# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysal'ın listesi belli oldu

Millet ilk 11 yapıyor sanki.

Fena liste değil diyenler, bu listeyle olmaz diyenler.

Komik misiniz olum siz?

Bunların her biri kariyerli insanlar.

Orda ekip çalışması yapılacak. Ünal Aysal'da en iyi çalışacağı, kişisel ilişkileri en kuvvetli ve kafa yapısı en uyuşan ekibi seçiyor. Her ismin sansasyonel olmasını beklemeyin. Önemli olan uyumdur.

:D

Helal reyiz.

Lakin listenin soylentilere gore bu denli degismesi listedekilerin aslinda hirbo olduklarina isaret eder gibi. Mesela H. KOZAK reis guya Ali Cengiz'e kurban gitmis diyorlar.

Cevap: Ünal Aysal, Gerets'i getirecek ve Hasan Şaş da teknik ekipte olacak

Neymiş düzelen şeyler sölede bizde öğrenelim listeye bak hepsi koltuk sevdalısı geçiniz + olarak birde Sezgin vol2 geliyor başımıza bu takım artık iflah olmaz kara kara düşünüyorum evde ne olacak nasıl çıkacaz bu durumdan diye neyse..

Tulun ve diger wannabe futbol uzmani yöneticiler transfere karismadigi sürece sorun yok.

Aysal'in iyi insan yönetme özellikleri var ise, sirtimiz yere gelmez. Herkes görev alanini iyi bilmeli ve baskalarinin kapselnd karismamali.

Bize herzaman iyi td'ler gelmistir. Laken istedikleri ve sistemlerine uygun olan adamlar alinmadigi icin gercek performanslarini sahaya yansitamamislardir.

Neden olmasin Ustad-ul Azeri?

Mehmet Helvaci isini bilen bir adam. Kanserli yonetimi yiktigi icin Galatasaray'in kendisine tesekkur borcu var. Iyi bir liste yaparsa, neden olmasin

Hayirlisi neyse o olsun. Zaten kimin ne kadar basarili olacagi kestirebilecegimiz bir sey degil. Aysal'in parasi var diye ve ya iki iyi soz dedi diye koru korune Aysal diyecek durumda da degilim. En iyi kim olacaksa Insallah o secilir.

Ünal Aysal' ın listesinde adı geçen "Mehmet Cibara" hakkında Aziz Üstel' in bugün köşesinde yazdıkları ilginç..

Futbolun başına kim gelecek?

Ünal Aysal’ın Başkan Yardımcılığını üstlenecek Al Dürüst, sportif işlerden sorumlu olacak yeni dönemde herhalde. Onunla birlikte çalışacak en doğru kişiyse Mehmet Cıbara’dır. Galatasaray camiasının dışında pek tanınmayan Mehmet Cıbara, futbolu bırakın sarı kırmızılı kulüpte, Türkiye’de en iyi bilen kişilerden biridir. Özellikle dünya futbolunu, neredeyse günü gününe izler. İşleri gereği, özellikle İngiliz kulüplerinin CEO’ları, büyük hissedarlarıyla da yakın ilişkisi, ortaklıkları vardır. Yıllardır rahmetli Canaydın’a, Polat’a defalarca takımdaki eksiklikleri, kimlerin nerelerden nasıl ve kaç paraya alınabileceğini, gurbetçi futbolcuların bütün özelliklerini, Türkiye liglerinde top koşturanların içinde Galatasaray’a kimlerin yararlı olabileceğini, defalarca anlattı ama ne yazık ki sonuç alamadı. Bu kez Ali’yle birlikte yepyeni, hepimizin övüneceği bir Galatasaray Futbol Takımı kuracağından hiç kuşkum yok.

Gece yarısı operasyonu

Galatasaray’da başkanlığın en güçlü adayı Ünal Aysal gece yarısı operasyonuyla listesini şekillendirdi. Hayrettin Kozak’la yollar ayrıldı, Ali Dürüst’e ikinci başkanlık önerildi, Emir Sarıgül’ün yerine Abdurrahim Albayrak listeye girdi

NEVZAT DİNDAR / MILLIYET

Galatasaray’da 14 Mayıs’ta yapılacak Olağanüstü Kongre öncesi başkanlığın en büyük favorisi olarak gösterilen Ünal Aysal cephesinde dün büyük hareketlilik yaşandı. Bali Adaları’ndan önceki gün dönen Aysal, yoğun trafiğine ilk olarak Ali Dürüst’ü ikna ederek başladı. 2. Başkanlık konusunda Dürüst’le anlaşan Aysal, daha sonra ise Hayrettin Kozak’la görüşmesinden sonuç alamadı. Kozak’ın yönetime ve diğer kurullara kendine yakın isimleri istediği ancak Aysal’ın olumsuz yanıt verdiği belirtildi. Kozak’ın dışardan bu oluşuma destek verme kararı aldığı öğrenildi.

Geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Aysal’ın yönetiminde kriz ise Emir Sarıgül isminde yaşandı. Mustafa Sarıgül’ün Aysal’la görüştüğü ve oğlu Emir Sarıgül’ün listeye alınmasını istediği kaydedildi. Ancak gelen tepkiler sonrası geri adım atıldı ve Emir Sarıgül’den vazgeçilirken liste dışı kalan Abdurrahim Albayrak’ın ismi yeni yönetime yazıldı. Bugün Aysal’ın Divan Kurulu Başkanlığına vereceği listede şu isimler bulunuyor:

Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Ali Gürsoy, Refik Arkan, Sedat Doğan, Mümtaz Demir, Adnan Nas, Aka Gündüz Özdemir, Mehmet Cibara, Mete Başol, Abdurrahim Albayrak, Cem Ersan, Celal Gürcan, Ahmet Ocaklı.

İşte Ünal Aysal’ın G.Saray’ı

İşte Ünal Aysal’ın listesi - DHA Doğan Haber Ajansı - son dakika haberleri - flaş haber - güncel haberler - internet haber - doğru haber - sıcak haber

İşte Ünal Aysal’ın G.Saray’ı

21.04.2011 08:33

Ali Dürüst ikinci başkan olurken, futbol şubesi ona bağlanacak.

Adnan Öztürk mali işler ve şirketler-den sorumlu başkan yardımcısı olacak.

Terim, Florya’nın patronu ola-cak, Hasan Şaş da yardımcısı.

G.SARAY’da 14 Mayıs’ta başkan adayı olan Ünal Aysal cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sabah saatlerinde camianın önemli isimlerinden Hayri Kozak, Aysal ile bir araya gelerek, “Ben yokum” dedi. Saat 14.30’da Akmerkez’in 17. katında Ünal Aysal, Ali Dürüst, Adnan Öztürk ve Refik Arkan bir araya geldi. Saatler süren toplantı sonrası merak edilen sorular da yanıt buldu. Buna göre Ali Dürüst, Ünal Aysal’ın yönetim kurulunda 2. başkan ve futboldan tek sorumlu isim olacak.

Ünal Aysal’ın listesindeki bir diğer önemli isim Adnan Öztürk ise Mali İşler ve Şirketlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olacak.

Sarıgül de listede

Aysal’ın listesinde Adnan Polat yönetiminde de yer alan tek isim, Emir Sarıgül oldu. Aysal’ın en büyük gözdesi ise Erik Gerets değil, Fatih Terim. G.Saray’da birçok başarıya imza atmış Terim’i Florya’nın başına geçirmek isteyen Aysal ve ekibi Hasan Şaş’ı da yardımcısı olarak düşünüyor. Eğer Terim olmaz ise ikinci adres takımı 2006’da şampiyon yapan Erik Gerets olacak.

Ünal Aysal’ın listesi

Refik Arkan, Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Mete Başol, Aka Gündüz Özdemir, Ali Gürsoy, Adnan Nas, Celal Gürcan, Mümtaz Demir, Necati Demirkol.

Yedekler: Sedat Doğan, Mehmet Cibara, Reşit Sinanlı, Sait Bingöl, Emir Sarıgül.

Cevap: İşte Ünal Aysal’ın G.Saray’ı

gkmnozdmir Gökmen Özdemir

@

@halukyurekli :)))

17 hours ago

Gökmen Özdemir

'Neden terim?' sorusunu ona sormak lazım.. Ben sadece duyduklarımı yazabiliyorum..

17 hours ago

Gökmen Özdemir

Gerets 'ali dürüst olmadı' ihtimaline karşın bir plandı.. Bugün Dürüst 2. başkan ve futbolun patronu aday adayı.. O 'terim' diyor..

17 hours ago

Gökmen Özdemir

Tekrar yazıyorum ali dürüst gerets ile çalışmayacak @halukyurekli :))) giovanni ile tulun'un pepermoon yemeği kafaları karıştırmasın:))

17 hours ago

Gökmen Özdemir

Dürüst'ün hocası Fatih Terim olur..

17 hours ago

Gökmen Özdemir

Ünal Aysal listesinde Ali Dürüst var, Hayri Kozak yok.. Eğer seçilirlerse TD Gerets olmayacak..

burdanda anlaşıldığı gibi.. ali dürüst her zaman fatih terim ile iyi ilişkilerde bulunmuş. ismi geçtiğinde hep olumlu bakmıştı..

15 mayı sabahı

ünal aysal-ali dürüst-fatih terim ve şu dönemdeki en iyi yerli oyuncuların ismi bir arada gececek- haber olmaktan çıkıp 2011-2012 farklı bir ruhla takım oluşturalacaktır...

Hasan Sas - Fatih Terim

Kavgaya mi gidiyoruz?

@

@halukyurekli :)))

17 hours ago

Gökmen Özdemir

'Neden terim?' sorusunu ona sormak lazım.. Ben sadece duyduklarımı yazabiliyorum..

17 hours ago

Gökmen Özdemir

Gerets 'ali dürüst olmadı' ihtimaline karşın bir plandı.. Bugün Dürüst 2. başkan ve futbolun patronu aday adayı.. O 'terim' diyor..

17 hours ago

Gökmen Özdemir

Tekrar yazıyorum ali dürüst gerets ile çalışmayacak @halukyurekli :))) giovanni ile tulun'un pepermoon yemeği kafaları karıştırmasın:))

17 hours ago

Gökmen Özdemir

Dürüst'ün hocası Fatih Terim olur..

17 hours ago

Gökmen Özdemir

Ünal Aysal listesinde Ali Dürüst var, Hayri Kozak yok.. Eğer seçilirlerse TD Gerets olmayacak..

burdanda anlaşıldığı gibi.. ali dürüst her zaman fatih terim ile iyi ilişkilerde bulunmuş. ismi geçtiğinde hep olumlu bakmıştı..

15 mayı sabahı

ünal aysal-ali dürüst-fatih terim ve şu dönemdeki en iyi yerli oyuncuların ismi bir arada gececek- haber olmaktan çıkıp 2011-2012 farklı bir ruhla takım oluşturalacaktır...

Bu olsunda Gerets olmuş terim olmuş hiç farketmez

Yine mi terim ?! :SS::sopa::mymeka::mymeka::31::42::Z3:

Eger aysal gercekten terim'i getirecek ise, helvaci baskan olsun daha iyi.

Yeniden yapilanma vs. diyoruz ama durmadan basa sariyoruz.

Böyle yeniden yapilanma olmaz olsun.

Fatih terim olsun medya biraz susar

Ben 2004 ten beri kongre uyesiyim ,diger attigim bazi mesajlarda da soledim ,komedi olan nedir biliyor musunuz , biz bir yerimizi yirtsak da her kongrede , malesef dusunce devrimini basaramiyoruz. Suan fener yonetiminde bulunan adamlari say deseler , Aysal in yonetiminde ismi gecenlerden daha cok isim sayarim. Bu ne aci biseydir. Refik eski yonetimlerde oldugu icin , Ozturk u ribery ve gecen baskan adayligindan taniyorum . Onun disinda Ali Durust , Emir Sarigul , Ali Gursoy .. Guclu isimler yok , Allah askiniza soyleyin , su listeye baktiginizda hanginiz "kim bunlar ya" demediniz ? 15 kisinin 10 u etkisiz eleman resmen.

Adnan Polatin , Ozhan Canaydinin da yonetimi boyleydi. Zaten basarisizligi biz bugunden bu listelerle kabulleniyoruz. Bir eski bakan ,bir onemli burokrat, bir ozel sektorden parayla oynayan bir kisi , bir unlu sponsorluk sirketinin baskani , bir bankanin eski muduru .. VS VS .. o kadar cok adam var ki , illa ki kongrede vardir bu tip kisiler , ama yok yine eski babalar .. refik arkan kimdir ya , allah askina ne yapmis bunca senedir akilda kalan.

Dere gormeden paca sivamayi sevmiyorum ama nacizane 7 senelik genel kurul tecrubem , ve 15 seneye yakindir kongreleri takip eden biri olarak malesef kere malesef bu listelerle hic bir baskan adayi hedefledigimiz politik ve mali gucu saglayamaz .

su lanet olasica klubu solemekten biktim ama insan mecbur kaliyor , yonetimin icinde disindaki adamlara bak , topbas in oglu , selami ozturk , sahenk , koc grubu , ulker grubu , kigili , nihat ozdemir , ve aziz.

sonra neden devlet onlara arazi verdi , neden basket salonlari var , neden medyada gucluler vs vs.. Sebep ortada degil mi ? Eskiden de farkli degildi , Ugur Dundar , Atilla kiyat , saddettin saran .. bu adamlarin geldikleri kokenlere bakin , biri medya patronlugunda basa oynayan bi tip , digeri cok guclu bir grubun temsilcisi , oteki eski asker ... ki bunlar azizle anlasamayan tipler , herif uzlasamadigi adamlari bile onemli kisilerden seciyor ,biz ise aka gunduz ozdemir . birakin Allah askina ,sinirlendim sabah sabah !

Yine mi terim ?! :SS::sopa::mymeka::mymeka::31::42::Z3:

Eger aysal gercekten terim'i getirecek ise, helvaci baskan olsun daha iyi.

Yeniden yapilanma vs. diyoruz ama durmadan basa sariyoruz.

Böyle yeniden yapilanma olmaz olsun.

Rikardı da gördük total futbol falan hikaye.Dünkü el clasicoyu izledin mi bilmiyorum ama futbolda en önemli şey gaz ve mücadele gerisi teferruat

Oyunculari motive etmeyi, onlara guven asilamayi beceremezsen istersen Cruyff'la Rijkaard'in carpimi ol hic bir halt edemezsin. Bunun guzel bir ornegi Rijkaard'in Barca'daki son senesi. Huysuz oyuncu cetesi, onlari yonetemeyen Rijkaard ve ortaya cikan vasat bir sezon. Iki sezon ust uste UEFA'yi alan Juande Ramos'un Tottenham'la dibe vurup sonra takimi en buyuk basarisi Portsmouth'u calistirmak olan Redknapp'in CL'ye cikarmasi.

Futbol taktik, teknikten ibaret degildir. Eger Terim egosunu kenara birakip gercekten Galatasaray icin cabalayacaksa gelsin. Ama yaninda kaprislerini, sorunlarini getirir herseyi ben bilirim edasiyla 02-04 arasina dondururse olayi o zaman isimiz yas.

Terim Sportif Direktör - Gerets Teknik Direktör olursa fazla mı türlü çorbası olur? Yoksa yapılacak çok iş var, kimsenin başını kaşıyacak zamanı olmaz durumu mu olur. Biliyorum bir çoğunuz Terim herşeye maydanoz olmayı sever diyeceksiniz, zatn adamın kariyerinde geldiği nokta ve Sportif Direktör'lük biraz da böyle bir şey değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt