyük oranla başkan seçilecektir. karşısına haluk ulusoy gibi bir rakip çıkmazsa....

başkan konusunda sıkıntımız yok kanımca. bunca kötü günlerden sonra mesaisini,sorumluluklarını bilerek camiaya ve taraftarımıza güven verecek bir yönetim kurulursa sorun yaşanmayacaktır.

beni düşündüren teknik adam ve futbolcu transferleri.. geleceği dönükmü yoksa günü kurtarmak adınamı transfer politakası güdelecek bekleyip göreceğiz.

haziran ayının ilk haftalarında teknik adamın belli olması gerekiyor. bunca başarısızlıktan sonra taraftarı ve gelecek futbolculara söze gececek disiplinli güven verecek bir isim gerek. bence fatih terim ilk adaydır gözümde ve gönlümde. eğer güçlü bir yapı oluşacaksa yönetim olarak teknik adamında camiayayı tanıyan ve gerekli sorumlulukları yapabilecek tecrübe gerekiyor. geçmişteki başarı veya hataları dile getirilecektir ancak şu bir gerçek disiplin-tecrübe-taktik diyince yerli olarak fatih terim benim ilk adayımdır.

haziran ayında teknik adam meselesi çözülmelidir. geç kalmamalıyız gelecek teknik adamın oluşturacağı kadro için şimdiden plan program hazırlanmalı.

futbolcu transferlerinde hocanın oynatacağı taktiğe göre adam alınmalı. aşırı yıldızlara bel bağlanmamalı. avrupada mevkisinde görev olarak ismi bilinen adıyla kendini bir şekilde kanıtlamış isimler üzerinde durulmalıdır. yeni maceralara gerek yok diyorum. fatih terim ismi bir çok yönden etkili olacaktır futbolcu transferinde yerli veya yabancı olsun.

abdullah avcıyı veya diğer yerli hocaları küçümsemek gibi olmasın yabancı veya yerli kaliteli futbolcular kulup dışında hocayada bakarlar. 3 senedir pek bir sessiz ve zor günler geçirdik.

ünal aysalında söylediği bir işe giriyorsa planını ve progmanın yaptıysa. gelecek önümüzde doğru tercihlerle fatih terim gibi kendi içimizden çıkmış teknik adamlar, günümüzün en iyi yerli oyuncuları ve yabancı kalitesi yüksek takım oyuncularıyla 2011-2012 tt arena başka bir renk-başka bir heycan ve başka başarılar tanıklık edecek biz taraftarlarla dolacak.

tarih yazılmaya kaldığın yerden devam edecek.....

HAYDİİ GALATASARAYIM , AVRUPA VE DÜNYADA TÜRKİYENİN GURURLU YÜZÜ OLMAYA DEVAM ET...

SAYGILAR ARKADAŞLAR.....

Denize düşmüş misali işte bizim taraftar.

Adam hakkında birşey bilmeyenler bile başlamış bir 100 milyon euro türküsüne sürüp gidiyor.

Bu söz sana değil Serdar Burak.

Önceki sayfalarda bir çok yorum var para verecek gibisinden.

Hedefi koymak önemli. Hedef yakaladigimiz basarilarin üstüne cikmak diyor. Polat´in böyle bir iddiasi yoktu mesela. Benim futboldan anlamama gerek yok, ekibim bu isin ehli olacak diyor. Ilrleyen günlerde hersey netlesecektir. 10 günlük bir süre var önümüzde. Haluk Ulusoy-Haldun Üstünel ikilisi ortaya cikmazsa benim adayim kesinlikle Ünal Aysal.

Adnan Poaltcilarin negatif enerji dagitmasini, dogru bulmuyorum. :) :)

Önceki sayfaları aç oku.

Adamı parası için isteyen bir çok taraftar var.Oysa adam para vermeyecek.

Parasıyla zerre kadar ilgilenmedim , ilgilenmiyorum. Elbette bazı noktalarda para ayıracak Adnan Polatta maddi olarak gayet güçlüydü ama kendi cebinden para falan harcamadı. Adamın açıklamaları dinleyince vizyonu ne kadar geniş birisi oldugu bence belli oluyor. Profesyonellerle çalışacağını belirtmesi bile desteklenmesi için başlıca bir neden olmalı

Denize düşmüş misali işte bizim taraftar.

Adam hakkında birşey bilmeyenler bile başlamış bir 100 milyon euro türküsüne sürüp gidiyor.

Bu söz sana değil Serdar Burak.

Önceki sayfalarda bir çok yorum var para verecek gibisinden.

ben ise adam aslan gibi bes kurus vermem dedi herkese kapak oldu diye yazdim

onu da gordunmu?

Öyle kardeşim yalan mı.

Öncelikli olarak Galatasaray'ın vizyonunu iyi tanımlayan bir başkana ihtiyacı var. Kendisinin konuşmaları tamamen gerçekçi bir yaklaşıma sahip olduğunu gösteriyor. "Dünyada kalıcı bir başarı"

Öyle kardeşim yalan mı.

Geçmişte bir husumetin filan oldu heralde kendisiyle. Para filan istediği yok ki milletin. Para verecek olsa bile, bunun reklamını yapacak tarzda biri değil. Erozyona uğramış Galatasaray değerlerini, bize geri kazandıracak bir kişiliğe sahip olduğunu herkes seyretti. Diğer takım taraftarları bile, abondone olmuş durumda. Tanımıyorsunuz diyorsan; haber ekibi olarak güzel bir araştırma yapabilirsin...

niye geri adim atiyorsun

hadi devam etsene adami efsane yapma diye

lafini ediyorsan arkasini getireceksin

bak adam efsane olur dedin desene?

Genel bir cevap veriyorum.

Bir insanın sözünü efsane etmek aynı zamanda onu efsane etmektir.

Efsane sözlerin sahipleri efsane olarak anılır ilerde.

Ama diyorum ya bekleyin ne o söz ne de Ünal Aysal efsane olur.

seneye FM 2012'de Galatasaray baskani Suggar Daddy olarakmi görünecek :D :D

:yoji:

biraz kafanizi kullansaniz

para vermeden para verilmedigini bilirsiniz

hani agliyordunuzya

o oyuncuyu alamadik cunku teminat mektubu veremedik sunu alamadik teminat mektubu gecikti biilmemne

o teminat mektuplari nasil veriliyor biliyormusunuz?

azcik fazla degil azcik dusunun

para vermeden para verilebilir

Geçmişte bir husumetin filan oldu heralde kendisiyle. Para filan istediği yok ki milletin. Para verecek olsa bile, bunun reklamını yapacak tarzda biri değil. Erozyona uğramış Galatasaray değerlerini, bize geri kazandıracak bir kişiliğe sahip olduğunu herkes seyretti. Diğer takım taraftarları bile, abondone olmuş durumda. Tanımıyorsunuz diyorsan; haber ekibi olarak güzel bir araştırma yapabilirsin...

Benim Ünal Aysal'a yönelik bir eleştirim yok farkındaysan.

Önceki sayfaları açıp okuyabilirsiniz.Taraftar adamdan para bekliyor.

Adnan Polat gibi dürüstlükten nasibini almamış birinden sonra Ünal Aysal'ın dürüstlüğüne gözü kapalı güvenir bu taraftar.

ben ise adam aslan gibi bes kurus vermem dedi herkese kapak oldu diye yazdim

onu da gordunmu?

Gördüm zaten kızgın olduğum şey anlatamamak insanlara.

Para vermeyecek diyorum.Açıklamalarını oku diyorum.

Adamlar inandırmış kendini nasıl para vermesin verecek diyor.

Adam para verecek diye beklentiye girenler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt