# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Adam şimdi çıkıp dese cebimden para vereceğim diye ertesi gün medya neler yazar düşünemiyorum bile!Bence kendiside biliyordur bu takımın ciddi bir paraya ihtiyacı olduğunu.

aynen... onlarin iclerinde halleder olayi ;) kimsenin sesi duymaz

Adnan Polat'ın neler başardığını yakında daha iyi anlayacaksınız,umarımda anlarsınız.Şimdi meydan sizin,konuşun...

bizi küme düsme potasına tasıdıgını görmemek icin kör olması lazım. zaten.GS a ömrü hayatında böyle kötü bir baskan gelmesi cok zor. herseyi kötü yönetti ardayı koruyamadı misimovici harcadı. en azından destek cıkmadı. 3sezondur GS sampiyonlugu bırak, sampiyonluga oynayamıyor. 1degil 2 degil 3 sezon bu ya. bizi GSLILIKTAN SOGUTTU BU ADAM. KENDİ TARAFTARINIA BİLE STADA ALMICAZ DİYEN Bİ HERİFİ KORUMAYALIM..

öyle bir durumdayız ki.. adnan polat'tan sonra başkanlık koltuğuna değil ünal aysal, odun kütüğünü getirip seçseler sevineceğiz, taraftarın ruh hali malesef bu....

Bakalım,diğer başkan adaylarına da bakalım.Ben Adnan Polat kalmasından yanaydım ama...

Hayırlısı bakalım.

Polatın devamını bende çok istiyordum 1 aya kadar Ünal Aysal' a bende nötrdüm ancak şimdilik yönetimsel anlamdaki düşünceleri beklentilerimin çok ilersinde.Dediğin gibi daha diğer adaylar çıkacak Polat, Yalman ve Dürüst birliği olacak diyorlar oda camiayı heycanladırıp rüzgarı terse çevirebilir.Neyse artık en iyi yönetim yapısını kim oluşturacaksa o olsun.Ancak Ünal Aysal çok yenilikçi olarak geliyor diğerleri gelenekçi olarak gelecek seçimi bu kısım çok belirleyecek yenilikçiler mi gelenekçiler mi?

Artık hayırlısı :)

Herkesten farklı düşünmem susmamı gerektirmez değilmi ? renktaş ben sen ne kadar aysal başarılı olsun istiorsan o kadar çok istiyorum.. ama fazla beklenti oluştuğunu görüyorum.. fazla abartıldığını düşünüyorum... adamı bir anda ceylan gözlüm selvi boylum klasmanında karşılayıp daha sonraki ilk hayal kırıklığında üzülmemizi istemiyorum olay bundan ibaret..

Benden başka kimsenin böyle düşünmemiş olması benim susmamı gerektirmez değilmi ?

Ayrıcas renktaş

Senin yapmaya çalıştığın: Diyelim adamın üstünden Tır geçmiş, yerde can çekişiyor, sen adamın kulağına eğilip "bak bu gelen ambulanstan çok fazla birşey bekleme, senin durumun ümitsiz, gebereceksin" demeye benziyor. Senin yaptığına muhalefet edecem derken, komik olmak deniyor.

Kanyon konusu hakkında çok şey yazmıştım sadece şöyle kısaca yaziyim PETER KANYON olayı çok abartıldı.. chelseade çok büyük işler yaptı dendi ? bende insaf dedin Abrahamovichin döktüğü paraya bak dedim .. chelsea den bahsediyoz arsenal den değil dedim ...türkiyeyi bilmez şartları bilmez dedim... ADI PETER olunca badem gözlü oldu ADAMIN ADI mehmet KANYON olsa ne yapardınız dedim...çok şey dedim ama demekki hiç bişey dememişim zira senin anlattıkların karşıdakinin anladığı kadardır...

Evet burası Türkiye Türkiye'de Adnan Sezginler var. Onlar daha iyi tanıyor güzel ülkemi haklısın.

Bir kere futbolu profesyonellere bırakacağım demesi yabancı bir yönetici geleceği anlamına gelmez. Türkiye'de de böyle profesyoneller vardır mutlaka. Ama anlaşılan yabancı gelecek. Yabancı yönetici gelirse yabancı teknik direktör gelecek. Yabancı teknik direktör gelirse başarısızlık gelecek. Şu anda bize yerli lazım.

Adam şimdi çıkıp dese cebimden para vereceğim diye ertesi gün medya neler yazar düşünemiyorum bile!Bence kendiside biliyordur bu takımın ciddi bir paraya ihtiyacı olduğunu.
Sadece medyamı bazı taraftarlar bile sallamaya başlar..Buda yalancı çıktı derler..

Yabanci siniri oldugu bir ligde, scout sistemi kursan ne olur, peter kenyonu getirsen ne olur.. hepsi palavra bunlarin, önce yabanci siniri kalksin ondan sonra etkili olur bunlar

Bana verdigi en önemli sinyal, bu görev icin cok istekli görünmesi. Yani öyle birilerinden itilmis bir hali yok. Gayet bilincli ciddi ve hazirlikli.

Unal Aysal iyi bir adama benziyor, kulturell, entelekturell, egitimli bir imaji vari. Fakat turkiyede böyle adamlar barinamaz, bize vuran kiran parcalayan bir baskan lazim. Ulusoy tek adayim. Azizle bas edecek tek adam ulusoy

işte bu sebeple hayri kozak reis de olursa super olur :) ulusoy gibi cirkefe yatmaz ama sozunu esirgemez altta kalmaz gereken cevabı verir.. hakkımızı savunsunlar ama çıgırtkanlık yapmasınlar bence.. yani bjkdeki gibi yok biz de mi suraları basalım fln gibi ezik cıgırtkanlıklarına girmeyelim.. bence tabii..

Şurada bu adamı eleştiren kişileri bir daha Adnan Polat'ı savunmamaya davet ediyorum, çünkü bariz bir şekilde kendileriyle çelişiyorlar.

Her ne olursa olsun, adamın akıllı biri olduğunu şu konuşmasından çıkarabiliriz. Bizim için zaten önemli olan bu değil mi? Bize paradan çok, kulübü doğru yönetecek, aklı başı yerinde bir yönetici lazımdı. Ünal Aysal'da da görünüşe göre bu açığı fazlasıyla kapatacaktır.

Üstüme alındığım için cevab yazıyorum.. ben ünal aysalın konuşmasını çok beğendim.. PARA VERMEYECEM demesini Çok onurlu ve dürüstçe buldum.. demek istediğim çok büyük beklentiler içindeyiz ve inanılmaz bir şişirme durumuyla karşı karşıyayız... en ufak bir sekmede burada şişirme yapanların bir çoğu neler neler diyebileceğini sen benden daha iyi bilirsin daha tecrübelisin.. bak dostum taraftar içinde kimse ADNAN POLAT kadar sevilmedi nasıl gönderildiğine bak teneke bağladık arkasına...ilerde yine bu olmaması için beklentiye kapılmayalım fazla büyütmeyelim abartmayalım sonra hayal kırıklığına uğramayalım diyorum

Bir kere futbolu profesyonellere bırakacağım demesi yabancı bir yönetici geleceği anlamına gelmez. Türkiye'de de böyle profesyoneller vardır mutlaka. Ama anlaşılan yabancı gelecek. Yabancı yönetici gelirse yabancı teknik direktör gelecek. Yabancı teknik direktör gelirse başarısızlık gelecek. Şu anda bize yerli lazım.

Bülent Tulun cok cok büyük ihtimalle olacak gibi. Ayriyetten Kenyon gibi admalarda gelebilir.

T.direktör de Gerets olsa, basarisizlikmi daha yakin yoksa basarimi? Bana göre basari yakindir. Zaten gelecek sene basari ve basarsizilik nedir bunu da önce bir karara baglamak lazim.

yabanci siniri oldugu bir ligde, scout sistemi kursan ne olur, peter kenyonu getirsen ne olur.. Hepsi palavra bunlarin, önce yabanci siniri kalksin ondan sonra etkili olur bunlar

6+2+2 daha ne olsun kactane İstİyorsun:) gercİ bana gÖrede serbest birakilmali yabanci siniri. İyİ olan zaten kendİnİ bellİ eder daha cok calisir..

tulun-gerets.jpg

:)

Evet burası Türkiye Türkiye'de Adnan Sezginler var. Onlar daha iyi tanıyor güzel ülkemi haklısın.

Adnan sezgin bahsedilen ceo lar kadar başarılıdır iş hayatında.. CEO luk konusunda eleştirilecek bir adam değil.. bilgi sahbi olmadan fikir sahibi olmayalım

Açıklamalara göre Aysal'ın listesini yarın öğrenebilecekmiyiz? Takip edemedim.

Ünal AYSAL "Denizde yüzecekseniz derinliğini ölçeceksiniz. Plansız hiçbir işe girmedim. Galatasaray başkanı olmak için aday olunmaz o ekipten ne tip destek alacağımı bilmeden karar vermek sorumsuzluk olurdu. Ben bugün her şeyi tamamlayarak adaylığımı açıkladım."

Ünal Aysal 70 yaşında bu arada. Maksimum 60 falan derdim normalde!

6+2+2 daha ne olsun kactane İstİyorsun:) gercİ bana gÖrede serbest birakilmali yabanci siniri. İyİ olan zaten kendİnİ bellİ eder daha cok calisir..

6+2+2 Ne ya adamın futbolcusu var oynatamıyor :) bu kadar aptal ve sakil bir sistem bu...ya adam gibi 6 yap yada 8 ..yabancı sınırına gelince olay yabancı sayısı olsaydı türk milli takımı 1980 lerde herkesten 8 yemez 8 atardı... o zaman 3 tü yabancı demek milli takım başarısıile ilgili bişey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt