Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.059
- 159
- 1.388
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı
Şuan için en güçlü aday kendisi.
Şuan için en güçlü aday kendisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genel bir cevap veriyorum.
Bir insanın sözünü efsane etmek aynı zamanda onu efsane etmektir.
Efsane sözlerin sahipleri efsane olarak anılır ilerde.
Ama diyorum ya bekleyin ne o söz ne de Ünal Aysal efsane olur.
e artik gina geldi abioda cikarip koysun masaya söyle 20-30 milyon'da alalim 2 dehset oyuncu
Al işte.

Benim Ünal Aysal'a yönelik bir eleştirim yok farkındaysan.
Önceki sayfaları açıp okuyabilirsiniz.Taraftar adamdan para bekliyor.
Al işte.
e ama harbiden yeter artik be abicim
kendimi bildim bileli para yok para yok para yok....
İyi de, sen beklemeyen adamlarla muhattap olduğunun farkında değilsin heralde şu an. Biz, paralı başkan istemiyoruz, Florya'ya kamp kuracak başkan istemiyoruz. Biz, fikirleri ile Galatasarayı ileriye taşıyacak, hakettiği itibarı tekrar kazandıracak, camiayı bütünüyle kucaklayan bir başkan istiyoruz. Ünal Aysal'ın çok büyük bir lobisi var, Adnan Polat ile karşılaştılamayacak kadar. Bazı meselelerde, adı yetecektir. Maddiat kısmı 2. planda. Sıfırdan bugünlere gelmiş bir insan, üstelik bu kadar büyümüşse; bize de çok büyük katkılar yapacaktır.
aaaah aaahh herşey para olsaydı Man. City'nin karşısında kim durabilirdi şuan. Paranın satın alamayacağı bazı şeyler vardır. Galatasaray Değerleri gibi. Ünal Aysal işte o değerleri kazandırmak için geliyor
city gibi bir adama 30-40 verelim demiyorumki...
dandik 2-3 milyonluk transferler birsey kazandirmaz takima.... standartimiz olsa keske mesela 10 milyonluk adamlari alabilmemiz icin (evet alabiliyoruz ama her sene 1 tane oda yildiz adayimiz oluyor)
Elano + Keita nereden baksan 15-20 milyon euroya mal oldu. Takımın temelini sağlam oturtmadan yıldız transferlere girişirsek sonu yine hüsran olur. Hep dedim yine diyorum. Öncelik yerli transferi olmalı.