# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

"Galatasaray'ı küllerinden yaratacağız" - NTVSpor.net

Bu habere göre Ali Dürüst-Adnan Öztürk-Hayri Kozak 3'lüsü listede olacakmış.

SADECE ALİ DÜRÜST'Ü SÖYLEDİ

Ünal Aysal toplantıda yönetim kurulunda yer alacak kişilerden sadece Ali Dürüst'ün ismini verdi. Gelen sorular üzerine Aysal "Ali Dürüst beğendiğim yakın bir dostum. Biz her durumda Ali Dürüst ile beraberiz" dedi.

HAYRİ KOZAK, AYSAL'IN LİSTESİNDEN GİRİYOR

Hayri Kozak'ın da Ünal Aysal'ın listesinden seçime gireceği açıklandı. Son gelen bilgilere göre Ünal Aysal'ın listesinde Ali Gürsoy, Refik Arkan, Akagündüz Özdemir ve Adnan Öztürk gibi isimler de yer alacak.

"Kendi hayatlarinda Galatasaray'i yasayanlar benim icin derin Galatasaray'lidir!"

Ü.AYSAL.

Ulusoy girerse Aysal'ın işi zorlaşabilir..Çekişmeli bir seçim olacak..

Helvacı ve Özgörkeyde boşu boşuna oyları bölecekler..

APolat76543678899878_600_x_362.jpg

:asd:

:asd:

Ulu önder izindeyiz

Mustafa Kemal ATATÜRK

images

Aysal, Kozak, Öztürk üçlüsünün olduğu yerde, seçime girmek intihar olur. Ulusoy'un şansı yok!

Ulusoy kaybetme ihtimalinin yüksek olacağı bir seçime girip de karizmayı çizdirmez.

"Galatasaray'ı küllerinden yaratacağız" - NTVSpor.net

Bu habere göre Ali Dürüst-Adnan Öztürk-Hayri Kozak 3'lüsü listede olacakmış.

SADECE ALİ DÜRÜST'Ü SÖYLEDİ

Ünal Aysal toplantıda yönetim kurulunda yer alacak kişilerden sadece Ali Dürüst'ün ismini verdi. Gelen sorular üzerine Aysal "Ali Dürüst beğendiğim yakın bir dostum. Biz her durumda Ali Dürüst ile beraberiz" dedi.

HAYRİ KOZAK, AYSAL'IN LİSTESİNDEN GİRİYOR

Hayri Kozak'ın da Ünal Aysal'ın listesinden seçime gireceği açıklandı. Son gelen bilgilere göre Ünal Aysal'ın listesinde Ali Gürsoy, Refik Arkan, Akagündüz Özdemir ve Adnan Öztürk gibi isimler de yer alacak.

Bu liste herkesi döver.

Ulusoy ozaman Üstüneli alacaktır..Ulusoy kolay kolay seçime girmez..Nabız yoklaması yapacaktır..Yakın çevresine gelirsem uçururum demiş;)

Helvacı ve Özgörkey keşke çekilse..

Arda da en az bizim adar Galatasaray'lı. Eminim o da bizim gibi Ünal Aysal'ın gelişiyle heyecan yapmış, umutlanmıştır. Atletico 2. sınıf takım. Onların bütçeleri, camiası devlerle mücadeele edecek güçte değil ve hiç bir zaman olamayacak. Ama Galatasaray öyle değil. Biz üstümüzdeki tozu toprağı silkeleyip, kaynakları iyi yönetirsek ulaşamayacağımız hedef yok.

iki yıl sonra biz CL ligde son turlarda devlerle mücadele ederken Arda evinde çekirdek çiteyip üzülmesin ben bu takımın kaptanıydım eskiden diye.

Arda iyi düşün kardeşim. Kısa vadede rahat edeceksin ama uzun vadede içinde çok büyük burukluk olacak. Hem sende hem bizde.

Ulusoy şimdi kesin aday oluyor mu?

Ben Helvacinin secime girecegini düsünmüyorum. Tirsar geri cekilir.

"Erkeksen karşıma çık" , "Şantaj" , "Provakatörler" bir yanda....."Buyrun, müsade ederseniz, arz edeceğim" diğer yanda....Fark budur!

Ulusoy girerse Aysal'ın işi zorlaşabilir..Çekişmeli bir seçim olacak..

Helvacı ve Özgörkeyde boşu boşuna oyları bölecekler..

helvacı ve ozgorkey pek etki etmeyebilir de ulusoydan emin degilim.. bi yonetimini de gormek lazım gerci.. ama aysalın kadrosu baya iyi duruyo ve destegi de saglam (gerek ali durust gerek suren gerek inan kırac fln olsun).. ulusoy suan buna karsılık kimleri cıkarcak bilmiyorum artık.. neyse hayırlısı neyse o olsun artık..

Umarım "Küllerinden doğmak" lafı Mustafa Sarp,Hakan Balta,Barış Özbek için kullanmamıştır.

"Kendi hayatlarinda Galatasaray'i yasayanlar benim icin derin Galatasaray'lidir!"

İmza

Ü.AYSAL.

"Erkeksen karşıma çık" , "Şantaj" , "Provakatörler" bir yanda.....[/B]

Bu hitap yöntemini de sadece Galatasaraylılar üzerinde sergiliyordu. Bize gelince aslan, diğerlerine gelince kedi gibiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt