Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı
Adnan Polat'ın neler başardığını yakında daha iyi anlayacaksınız,umarımda anlarsınız.Şimdi meydan sizin,konuşun...
Hakikaten ya. Neler başardı adam(!). Hayatım boyunca göremediğim başarısızlıkları 1 sezona sığdırmak kolay mı be.. Umarım sen Adnan Polatın ne kadar başarısız biri olduğunu en kısa zamanda anlarsın. Bir klüp başkanının esas amacının sportif başarı olması gerektiği gerçeğini bile çarpıtarak yıllarca sizleri uyuttu.
Şimdi esas meydan senin.. konuş bakalım ne başarıları varmış, anlat bizlere. Konuşurken sana yardımcı olayım...
1) Borçlar bitti, tünelin sonunda ışık görüldü.. (Bittiği iddia edilen mali borç 550 milyon TL olarak açıklandı. Klüp tarihinin en büyük borcu)
2) Şirket birleşme fiyaskosu.. (70 milyon TL kredi çekildi, 35 milyonunun kullanıldığı söyleniyor, geri kalanı buhar oldu NERDE????)
3) Riva projesi.. (Yıllardır uğraşan Özhan Canaydın.. onun yaptıklarının üstüne bir arpa boyu yol alamadı)
4) TT Arena (Stat açılışındaki kepazelikleri, statın üstünün kapatılamayacağının bir yalanla empoze edilmeye çalışılması ve en önemli Ali Sami Yen adının unutulması ve kabahatı telekoma atması)
5) Sportif başarı (bunun içini sen doldur, ben yazacak birşey bulamadım, ama illa var yaz diyorsan transfer fiyaskoları, en son alınan şampiyonlukta bir katkısı varmış gibi 20.45 efsaneleri)
6) diğer başarıları da sen ekle artık benden bu kadar.. ama eminim 100lerce başarısı(!) vardır bizim göremediğimiz...
Bir klubün 3 yılda en tepeden diplere indirilebileceğini gösterebilen bir yönetim modelinin baş mimarıdır Adnan Polat..