# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal yarın saat 14:00'te basın toplantısı düzenleyecek

ustunel'in aday olmasını istiyormus adnan polat cephesi.. ama sanmıyorum aysalın karsısına cıkcagını.. belki bi sonrakine aday olur riske etmez simdi gibi geliyor bana

Haldun Üstünel icin Baskanlik cok erken. Ilerde olabilir. Haluk Ulusoy tek aday olurum sadece diyor ama Haluk Ulusoy - Haldun Üstünel isbirligi müthis birsey olurdu. Ben hep Ünal Aysal´i destekledim, hala destekliyorum ama Haluk Ulusoy - Haldun Üstünel ikilisi gelirse fikrim degisir.

Haldun Üsütnel'den iyi başkan olmaz.

Haldun Üstünel icin Baskanlik cok erken. Ilerde olabilir. Haluk Ulusoy tek aday olurum sadece diyor ama Haluk Ulusoy - Haldun Üstünel isbirligi müthis birsey olurdu. Ben hep Ünal Aysal´i destekledim, hala destekliyorum ama Haluk Ulusoy - Haldun Üstünel ikilisi gelirse fikrim degisir.

muthis olur aslinda ama zor.

muthis olur aslinda ama zor.

Yani öyle bir niyeti varsa yapsin. Ama bu ise soguk bakip naz yapacaksan, önemli kisilerin baskisiyla geleceksen, hic gelme daha iyi. Öyle sey olmaz. Haluk Ulusoy ismi ne zaman ortaya atilsa, öyle bir düsüncesi olmadigini belirtiyor hep. Bu heves isidir ayni zamanda. Bu hevesi ben Haluk Ulusoy´da hic görmüyorum maalesef. Tek aday olmak isterim demesi benim hosuma gitmiyor mesela. Secim kaybetmek utanilcak birsey degil ki. Sonucta herkes Galatasaray´in iyiligi icin birseyler yapmak istiyor. Inandigin kadroyu kur ve gir secime. Kazanma sansi da cok yüksek bence.

Tek adayliga karsiyim ben. Demokrasiyle bagdasmiyor ve degisik projeleri dikkate almamak gibi oluyor. Benim fikrime göre herzaman 2 aday 2 proje olmali secimlerde. Üyeler bu 2 projeyi dinleyip karar vermeli. Kazanan Galatasaray olur. Haluk Ulusoy iyi bir ekiple secimi kazanir, eminim. Federasyon´dan bircok kisi yönetimde olabilir mesela. Bu isi de profesyonel anlamda iyi bilirler. Baya güclü de bir adamdir Haluk Ulusoy, sert cikmayi bilir.

Ama suana kadar en cok Ünal Aysal´a inaniyor ve güveniyorum. Insanlara bir heycan getirdigini düsünüyorum ve profesyonel degisimi gerekli görüyorum.

Yani öyle bir niyeti varsa yapsin. Ama bu ise soguk bakip naz yapacaksan, önemli kisilerin baskisiyla geleceksen, hic gelme daha iyi. Öyle sey olmaz. Haluk Ulusoy ismi ne zaman ortaya atilsa, öyle bir düsüncesi olmadigini belirtiyor hep. Bu heves isidir ayni zamanda. Bu hevesi ben Haluk Ulusoy´da hic görmüyorum maalesef. Tek aday olmak isterim demesi benim hosuma gitmiyor mesela. Secim kaybetmek utanilcak birsey degil ki. Sonucta herkes Galatasaray´in iyiligi icin birseyler yapmak istiyor. Inandigin kadroyu kur ve gir secime. Kazanma sansi da cok yüksek bence.

Tek adayliga karsiyim ben. Demokrasiyle bagdasmiyor ve degisik projeleri dikkate almamak gibi oluyor. Benim fikrime göre herzaman 2 aday 2 proje olmali secimlerde. Üyeler bu 2 projeyi dinleyip karar vermeli. Kazanan Galatasaray olur. Haluk Ulusoy iyi bir ekiple secimi kazanir, eminim. Federasyon´dan bircok kisi yönetimde olabilir mesela. Bu isi de profesyonel anlamda iyi bilirler. Baya güclü de bir adamdir Haluk Ulusoy, sert cikmayi bilir.

Ama suana kadar en cok Ünal Aysal´a inaniyor ve güveniyorum. Insanlara bir heycan getirdigini düsünüyorum ve profesyonel degisimi gerekli görüyorum.

tek aday a ben de karsiyim.

sporting lisbon da mesela 4 aday vardi galiba,biri q7 yi vaad etti,digeri rijkaard i.

dogru olan da bu.

hayri kozak başkanlık dışında bişey yapamaz ! ama başkanlık yakışırmı evet yakışır...

ustunel'in aday olmasını istiyormus adnan polat cephesi.. ama sanmıyorum aysalın karsısına cıkcagını.. belki bi sonrakine aday olur riske etmez simdi gibi geliyor bana

Haldun Akıllı adam. Yapmaz öyle bi hata. Henüz onun için çok erken başkan olma durumu.

Cevap: # Ünal Aysal

Bülent Tulun'un burada adı geçmişti. Biraz önce Cine5'deki futbol programını izledim. Sene sonu Orhan Şam ve Mustafa Pektemek'in transfer döneminde çok konuşulacağını falan söyledi. " Ama İlhan Cavcav'dan futbolcu almak zor, adamı çileden çıkarır. " dedi. :)

Gerets ile ilgili soru soruldu. O da " Gerets çalıştırdığı takımları ( Fas milli takımı ) yarıda bırakmaz. " dedi. Gürcan Bilgiç'de, " Sen mektubu yollamışsındır bile " dedi.

Bu arada altyapıdaki Berkin, Cem Sultan, Osman Sinanoğlu, Ahmet Kesim ve Cumhur ile ilgili " Neden oynatılmıyor? " sorusu soruldu. Bülent Tulun ise net bir cevap veremedi.

Cevap: # Ünal Aysal

savassevinc tweet

haluk ulusoy söylentileri üzerine bende bisey söylemek isterim...haberin kaynagı bahri ise sonuc havadır....

Cevap: Ünal Aysal bugün saat 14:00'te basın toplantısı düzenleyecek

bari Haluk Ulusoy da baskan adayligini aciklasa...

Helvacı başkan olsun da görün siz...

:lol:

RadyoSporda Yalçın dümer konuşuyor.

Ünal Aysalın Transfer Lİstesi hakkında ellerine bilgi geldiğini söyledi.

1-Nuri ŞAHİN

2-Volkan ŞEN

3-Ozan İPEK

4-KAyseriden bir sağ veya sol bek

bir kaç kişi daha söyledi sanırım ama şuan hatırlayamıyorum...

RadyoSporda Yalçın dümer konuşuyor.

Ünal Aysalın Transfer Lİstesi hakkında ellerine bilgi geldiğini söyledi.

1-Nuri ŞAHİN

2-Volkan ŞEN

3-Ozan İPEK

4-KAyseriden bir sağ veya sol bek

bir kaç kişi daha söyledi sanırım ama şuan hatırlayamıyorum...

Abi bari sen yapma Yalçın Dümer :sad007:

Hayri kozak reis umarım Aysal yönetiminde olur.

Başkan Ünal Aysal

Danışmanlar - Faruk Süren - Alp Yalman

2. Baskan Ali Dürüst

Futbol Şubesi - Haldun Üstünel - Adnan Öztürk

Florya'dan sorumlu gibi birşey - Abdurrahim Albayrak

Ali Sabancı

Semih Haznedaroğlu

Hayri Kozak

Teknik Direktör

Fatih Terim.

Temennim ama imkansız

Adnan Öztürk listesinde olursa beni de tav etmiş olacak. Keza Ünal Aysal hakkında ciddi şüphelerim vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt