# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

tulun-gerets.jpg

:)

aynı nehirde iki kez yıkanamazsın.

Bulent Tulun a negatıf bakan arkadaslar var mı, ben degılım, ama merak edıyorum negatıf olarak dusunenlerının gerekcelerını acıkcası

başkan bari bir siftah yapsaydı:D

sanmıyorum yarın acıklancagını divan kuruluna vercekmiş once sonra acıklıcakmıs.. bikac gun gecer ogrenmek icin diye dusunuyorum..

Divan kuruluna Başkan adaylığını açıkladığını ve gerekli 100 imzayı verecek. Yönetim kurulunu bildirmek için 10 gün daha var sanırım.

Konuşmasının başında altını çizdiği "Hedefimiz avrupa kupasını kazanan takımı yeniden yaratmak" olarak koyması bile vizyonunun bir göstergesi..Bahri Havadır ve Yalçın Dümer nerdeyse ağlayacaklardı, "transfer ismi vermedi" diye eleştiriyorlar...Siz onu başkasıyla karıştırsınız Bahri beyyy!!

bulent tulun fransayla iyi iliskileri var, göreve gelirse fransadan oyuncu bekliyorum

6+2+2 Ne ya adamın futbolcusu var oynatamıyor :) bu kadar aptal ve sakil bir sistem bu...ya adam gibi 6 yap yada 8 ..yabancı sınırına gelince olay yabancı sayısı olsaydı türk milli takımı 1980 lerde herkesten 8 yemez 8 atardı... o zaman 3 tü yabancı demek milli takım başarısıile ilgili bişey değil

aynen katılıyorum ne sacma sapan bi sistemdir yaa.. ya bırak ya da tek bi sayı belirler...

ama bundan daha sacma olanı yabancı sayısına laf edip Turk oyuncular gelişmicek diye yaygara cıkarıp o kotanın tamamını kullanan anadolu kuluplerinin Turk TD'leri..

Ünal Aysal, Galatasaray Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı. Projelerini ana hatlarıyla gazetecilerle paylaşan Aysal "Galatasaray'ın bana ihtiyacı olduğunu düşünerekten ben buradayım. Galatasaray'ı yeniden küllerinden yaratacağız" açıklamasını yaptı. Aysal, mevcut yönetimin Arda kararını da yeni yönetime bırakması gerektiğini savundu.

Ünal Aysal, Galatasaray Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı. Düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklamasının yanı sıra projelerini de gazetecilere anlatan Aysal "Türkiye'nin en aydın, en eğitimli, en sorgulayıcı külübünün yönetimine aday olduğumu sizlerle paylaşmak istedim. Beni destekleyen tüm dostlarıma teşekkür eder, kim seçilirse seçilsin Galatasaray için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

"ARDA KARARI, YENİ YÖNETİME BIRAKILSIN"

Ünal Aysal "Galatasaray'ı yeniden küllerinden yaratacağız. Şu an yaşanan bir trafik kazasıdır. Sürekli değildir ve bunu en yakın zamanda ispatlayacağız" açıklamasını yaparken "Arda Turan'ın mevcut yönetim tarafından satılması doğru mu?" sorusu üzerine ise Şu an deneyimli bir yönetimimiz var. Bizim düşüncemiz böyle önemli kararların yeni yönetime bırakılmasıdır" şeklinde cevap verdi.

"14 Mayıs'ta tarihi bir Genel Kurula gidiyor. Galatasaray tarihine yakışır bir Genel Kurul olacağına inanıyorum. Galatasaray'da emeği geçen herkese teşrkkür ediyorum. Galatasaray için en iyisi demek sadece ulusal başarılar demek değildir. Eşi görülmemiş uluslararası başarılar demektir" diye konuşan Ünal Aysal 4 temel hedef belirlediklerini söyledi.

Ünal Aysal'ın anlattığı 4 temel hedef şöyle:

1. Ekonomik başarı

2. İdari başarı ve kurumsallaşma

3. Sosyal kültürel başarı ve marka değeri

4. Sportif başarı

TECRÜBESİZLİK KONUSU

Kamuoyunda oluşturulan Ünal Aysal bu konum için tecrübesiz yorumları üzerine de açıklamalarda bulunan Ünal Aysal "Benim futbola dönük bir tecrübesizliğim var. Ama Galatasaray holdingin üzerinde bir kuruluş. Burayı yönetmek başlı başına ayrı bir iş. Bu tip sistemlerin başına geçen insanlar futbolu en iyi yönetecek yöneticiler bulup getirir ve durumu denetler" ifadesini kullandı.

TRANSFER KONUSU

Transfer hakkında basında çıkan haberlerin kendisine sorulması üzerine de konuşan Ünal Aysal "Gereken araştırmaları yapıyoruz. İş başa geldiğinde sürekli hareket edebilme imkanlarını elimizde tutuyoruz. Transfer konusunda içiniz rahat olsun" diye konuştu.

NEDEN BAŞKANLIĞA ADAY OLDU?

Galatasaray'a başkan adaylığını açıklayan Ünal Aysal "Böyle bir göreve neden aday oldunuz?" sorusu üzerine "Beni Galatasaray'da yönetime talip olmaya iten neden Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumdur. Bugün Galatasaray'ın bana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" cevabını verdi.

ABRAMOVİÇ'E BENZETİLMESİ HAKKINDA NE DEDİ?

Ünal Aysal'a Abramoviç'e benzetilmesi hakkında da sorular yöneltildi. Aysal "Abramoviç tabirleri beni rahatsız etmiyor. Bunu hakaret kabul etmiyorum. Ama bu ben değilim" dedi.

SADECE ALİ DÜRÜST'Ü SÖYLEDİ

Ünal Aysal toplantıda yönetim kurulunda yer alacak kişilerden sadece Ali Dürüst'ün ismini verdi. Gelen sorular üzerine Aysal "Ali Dürüst beğendiğim yakın bir dostum. Biz her durumda Ali Dürüst ile beraberiz" dedi.

TimurKuban Timur KUBAN

Unal Aysal ve Hayri Kozak Galatasaray'a hayirli olsun :)

Senin yapmaya çalıştığın: Diyelim adamın üstünden Tır geçmiş, yerde can çekişiyor, sen adamın kulağına eğilip "bak bu gelen ambulanstan çok fazla birşey bekleme, senin durumun ümitsiz, gebereceksin" demeye benziyor. Senin yaptığına muhalefet edecem derken, komik olmak deniyor.

senin yaptığınada lafın başını okudum ama nokta noktasını okumaya vaktim kalmadı denir... ben muhalefet yaptığımı düşünmüyorum Burada ünal aysalın gelmesi ile taraftarın ne çıkacağı belli olmayan sözde yıldız futbolcuları hava alanında omuzlarda karşılamasının pratikte aynı aklın mantığın ürünü olduğunu söylüyorum..

Hayri Kozak'ı inşallah yönetime alır..

Amatör branşlardan bahsetti mi?

Ali Sabancı işi ne oldu?

Bulent Tulun a negatıf bakan arkadaslar var mı, ben degılım, ama merak edıyorum negatıf olarak dusunenlerının gerekcelerını acıkcası

Bülent Tulun herkesin aklında İnamotoyu transfer eden, Zapatayı Galatasaraya öneren kişi olarak duruyor. Ribery'in kaçış olayındada onunda hatası var birde. Tek artısı bence Mehmet Topal ve Sasa İliç transferiydi... Emre Aşıkda tekrar Galatasaraya dönmüştü... Tabi At sahibine göre kişner. Adnan Öztürk, Ünal Aysal var bu sefer...

bülent tulun zamanında bütçeyle adnan sezgin zamanındaki bütçe bir mi ki adnan sezgin gibi diyorsunuz :D

Adnan's ları "ti" ye alıp Zapata bedelsiz, siz bedelsiz avcısısınız gidin onu alın dedi bazı sivriler tersinden okudu. Gersisi sitedeki 93 Adnan Polat destekçisinin spekülasyonları.

"Mali kongrede yaşananları ben yaşamam korkmayın" dedi.."Ben olsam istifa ederdim".....Yürü be Ünal Başkan.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt