# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysal'ın listesi belli oldu

Candan Erçetin Sportif Direktör olacakmış doğru mu? :D :D

Birde şunu eklmek istiyorum..Aysal zaten işleri nedeniyle takımla çok ilgilenemeyecek..Bazıları gibi floryaya üst kurma gibi şansı olmayacak..Ali Dürüst bu işlere bakacaktır..

İnan Kıraç Canaydınıda destekliyordu..Alp yalman aday olmuş yine canaydın seçilmişdi.

Zaten Alp Yalman, ibrada Polatı destekliyordu, gücü yetmedi Kıraç'a fakat, Ali Dürüst değilde bence işleri Adnan Öztürk yürütecek zaten futbolu Professionallere bırakacaklarını söylemişti, Thomas Kurth = Avrupada lobi demek, yani buradan Ünal Aysalın güçlü bir Galatasaray yaratacağını gösteriyo ha bilmem ilerde belki değişir işler yapmaz bu dediklerini ozaman işin rengi değişir, para vermiş vermemiş umrumda değil lakin bu Mevkiden gelecek gücede Parayada ihtiyacı olmayan bir adam olduğu için Galatasaray'a güç katacağı kesin gözüyle bakmak istiyorum.

Birde şunu eklmek istiyorum..Aysal zaten işleri nedeniyle takımla çok ilgilenemeyecek..Bazıları gibi floryaya üst kurma gibi şansı olmayacak..Ali Dürüst bu işlere bakacaktır..

İnan Kıraç Canaydınıda destekliyordu..Alp yalman aday olmuş yine canaydın seçilmişdi.

Ben Ünal Aysal`in islerinin okadar cok yogun oldugunu düsünmüyorum. Yani elbette yogundur ama, onun icin degildir. Gelmis artik 70 yasina, islerinin cogu zaten bir yola baglanmistir, kendi halinde bir akisi vardir.

Baskan olarak Galatasaray`a her türlü zaman ayirmalidir.

ünal aysal'ın yönetim listesinde olacağı ileri sürülen kişi.

aziz üstel'in 21 nisan 2011 tarihli star gazetesi'nde hakkında yazdıkları;

''ünal aysal’ın başkan yardımcılığını üstlenecek ali dürüst, sportif işlerden sorumlu olacak yeni dönemde herhalde. onunla birlikte çalışacak en doğru kişiyse mehmet cıbara’dır. galatasaray camiasının dışında pek tanınmayan mehmet cıbara, futbolu bırakın sarı kırmızılı kulüpte, türkiye’de en iyi bilen kişilerden biridir. özellikle dünya futbolunu, neredeyse günü gününe izler. işleri gereği, özellikle ingiliz kulüplerinin ceo’ları, büyük hissedarlarıyla da yakın ilişkisi, ortaklıkları vardır. yıllardır rahmetli canaydın’a, polat’a defalarca takımdaki eksiklikleri, kimlerin nerelerden nasıl ve kaç paraya alınabileceğini, gurbetçi futbolcuların bütün özelliklerini, türkiye liglerinde top koşturanların içinde galatasaray’a kimlerin yararlı olabileceğini, defalarca anlattı ama ne yazık ki sonuç alamadı. bu kez ali’yle birlikte yepyeni, hepimizin övüneceği bir galatasaray futbol takımı kuracağından hiç kuşkum yok.''

Herkes iyi geceler.

''ünal aysal’ın başkan yardımcılığını üstlenecek ali dürüst, sportif işlerden sorumlu olacak yeni dönemde herhalde. onunla birlikte çalışacak en doğru kişiyse mehmet cıbara’dır. galatasaray camiasının dışında pek tanınmayan mehmet cıbara, futbolu bırakın sarı kırmızılı kulüpte, türkiye’de en iyi bilen kişilerden biridir. özellikle dünya futbolunu, neredeyse günü gününe izler. işleri gereği, özellikle ingiliz kulüplerinin ceo’ları, büyük hissedarlarıyla da yakın ilişkisi, ortaklıkları vardır. yıllardır rahmetli canaydın’a, polat’a defalarca takımdaki eksiklikleri, kimlerin nerelerden nasıl ve kaç paraya alınabileceğini, gurbetçi futbolcuların bütün özelliklerini, türkiye liglerinde top koşturanların içinde galatasaray’a kimlerin yararlı olabileceğini, defalarca anlattı ama ne yazık ki sonuç alamadı. bu kez ali’yle birlikte yepyeni, hepimizin övüneceği bir galatasaray futbol takımı kuracağından hiç kuşkum yok.''

Herkes iyi geceler.
Onur paylaşman iyi oldu..Zaten kimse tanımadığı için hemen liste kötü diyorlar..Cibarayıda öğrenmiş olduk.

Cevap: # Ünal Aysal

Son dakika...

Başkanlık mücadelesinde favori gösterilen Ünal Aysal’ın listesinde ilginç bir isim dikkati çekiyor: Candan Erçetin

İşte Ünal Aysal’ın listesindeki isimler: Mümtaz Demir, Akagündüz Özdemir, Ahmet Ocaklı, Candan Erçetin, Adnan Nas, Ali dürüst, Ali Gürsoy, Adnan Öztürk, Refik Arkan, Celal Gürcan, Sedat Doğan...

Candan erçetin mi? sanırım UltrAslan'a beste yapıp verecek onlarda maçlarda söleyecek iyiymiş Allah'ım yarabbim bu listeden bir yol olmaz birde Alp Yalman'ın listesini görmek gerek...

Herkes iyi geceler.

Güzel ve önemli bir ayrinti.

Yanliz bu adam gercekten liste de mi degilmi bakmak lazim önce, bosuna heycanlanmiyalim.

Eger dogruysa ben baya bir umutlanacagim cünkü; sonra ters köse olmiyalim.:D

Ünal Aysa; Benim kafamdaki Galatasaray, Galatasaray ve ötekileri yalnızca Türkiyede değil Tüm Dünyada... ve bence bunu yapabilecek gücede sahip biri oyüzden umutlanabilirsin :P

Yanliz bu adam gercekten liste de mi degilmi bakmak lazim önce, bosuna heycanlanmiyalim.

Eger dogruysa ben baya bir umutlanacagim cünkü; sonra ters köse olmiyalim.:D
Hemen hemen bütün medyada adı yazıyor..Ama en iyisi yarını bekleyelim:D,Ligtvde bahri herşeyi sorar.Tulundan korkanlar için bu bilgi iyi oldu..Aziz Üstel ayrıca bu liste fark atar diyor..

eğer liste gerçekse neden bir anda karamsar bir hava esti anlamadım açıkçası.

eğer liste gerçekse neden bir anda karamsar bir hava esti anlamadım açıkçası.

bilgisiz insan çok, kimin ne olduğunu bilmeden yorum yapanda çok... En basit örneği Candan Erçetin hakkında attıp tutanlar, bir çok insan onu yalnızca müzik hayatı ile tanıyor lakin, Galatasaray içindeki mevkisini bilmiyorlar, sonrada aman öff pöfff deniliyor... Bilmemek ayıp değil tabi öğrenmemek ayıp ama kötü olan bilmediklerinin farkında değiller

Alp Yalman 2007-2008'deki secime girip acık ara kaybetmisti diye hatırlıyorum. Kendisi müthis bir Galatasaraylıdır. Dün gece babamla sohbet ederken Alp Yalmanın Galatasaray'da görev alırken babasının gazetelere cıkıp Alp Yalmanı isinin basına cagırdıgından falan bahsetti. Tam bir Galatasaray delisi :)

Yinede Ali Dürüstün isminin gectigi yerde hic bir adayın zerre kadar sansı yok. Bunu herkez bilsin.

Bir önceki seçimde Adnan Öztürk'ün listesindede Cibara varmış..

Alp Yalman 2007-2008'deki secime girip acık ara kaybetmisti diye hatırlıyorum. Kendisi müthis bir Galatasaraylıdır. Dün gece babamla sohbet ederken Alp Yalmanın Galatasaray'da görev alırken babasının gazetelere cıkıp oglunu isinin basına cagırdıgından bahsetti. Tam bir Galatasaray delisi :)

Yinede Ali Dürüstün isminin gectigi yerde hic bir adayın zerre kadar sansı yok. Bunu herkez bilsin.
260 oy almış..

Mete Başol kimdir?

1231.jpg

1957 İstanbul doğumlu olan Mete Başol, Arizona Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden B.S derecesi ile mezun olmuştur. 1984-1988 yılları arasında İnterbank'ta çeşitli kademelerde bankacılık yapmış ve 1988-2001 yıllarında Bankers Trust Deutsche Bank'ta Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Mayıs 2001 tarihinden bugüne Kamu Bankaları Yönetim Kurulu Murahhas Azası olarak görev yapmaktadır. Mete Başol, Galatasaray Spor Kulübü'nde 1998-2001 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği'nde bulunmuştur.

Refik Arkan kimdir?

1233.jpg

Galatasaray ve Atatürk Lisesi'ndeki öğrenimini takiben İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun olan Refik Arkan, aynı yıl açılan sınavı kazanarak Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanlığına atandı. 1980-1984 yılları arasında İstanbul Defterdarlığı'nda Bakan adına detaşe olarak çalıştı. Aynı yıl Maliye ve Gümrük Bakanı Özel danışmanı olarak görev aldı. Katma Değer Vergisi Kanunu'nun çıkarılmasında önemli katkılarda bulundu.

1985-1986 yıllarında yurt dışında görev aldı. 1986 yılında Baş Hesap Uzmanı iken istifa ederek özel sektörde bir şirketler grubunun Genel Koordinatörlük görevini üstlendi. İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası'nın kuruluşunda genel sekreter olarak yer alan Arkan, 1990 yılından itibaren Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Adnan Nas Kimdir?

adnannasportreminik.gif

Doğum Tarihi :

30 Ocak 1951

Görevi :

Price Waterhouse & Coopers Türkiye Ortağı, Y.K.Başkanı (Denetim, Vergi ve Yönetim Danışmanlığı şirketi)

Eğitimi :

-İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, İşletme Bölümü-1984

-İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Lisans Eğitimi-1983

-Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Ekonomi ve Finans,

Lisans Eğitimi-1972

Lisan :

İngilizce çok iyi, Fransızca iyi

İş Tarihçesi :

1992- Price Waterhouse Coopers Türkiye

Sorumlu Ortak, Yönetim Kurulu Başkanı

1987-1992 STFA Holding A.Ş. Mali Koordinatör, Y.K.üyesi

1985-1987 STFA Holding A.Ş. Denetim Bölümü Başkanı

1983-1984 Maliye ve Gümrük Bakanlığı, Teftiş Kurulu Bşk.

Vekili/Başmüfettiş

1981-1982 İngiltere'de Etüd ve İnceleme, İngiliz Kurumlar Vergisi ve Ortak Pazar Muhasebe Düzeni

1976-1981 Maliye Bakanlığı, Maliye Müfettişi

1972-1975 Maliye Bakanlığı, Maliye Müfettiş Muavini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt