# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Şuan için en güçlü aday kendisi.

Genel bir cevap veriyorum.

Bir insanın sözünü efsane etmek aynı zamanda onu efsane etmektir.

Efsane sözlerin sahipleri efsane olarak anılır ilerde.

Ama diyorum ya bekleyin ne o söz ne de Ünal Aysal efsane olur.

kardeş neden bu kadar kötümser bakıyorsun.başarısız olacak yönetim diyorsun şuan.burda kimse 100 milyon kasaya koyacakmış oley tarzı birşey yazmıyor.konuşmalarını dinlediysen,Galatasarayımızın vizyonunu engüzel şekilde anlatan.güvenilir,ne dediğini bilen bir aday var.Tüm camia tarafından destek görüyor.Felaket tellallığı yapmaya gerek yok bence.Tabiki efsane değil daha başkan bile olmadı ama inşallah Galatasarayımızda efsane başkan olur diyelim.

Benim Ünal Aysal'a yönelik bir eleştirim yok farkındaysan.

Önceki sayfaları açıp okuyabilirsiniz.Taraftar adamdan para bekliyor.

İyi de, sen beklemeyen adamlarla muhattap olduğunun farkında değilsin heralde şu an. Biz, paralı başkan istemiyoruz, Florya'ya kamp kuracak başkan istemiyoruz. Biz, fikirleri ile Galatasarayı ileriye taşıyacak, hakettiği itibarı tekrar kazandıracak, camiayı bütünüyle kucaklayan bir başkan istiyoruz. Ünal Aysal'ın çok büyük bir lobisi var, Adnan Polat ile karşılaştılamayacak kadar. Bazı meselelerde, adı yetecektir. Maddiat kısmı 2. planda. Sıfırdan bugünlere gelmiş bir insan, üstelik bu kadar büyümüşse; bize de çok büyük katkılar yapacaktır.

Haluk Ulusoy'u destekliyoooormmmmmmmmmmmmm. Ünal Aysal para vermem dedi. O yüzden Haluk başkaaan number oneeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

zaaaaaaaaaa XD

masaya 20-30 milyon eurolar değil. galatasaray başkanın gerektiği gibi bugunlerde yapmayanlara atıfda bulunarak yumruğunu koyacak başkan istiyoruz. lafını yemeyen- hakkını yedirtmeyen- borcludan kacar gibi bugun olmazsa yarın transfer diyen değil. para değil söz konusu galatasaray hakkını yedirmeyen başkannn..

masaya para yerine- sözüne güvenilcek-hakkını yedirmeyecek yumruğunu koyacak başkan. yönetimiyle ve camiayadaki ismiyle ünal aysal şu anda tek. para zaten başarı gelirse gelir borc batağında değiliz unutmayalım eskisi gibi.

:D e ama harbiden yeter artik be abicim :( kendimi bildim bileli para yok para yok para yok....

aaaah aaahh herşey para olsaydı Man. City'nin karşısında kim durabilirdi şuan. Paranın satın alamayacağı bazı şeyler vardır. Galatasaray Değerleri gibi. Ünal Aysal işte o değerleri kazandırmak için geliyor

İyi de, sen beklemeyen adamlarla muhattap olduğunun farkında değilsin heralde şu an. Biz, paralı başkan istemiyoruz, Florya'ya kamp kuracak başkan istemiyoruz. Biz, fikirleri ile Galatasarayı ileriye taşıyacak, hakettiği itibarı tekrar kazandıracak, camiayı bütünüyle kucaklayan bir başkan istiyoruz. Ünal Aysal'ın çok büyük bir lobisi var, Adnan Polat ile karşılaştılamayacak kadar. Bazı meselelerde, adı yetecektir. Maddiat kısmı 2. planda. Sıfırdan bugünlere gelmiş bir insan, üstelik bu kadar büyümüşse; bize de çok büyük katkılar yapacaktır.

Tamam da ben sana birşey dememiştim ki zaten.

Sen bana kendisiyle bir hüsumetin falan var galiba dedin ben o metne açıklama yapmıştım.

Umarım öngörüleriniz gerçekleşir.

aaaah aaahh herşey para olsaydı Man. City'nin karşısında kim durabilirdi şuan. Paranın satın alamayacağı bazı şeyler vardır. Galatasaray Değerleri gibi. Ünal Aysal işte o değerleri kazandırmak için geliyor

city gibi bir adama 30-40 verelim demiyorumki...

dandik 2-3 milyonluk transferler birsey kazandirmaz takima.... standartimiz olsa keske mesela 10 milyonluk adamlari alabilmemiz icin (evet alabiliyoruz ama her sene 1 tane oda yildiz adayimiz oluyor)

city gibi bir adama 30-40 verelim demiyorumki...

dandik 2-3 milyonluk transferler birsey kazandirmaz takima.... standartimiz olsa keske mesela 10 milyonluk adamlari alabilmemiz icin (evet alabiliyoruz ama her sene 1 tane oda yildiz adayimiz oluyor)

Elano + Keita nereden baksan 15-20 milyon euroya mal oldu. Takımın temelini sağlam oturtmadan yıldız transferlere girişirsek sonu yine hüsran olur. Hep dedim yine diyorum. Öncelik yerli transferi olmalı.

Artık kurumsallaşmaya ve profesyonel yapıya önem veren bir yönetim şart.

Ben begendim . konuşma tarzını.. fikirlerini.

Elano + Keita nereden baksan 15-20 milyon euroya mal oldu. Takımın temelini sağlam oturtmadan yıldız transferlere girişirsek sonu yine hüsran olur. Hep dedim yine diyorum. Öncelik yerli transferi olmalı.

Onlarda yildizimiz oldu... Iste bunu diyorum... Standart görülmeli bu oyuncular taraftarlarin gözünde... Ozaman anlayinki büyük takim olmusuz....

Mesela bir Elano alininca binlerce kisi gitmemeli havaalanina o bizim artik standart derecede oyuncumuz olmali...

Diger dedigine katiliyorum ama iste orada m.ctik... cünki, bence fener hemen hemen en iyi yerlileri toplayacak sezon sonu (selcuk gibilerini)

Başka bir başlıkta daha söylemiştim. Beni ekonomi vs. ilgilendirmiyor. Bunu zaten yapmak zorundalar. Ben sportif başarı istiyorum. İnşallah Aysal bunu başarır. Hayırlı olsun.

sezon sonu yapılacakalr çok basit yeterki emin adımlarla gidilmeli kıvırtmadan.

fatih terim

yerli kaleci (onur kıvrak-tolga zengin, yabancı da olabilir daha sonra diğer transferler netleşsin)

defans ( serdar kesim al-emre güngör gibi yerli isimler)

orta saha ( selçuk inan-mehmet ekici-volkan şen-sezer öztürk-hamit altıntop-nuri şahin gibi isimler)

forvet( cenk tosun gibi isimler) yerli kalitesi olmalııı arda kalmalı fatih hoca gelecekse.

bunların yanına defansa-orta sahaya ve forvete-kanatlara 5-6 yabancı yeterli olur.

başkan sağlam- teknik adam sağlam- kale sağlam- takımın iskeleti sağlam olursa gelecek sezonlar için yıldız oyunculara yönelmeliyiz. amaa bazı isimleride kaçırmadannn... hadi bakalımmm tt arena 2011-2012 yeni tarihlerin yazılacağı cehennem

Mükemmel bir konuşma örneği sergiledi tek falsosu Tulun gibi ama olsun, destekleyeceğiz yapacak birşey yok.

Bu takıma en az 7 tane ilk 11 oyuncusu gerekli.Bence gitsinler Porto'nun scoutlarından bilgi alışverişi yapsınlar.Tek başlarına karar verirseler hata yapmaları kaçınılmaz.

Arkadaşlar şuan tartışmanın bir anlamı yok 10-15 gün içerisinde herşey netleşir o zaman daha rahat yorum yapma imkanı buluruz biraz sabırlı olalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt