# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

cok iyi konustu,centilmen biri.herkesde ona saygi gösteriyor.futboldan anlamam demesi cok güzel,zaten diegerleride anlamyiordu:)

bahri efendide teknik direktör ve su futbolculari alacam demedi.biz ve taraftar onu bekliyoruz diyor.dur be yahu acelen ne adam ne dedi;merak etrmeyin en iyisini yapicaz diyor.yetmezmi

Adnan Polat'ın neler başardığını yakında daha iyi anlayacaksınız,umarımda anlarsınız.Şimdi meydan sizin,konuşun...

Hakikaten ya. Neler başardı adam(!). Hayatım boyunca göremediğim başarısızlıkları 1 sezona sığdırmak kolay mı be.. Umarım sen Adnan Polatın ne kadar başarısız biri olduğunu en kısa zamanda anlarsın. Bir klüp başkanının esas amacının sportif başarı olması gerektiği gerçeğini bile çarpıtarak yıllarca sizleri uyuttu.

Şimdi esas meydan senin.. konuş bakalım ne başarıları varmış, anlat bizlere. Konuşurken sana yardımcı olayım...

1) Borçlar bitti, tünelin sonunda ışık görüldü.. (Bittiği iddia edilen mali borç 550 milyon TL olarak açıklandı. Klüp tarihinin en büyük borcu)

2) Şirket birleşme fiyaskosu.. (70 milyon TL kredi çekildi, 35 milyonunun kullanıldığı söyleniyor, geri kalanı buhar oldu NERDE????)

3) Riva projesi.. (Yıllardır uğraşan Özhan Canaydın.. onun yaptıklarının üstüne bir arpa boyu yol alamadı)

4) TT Arena (Stat açılışındaki kepazelikleri, statın üstünün kapatılamayacağının bir yalanla empoze edilmeye çalışılması ve en önemli Ali Sami Yen adının unutulması ve kabahatı telekoma atması)

5) Sportif başarı (bunun içini sen doldur, ben yazacak birşey bulamadım, ama illa var yaz diyorsan transfer fiyaskoları, en son alınan şampiyonlukta bir katkısı varmış gibi 20.45 efsaneleri)

6) diğer başarıları da sen ekle artık benden bu kadar.. ama eminim 100lerce başarısı(!) vardır bizim göremediğimiz...

Bir klubün 3 yılda en tepeden diplere indirilebileceğini gösterebilen bir yönetim modelinin baş mimarıdır Adnan Polat..

bahri efendide teknik direktör ve su futbolculari alacam demedi.biz ve taraftar onu bekliyoruz diyor.dur be yahu acelen ne adam ne dedi;merak etrmeyin en iyisini yapicaz diyor.yetmezmi

Öyle bir şey yok.

Tulun'un ne işi var ?

Tulun seçimi kötü olmuş

Duruşu ve sakinliği dikkat çeken ilk özelliği. Kibar ve tam bir beyefendi kültürü var. Galatasaray'a başkan olduktan sonra da bu kadar az ve öz konuşan biri olması da en büyük dileğim. Şu anki söylemlerine bakılırsa gerekli planlamaları yapmış gibi, kafasındaki düşünceler ve anlattıklarını da göz önünde bulundurursak bir şeyleri değiştirme ve düzeltmeye oldukça hevesli olduğu ortada. Eğer bu tavrını sadece başkan olana kadar koruma gibi bir düşüncesi varsa diğerlerinden farkı kalmaz.

Önümüzdeki yıl için gerekli çalışmaları da yapması onu bir adım öne atar. Üstüne üstlük bu bize de büyük avantaj sağlayacaktır. Ekibinde Hayri Kozak'ın olması sadece destek vermem için sebep şu an. Umarım Hayri Kozak'la birlikte yola çıkacak olmaları bizim adımıza iyi olur.

Diğer nokta ise Adnan Polat ve yönetimine gösterdiği saygı. Tıpkı Hayri Kozak'ın kongrede yaptığı gibi. Mevcut yönetimi yerici ve eleştirici ifadelerden oldukça uzak durdu. Polemik veya sataşma meraklısı değil gibi şimdilik. Kendi işine bakan bir havası olduğunu gösterdi.

Bu basın toplantısından çıkardıklarım bunlar. Tabii erken davranmak da istemiyorum, sonuçta bunun gibi gelen çok kişi oldu. Adnan Polat da geldiğinde bu tarz tavırları vardı ve iyi bir ekip kurmuştu. Sonucu başarısız oldu ama umarım Ünal Aysal'dan önceki son yanılgımız ve son kötü dönemimiz Polat'la yaşanmıştır. Bekleyip görelim, önümüzdeki yıllarda otoriter ve söz geçirebilen bir başkana sahip olma izlenimi uyandı bende şimdilik.

eger ünal aysal morinhoyu getirecem,drogbayi,ronaldinhoyu alicam deseydi tam politikaci konusmasi olurdu.en iyisini yapti,calismalarimiz devam ediyor dedi.yani kafalarinda bazi futbolcular var

Twitter..

Ceket ilikleyen değil, ceket iliklettirecek bir başkan geliyor...

bahri havadir lig tv de konustu pinar argunla bunlari

Trt3'de Avrupa Halter Şampiyonası var..En iyisi açın onu izleyin..:D

Arda da en az bizim adar Galatasaray'lı. Eminim o da bizim gibi Ünal Aysal'ın gelişiyle heyecan yapmış, umutlanmıştır. Atletico 2. sınıf takım. Onların bütçeleri, camiası devlerle mücadeele edecek güçte değil ve hiç bir zaman olamayacak. Ama Galatasaray öyle değil. Biz üstümüzdeki tozu toprağı silkeleyip, kaynakları iyi yönetirsek ulaşamayacağımız hedef yok.

iki yıl sonra biz CL ligde son turlarda devlerle mücadele ederken Arda evinde çekirdek çiteyip üzülmesin ben bu takımın kaptanıydım eskiden diye.

Arda iyi düşün kardeşim. Kısa vadede rahat edeceksin ama uzun vadede içinde çok büyük burukluk olacak. Hem sende hem bizde.

Şakamı bu ? Athletico madridin maddi durumu yetersiz galatasarayın yeterli ?

Haluk Ulusoy biraz beklesin.Ünal Aysal takımı düzelttikten sonra başa geçer.Daha yaşı genç nede olsa.

Beyler CEO ne demek? takildim ona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt