# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Hala inat ediyorsun, hala " ölüyorsun, fazla ümitlenme, bu ambulansa fazla bel bağlıyorsun" diyorsun. Bunun bu adama ne gibi faydası var bunu çözsen iyi olacak. Muhalefet derken burda oluşan genel pozitif havaya muhalefet etmekten bahsediyorum. Başı, sonu aynı. Üretmeyen sadece eleştiren muhalefet istemiyoruz sloganı hereyerde geçerli Ali.

Üretecek Pozisyonda değilim kaldıki burası forum.. forum demek farklı yada aynı fikirde olan insanların fikirlerini rahatça yazması paylaşmasıdır.. bişeyler üretmesi değildir.. ama merak ettiysen beni neler heycanlandırır söyliyim.. bi kere ben cebinden para vermiş vermemiş gibi bir konuşmayı galatasaraya ayıp kabul ederim.. eğer başkan adayı yöneticiler cıkıp beyler bayanlar biz 5 sene içinde yeniden yapılanıyoruz afrikada avrupada güney amerikada 2.3 lig kulüpleri bulup onları satın alıp futbol okullarıyla scout sistemi geliştireceğiz deseler..İstanbula büyük bir akademi kuracağız 12-13 yaşında yetenekli oyuncular orada her türlü eğitimi sağlayıp galatasaraya kazandıracağız demesi yabancı sınırlaması gibi sakil bir yasağı kaldırtmak için çabalayacağını söylemesi (yabancı sınırı oldukça şampiyonlar liginde başarı ancak vaad olur )benim sonuna dek onu desteklemem için yeterli...bunu ilerde diyecekmi yoksa anlık başarı içinmi çabalayacak bilemiyorum o yüzden fazla abartmıyor üitlenmiyorum

"Son gelen bilgilere göre Ünal Aysal'ın listesinde Ali Gürsoy, Refik Arkan, Akagündüz Özdemir ve Adnan Öztürk gibi isimler de yer alacak."

Twitter

Umarım bu sözler lafta kalmaz, faaliyete geçer.

arda kac cabuk

zamanin daraliyor

tribundergi Tribun Dergi

Haluk Ulusoy’un bu hafta sonuna kadar GS Baskanligina adayligini aciklamasi bekleniyor.

arda kac cabuk

zamanin daraliyor

Fark etmez abi bana Ünal Aysal da satacakmış gibi geliyor Arda'yı. Çünkü açıklamasında sadece kulübün değil yetiştirdiğimiz değerlerin de yararını gözetmeliyiz tarzında bir açıklama yaptı. Arda gitmek istediğini söylerse muhtemelen satar Ünal Aysal.

Bugün geleceğe umutla bakıyorum.Bütün Galatasaraylılara hayırlı olsun.Ünal başkan bizi tekrar avrupa fatihi günlerimize geri döndürecektir.Buna yürekten inanıyorum.

UnalAysalmanset_ODO05.jpg

Fark etmez abi bana Ünal Aysal'da satacakmış gibi geliyor Arda'yı. Çünkü açıklamasında sadece bizim değil yetiştirdiğimiz değerlerin de yararını gözetmeliyiz tarzında bir açıklama yaptı. Arda gitmek istediğini söylerse muhtemelen satar Ünal Aysal.

olsun panik olur genede

yangindan kaciyorduyaa polata yalvarip genel kurul sonrasi

bi panik olur simdi belki

Sanmasınlar seni yanlız buralAYSALız :D

Bi durun hele. Haluk Ulusoy girerse işin içine işte o zaman ortalık şenlenecek :)

UnalAysalmanset_ODO05.jpg

UnalAysal1_QVXTJ.jpg

Yalnız sloganını çok beğendim Ünal Aysal'ın.

Süreklilik teması benim için çok önemli.

O değil de bu adam 70 yaşında.

Net : Aysal başkan Cimbom şampiyon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt