Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: Aysal'ın listesi belli oldu
Candan Erçetin Sportif Direktör olacakmış doğru mu?

Candan Erçetin Sportif Direktör olacakmış doğru mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde şunu eklmek istiyorum..Aysal zaten işleri nedeniyle takımla çok ilgilenemeyecek..Bazıları gibi floryaya üst kurma gibi şansı olmayacak..Ali Dürüst bu işlere bakacaktır..
İnan Kıraç Canaydınıda destekliyordu..Alp yalman aday olmuş yine canaydın seçilmişdi.
Birde şunu eklmek istiyorum..Aysal zaten işleri nedeniyle takımla çok ilgilenemeyecek..Bazıları gibi floryaya üst kurma gibi şansı olmayacak..Ali Dürüst bu işlere bakacaktır..
İnan Kıraç Canaydınıda destekliyordu..Alp yalman aday olmuş yine canaydın seçilmişdi.
Candan Erçetin Sportif Direktör olacakmış doğru mu?![]()
![]()
Onur paylaşman iyi oldu..Zaten kimse tanımadığı için hemen liste kötü diyorlar..Cibarayıda öğrenmiş olduk.ünal aysal'ın yönetim listesinde olacağı ileri sürülen kişi.
aziz üstel'in 21 nisan 2011 tarihli star gazetesi'nde hakkında yazdıkları;
''ünal aysal’ın başkan yardımcılığını üstlenecek ali dürüst, sportif işlerden sorumlu olacak yeni dönemde herhalde. onunla birlikte çalışacak en doğru kişiyse mehmet cıbara’dır. galatasaray camiasının dışında pek tanınmayan mehmet cıbara, futbolu bırakın sarı kırmızılı kulüpte, türkiye’de en iyi bilen kişilerden biridir. özellikle dünya futbolunu, neredeyse günü gününe izler. işleri gereği, özellikle ingiliz kulüplerinin ceo’ları, büyük hissedarlarıyla da yakın ilişkisi, ortaklıkları vardır. yıllardır rahmetli canaydın’a, polat’a defalarca takımdaki eksiklikleri, kimlerin nerelerden nasıl ve kaç paraya alınabileceğini, gurbetçi futbolcuların bütün özelliklerini, türkiye liglerinde top koşturanların içinde galatasaray’a kimlerin yararlı olabileceğini, defalarca anlattı ama ne yazık ki sonuç alamadı. bu kez ali’yle birlikte yepyeni, hepimizin övüneceği bir galatasaray futbol takımı kuracağından hiç kuşkum yok.''
Herkes iyi geceler.
Son dakika...
Başkanlık mücadelesinde favori gösterilen Ünal Aysal’ın listesinde ilginç bir isim dikkati çekiyor: Candan Erçetin
İşte Ünal Aysal’ın listesindeki isimler: Mümtaz Demir, Akagündüz Özdemir, Ahmet Ocaklı, Candan Erçetin, Adnan Nas, Ali dürüst, Ali Gürsoy, Adnan Öztürk, Refik Arkan, Celal Gürcan, Sedat Doğan...
ünal aysal'ın yönetim listesinde olacağı ileri sürülen kişi.
aziz üstel'in 21 nisan 2011 tarihli star gazetesi'nde hakkında yazdıkları;
''ünal aysal’ın başkan yardımcılığını üstlenecek ali dürüst, sportif işlerden sorumlu olacak yeni dönemde herhalde. onunla birlikte çalışacak en doğru kişiyse mehmet cıbara’dır. galatasaray camiasının dışında pek tanınmayan mehmet cıbara, futbolu bırakın sarı kırmızılı kulüpte, türkiye’de en iyi bilen kişilerden biridir. özellikle dünya futbolunu, neredeyse günü gününe izler. işleri gereği, özellikle ingiliz kulüplerinin ceo’ları, büyük hissedarlarıyla da yakın ilişkisi, ortaklıkları vardır. yıllardır rahmetli canaydın’a, polat’a defalarca takımdaki eksiklikleri, kimlerin nerelerden nasıl ve kaç paraya alınabileceğini, gurbetçi futbolcuların bütün özelliklerini, türkiye liglerinde top koşturanların içinde galatasaray’a kimlerin yararlı olabileceğini, defalarca anlattı ama ne yazık ki sonuç alamadı. bu kez ali’yle birlikte yepyeni, hepimizin övüneceği bir galatasaray futbol takımı kuracağından hiç kuşkum yok.''
Herkes iyi geceler.
Vaybe içimizde ne cevherler varmış..
Yanliz bu adam gercekten liste de mi degilmi bakmak lazim önce, bosuna heycanlanmiyalim.
Eger dogruysa ben baya bir umutlanacagim cünkü; sonra ters köse olmiyalim.![]()
Hemen hemen bütün medyada adı yazıyor..Ama en iyisi yarını bekleyelimYanliz bu adam gercekten liste de mi degilmi bakmak lazim önce, bosuna heycanlanmiyalim.
Eger dogruysa ben baya bir umutlanacagim cünkü; sonra ters köse olmiyalim.![]()
Çoğu kişiler tanınmıyor..Sebeb budur..Tıpkı yabancı futbolcu transferi gibi,eğer liste gerçekse neden bir anda karamsar bir hava esti anlamadım açıkçası.
eğer liste gerçekse neden bir anda karamsar bir hava esti anlamadım açıkçası.
260 oy almış..Alp Yalman 2007-2008'deki secime girip acık ara kaybetmisti diye hatırlıyorum. Kendisi müthis bir Galatasaraylıdır. Dün gece babamla sohbet ederken Alp Yalmanın Galatasaray'da görev alırken babasının gazetelere cıkıp oglunu isinin basına cagırdıgından bahsetti. Tam bir Galatasaray delisi![]()
Yinede Ali Dürüstün isminin gectigi yerde hic bir adayın zerre kadar sansı yok. Bunu herkez bilsin.