Yani öyle bir niyeti varsa yapsin. Ama bu ise soguk bakip naz yapacaksan, önemli kisilerin baskisiyla geleceksen, hic gelme daha iyi. Öyle sey olmaz. Haluk Ulusoy ismi ne zaman ortaya atilsa, öyle bir düsüncesi olmadigini belirtiyor hep. Bu heves isidir ayni zamanda. Bu hevesi ben Haluk Ulusoy´da hic görmüyorum maalesef. Tek aday olmak isterim demesi benim hosuma gitmiyor mesela. Secim kaybetmek utanilcak birsey degil ki. Sonucta herkes Galatasaray´in iyiligi icin birseyler yapmak istiyor. Inandigin kadroyu kur ve gir secime. Kazanma sansi da cok yüksek bence.
Tek adayliga karsiyim ben. Demokrasiyle bagdasmiyor ve degisik projeleri dikkate almamak gibi oluyor. Benim fikrime göre herzaman 2 aday 2 proje olmali secimlerde. Üyeler bu 2 projeyi dinleyip karar vermeli. Kazanan Galatasaray olur. Haluk Ulusoy iyi bir ekiple secimi kazanir, eminim. Federasyon´dan bircok kisi yönetimde olabilir mesela. Bu isi de profesyonel anlamda iyi bilirler. Baya güclü de bir adamdir Haluk Ulusoy, sert cikmayi bilir.
Ama suana kadar en cok Ünal Aysal´a inaniyor ve güveniyorum. Insanlara bir heycan getirdigini düsünüyorum ve profesyonel degisimi gerekli görüyorum.