# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal l Basın Toplantısı Düzenliyor l Ntvspor

2012 kriterleri derse kaparım tv'yi :D

Ünal Aysal: "Galatasaray, ekonomik gücünü artiracak rasyonel cozumleri üretlemeli ve nefes almalidir"

Temel hedefler

1.Ekonomik başarı

2.İdari başarı ve kurumsallaşma

3.Sosyal kültürel başarı ve marka değeri

4.Sportif başarı

4 Temel benimsemiş reis :)

1- Ekonomik Başarı

2- İdari Başarı

3- Sosyal kültürel marka değeri

4- Sportif başarı

"3.sosyal kürtürel basari ve marka degeri. 4.sportif basari."

iyi adama benziyor vallaha, industriyel futbola uygun bir baskana benziyor. kurumsalasma ve ceo,dan bahsediyor, marka degerinden bahsediyor.

Ne konuşuyor ünal başkan tüylerim diken diken oldu :) Duruşu yeter arkadaş...

4 tane hedef ;

1. Ekonomik başarı

2. İdari başarı ve kurumsalaşmak

3. Sosyal kültürel başarı ve Marka değeri

4. Sportif başarı...!!!!

Ünal başkan bizi çözmüş arkadaş :)

Başkan Avrupa diyor beyleeeerrrr.. :)

"turkiye sınırları icerisinde bir basarı bize yetmez" heyt be :)

Son dakika:Ünal Aysal Konusuyor !

Ünal Aysal aciklamalarda bulunuyor.

"Galatasaray tarihi bir seçime gidiyor. Seçimde camianın kenetleneceğine inanıyorum. Avrupa'daki en başarılı Türk takımı olan Galatasaray'da sıradan hedefler konamaz. Arkadaşlarımla dört temel hedef belirledik. Bir ekonomik başarı... Yeni ve sürekli gelir kaynağı üretmeleyiz. Galatasaray, ekonomik gücünü artıracak rasyonel çözümleri üretmeli ve nefes almalıdır. İdari başarı ve kurumsallaşmadır. Galatasaray'ı artık başkanın tek başına yönettiği bir kulüp olmaktan çıkarmalıyız. Üçüncü hedefimiz başarı ve marka değerimiz. Dördüncü hedefimiz sportif başarı... Türkiye sınırları içinde başarı bize yetmez. Galatasaray için Avrupa geleneği bir adım ileri götürmeleyiz. Başarıda süreklilik temel hedefimimiz sürekliliktir."...

Futbola dönük bir tecrübesizliği olduğunu söyleyen Aysal, "Bu konuda fazla bir iddialı olduğumu söyleyemem. Fakat Galatasaray artık bir holdingin ötesinde kuruluştur. Markaları, branşları, şirketleri var. Bu tip durumlarda futbolu yönetmek için en iyi profesyonelleri görevlendirmek ve bunları denetlemek gerekiyor." ifadlerini kullandı.

Kendisine yapılan 'Abramovic' benzetmesini değerlendirren Aysal, "Ben yurt dışında yaşıyordum. Bugün Galatasaray iyi durumda olsaydı burada olmazdım. Bu durumdan kurtulmak için Galatasaray'ın bana ve bütün taraftarlarımıza ihtiyacı var" dedi.

Arda Turan Atletico Madrid transferi hakkında konuşan Aysal, "O karar yeni yönetime bırakılmalı" dedi. Galatasaray'daki durumu trafik kazasına benzeten Aysal, "Galatasaray yeniden küllerinden doğacak" ifadelerini kullandı.

lig tv

Avrupa diyen bir başkan adayına sonunda sahip olduk.

Ünal Aysal: "GS'i artik Baskan'in tek basina yonettigi, Baskan'in kapasitesi ile yonetilen yapidan cikarmaliyiz."

Asıl biz teşekkür ederiz Başkan :)

Cevap: Ünal Aysal bugün saat 14:00'te basın toplantısı düzenleyecek

Aday olduğunu açıkladı hayırlısı olur inşallah..

Adamsın süper ya!

Ünal Aysal: "Türkiye sinirlari icinde basari artik bize yetmez. GS, dünya capinda basarilarin pesinde olmali ve sürekliligini saglamalidir"

Yani,bunlar zaten her başkan adayının dillendireceği konular,önemli olan nasıl yapacağını açıklaması.O da olur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt