# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Bir başka forumda şu isimleri Ünal Aysal' ın yönetim listesi olarak yazmışlar..Beklenenden zayıf bir liste şayet doğruysa. Adnan Öztürk ile ayrıldığı söylentisi doğruysa ciddi kayıp.

1-ünal aysal

2-refik arkan

3-ali gürsoy

4-ümit özdemir

5- serdar eder

6-semih haznedaroglu

7-murat canaydın

8-orhan yüzen

9-ali kiremitcioglu

10-sedat dogan

11-hayri kozak

12-aka gündüz özdemir

13-sinan kalpakcıoglu

Adnan Öztürk'ün listede olmaması ciddi hayal kırıklığı olur.

Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

-adnan öztürk asla ünal aysaldan ayrılmaz.ünal aysal max 2 dönem başkanlık yapıp adnan öztürkü işaret edicek,adnan öztürk'ün bu fırsatı kaçıracağnı sanmam...

-eğer gerçekten ayrıldıysada ali dürüst girmiştir listeye o nedenle çarpışmışlardır.

ama ihtimal vermiyorum yinede

Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

he bi de profesyonelden kastının peter kenyon vb kişiler olduğunu düşünüyorum,gidip bülent tulunu futbolun patronu yapcaklarsa camia olarak yeni hezimetlere hazır olalım:D

Bir başka forumda şu isimleri Ünal Aysal' ın yönetim listesi olarak yazmışlar..Beklenenden zayıf bir liste şayet doğruysa. Adnan Öztürk ile ayrıldığı söylentisi doğruysa ciddi kayıp.

1-ünal aysal

2-refik arkan

3-ali gürsoy

4-ümit özdemir

5- serdar eder

6-semih haznedaroglu

7-murat canaydın

8-orhan yüzen

9-ali kiremitcioglu

10-sedat dogan

11-hayri kozak

12-aka gündüz özdemir

13-sinan kalpakcıoglu

İnşallah böyle bir listeyle girmez.

Ftw kim yahu? Adnan Öztürk kendisi söyledi yönetimde yer alacam diye.

mcyknk.jpg

Ftw kim yahu? Adnan Öztürk kendisi söyledi yönetimde yer alacam diye.

Bir tane transfer bilmiş hesapta da(Misimovic o da bilmeyen yok) herkes o adama inanıyor. Kolpacının teki işte.

Devre arası, yok Romero'yla görüşüyorlar, yok Mutu'yla görüşüyorlar falan diyordu. :asd:

Bir tane transfer bilmiş hesapta da(Misimovic o da bilmeyen yok) herkes o adama inanıyor. Kolpacının teki işte.

Devre arası, yok Romero'yla görüşüyorlar, yok Mutu'yla görüşüyorlar falan diyordu. :asd:

O zaman hala bu elemana inanan varsa diyecek birşey yok.

wtf with ftw?! Seref Aydin'dan baskasi yalan :).

1-ünal aysal

2-refik arkan

3-ali gürsoy

4-ümit özdemir

5- serdar eder

6-semih haznedaroglu

7-murat canaydın

8-orhan yüzen

9-ali kiremitcioglu

10-sedat dogan

11-hayri kozak

12-aka gündüz özdemir

13-sinan kalpakcıoglu

Abdurrahim Albayrak ve Adnan Öztürk'ü unutmuşsun Yasin abi;)

Twitter'da kendisine çok prim veriliyor, doğal olarak kendini bir yerlerde görüyor. Kimseye prim yaptırmayın, Galatasaray üzerinden hiç!

Daha dünkü basin toplantisinda Ünal Aysal´in yaninda bulunan Adnan Öztürk nasil yönetimde olmuyor acaba? :) Ya bu Ünal Aysal nasil korkutmus insanlari böyle ya. Herkes baska birsey uyduruyor.

Medya olsa bu kadar inanmazdım..Hele bahri olsa;)

Öztürk listesinde olmassa ciddi oy kaybı..Adnan polat bilee sağlam lsite yapsa seçimi kazanır..Ulusoy acaba girecekmi? sanslı olabilir..

Bu arada son gelen haber Adnan Öztürk ile Ünal Aysal'ın yollarının ayrıldığı yönünde

Sinan Sözen-Alisamiynet.net admini (Kongre üyesidir)..

Ftw burdan almış..Alıntı yazmış hatta,Umarım yanlış bilgidir.

Adnan Öztürk tek girebilir diyorlar..

Demedi demeyin listede Ali Dürüst,Adnan Öztürk,Abdurrahim Albayrak ve Sabancı olacak,basın mensupları ve kolpa twitter cılarda g.t olacak :animation:

Bülent Tulun yoktur inşallah listede, profesyonel denilerek (Bülent Tulun) kastediliyorsa, umutlanmaya filan gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt