# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Bence karizma biri değil.Adnan Polat daha karizmaydı.Ama herkes beyefendi bir kişilik diyor bence tam tersi disiplinli,sert mizaçlı birine benzettim.

Ünal aysali sert birinemi benzettin :D nasil basardin onu be abicim

Ünal Aysal aziz yıldırımı parasıyla döver.Adam sanki CEO doğmuş.Müthiş bir karizması var.Adnan polat gibi değil.

polat aysalin sol bacagi etmez :)

korumalar nerde aysal reis :)

Aysaldan böyle bir ekip bekliyorum :D

bence teknik direktör kim oldugu belli.ve anladigim kadariyla bazi oyuncularlada görüsüyorlar.ünal aysal zaten böyle birsey söyledi.

bülent tulunun adnan sezginden farkı olmadığını ve hatta sezgini aratacağını göreceksiniz,yazık diyorum..

Ünal Başkan' ın konuşmasından kısa başlıklar...

-Tüzük değişikliğini kesin olarak düşünüyoruz. Elimizde ki tüzük eksik.

-Hangi ekiple çalışacağımı, kimlerle nasıl çalışacağımı belirlemeden aday olmak istemedim. Şimdi ise başkanlığa adayım.

-Tedbirsiz, plansız, hesapsız hiç bir işe girmedim.

-TT Arena'nın üzerinde Ali Sami Yen yazması için bütün hukuki imkanlarımızı zorlayacağız.

-Bizden bir önce varolan yönetimin yaptıklarına uymak zorundayız.

-G.Saray gelenekleri der ki; listeyi önce divan kuruluna sunun, sonrasında basına sunun. Bende bunu yapıcam..

-Yönetim Kurulu üyelerimiz, aşağı yukarı listelerimiz hazır. Ben hala eski kurallara, geleneklere bağlıyım.

-Galatasaray gibi bir kulübü satın alma, hisselerini alma gibi bir niyetim yok, olmadı da. İsteyen borsadan alabilir.

-Abramovich tabirleri beni rahatsız etmiyor. Çok zengin, varlıklı, başarılı bir insan ama bu ben değilim.

-Galatasaray'a tekrardan döndüren olay kulübün şuanda içinde bulunduğu durumdur. Eğer böyle olmasaydı tribünde taraftar olurdum.

-Galatasaray'ın içinden gelen bir insanım. Galatasaray'dan hiç bir zaman kopmadım.

-Başkanlık görevi verilmesi halinde hazırlıksız yakalanmamak için süratle hareket edebilmek için listemizi hazır tutuyoruz.

-Bu tip durumlarda futbolu yönetmek için en iyi profesyonelleri görevlendirmek ve bunları denetlemek gerekiyor.

-Galatasaray artık bir holdingin ötesinde kuruluştur.

açıkçası çok güvenmiyordum.ama konuşmayı izledim şimdi aradığımız başkan gibi duruyor.transferde de yaşlı olmazsa iyi olur(ze roberto falan) sportif,mali başarı gelebilir.bülent tulun kafamı karıştırdı.

aziz yıldırım daha zengin olabilir yalnız :) sidik yarıştırır gibi olucak ama söyliyim dedim :)

Ünal Aysal aziz yıldırımı parasıyla döver.Adam sanki CEO doğmuş.Müthiş bir karizması var.Adnan polat gibi değil.

bir çocuk ancak böyle bir cevap verebilir.. sanki senin paran bu nasıl bir uslup böyle ? adnan polatının başarısız olduğunu kabul ediyorum ama kimsenin istemediği anda o sefil dediğin adam elini taşın altına koydu.. yazık sana adam ceo olsa ne olacak karizma olsa ne olacak sen gerçekten kendi şirketlerine verdiği önem ve değeri galatasaraya vereceğine inanıyormusun ?? verecekti nerdeydi şimdiye kadar ?

Adnan Polat'ın, halen Galatasaray Spor Klübü Başkanı olduğunu unutmayın ve ona göre yorum yapın!!!

ünal aysalın konuşmalarından anladığım her görevi ehline vereceği ki bu yıllardır Galatasarayda arzuladığım şey. polat gibi ben her şeyden anlarım ama takım kümeye düşüyor zihniyetinde birisi değil. ayrıca liseli. ne alaka demeyin liseli olmayanlar camiada kabul görmüyor liseli olması daha iyi en azından birliktelik ve dostluğun sağlanması için. sevilen birisi gibi de görünüyor tabi tüm bunları zaman gösterecek. bnce aysal başkan olmalı.

ünal aysalın konuşmalarından anladığım her görevi ehline vereceği ki bu yıllardır Galatasarayda arzuladığım şey. polat gibi ben her şeyden anlarım ama takım kümeye düşüyor zihniyetinde birisi değil. ayrıca liseli. ne alaka demeyin liseli olmayanlar camiada kabul görmüyor liseli olması daha iyi en azından birliktelik ve dostluğun sağlanması için. sevilen birisi gibi de görünüyor tabi tüm bunları zaman gösterecek. bnce aysal başkan olmalı.

En azından bu işlerin "Florya' ya karargah kurmakla" olmayacağını biliyor..!

Ünal Aysal, başkan adaylığını açıkladı !

Galatasaray'da, Genel Kurul kararı alınmasının ardından seçim çalışmaları hız kazanırken, Ünal Aysal, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da aday olacağını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Aysal konuşmalarına şöyle başladı:

"Galatasaray'ımız 14 Mayıs'ta tarihi bir genel kurula gidiyor. Büyük hedeflerin benimsendiği ve tüm camianın kenetlendiği hayırlı bir genel kurul olacağına yürekten inanıyorum. Gurur duyduğumuz bir dünya markası olarak bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Galatasaray için en iyisi demek eşi görülmemiş başarılar demektir. Tarihimiz eşi görülmemiş başarılarla dolu kulübümüzün özellikle futboldaki başarılarını kısaca hatırlarsak; Galatasaray UEFA Kupası'nı hiç yenilgi almadan kazanan tek Türk takımıdır, süper kupayı kazanan tek Türk takımıdır. Dünya kulüpler sıralamasında en yukarıya çıkan, Avrupa kupalarında en çok puan toplayan Türk takımıdır.

Böyle bir tarihi olan bir kulüp için konulacak hedefler sıradan, alışılagelmiş olamaz."

Sağlam temellerin atılması gerektiğini vurgulayan Aysal, 4 temel öğe ile hedeflerini belirlediklerini söyledi. Ünal Aysal sıralamayı şöyle yaptı:

1-EKONOMİK BAŞARI

2-İDARİ BAŞARI VE KURUMSALLAŞMA

3-SOSYAL, KÜLTÜREL VE MARKA DEĞERİMİZ

4 -SPORTİF BAŞARI

"GALATASARAY'I YENİDEN KÜLLERİNDEN YARATACAĞIZ"

Aysal sözlerine adaylığını açıklayarak şöyle devam etti.

"Türkiye'nin en aydın, en eğitimli, en sorgulayıcı üye profilini sahip kulümüzün yönetime aday olduğumu bugün burada ilk defa sizlerle paylaşmak istedim. Galatasaray için hayırlı olsun"

Aysal, transferi gündemde olan Arda Turan ile ilgili bir soru üzerine, "Deneyimli bir yönetimimiz var iş başında. Şu andan sonra da bu deneyimdeki bir yönetimin bu tip işlemler yapacağına inanıyorum. Bu tip kararların artık yeni yönetimlere bırakılmasını düşünüyorum. Galatasaray'ı yeniden küllerinden yaratacağız. Galatasaray'ın başına gelen bir trafik kazası var. Bu sürekli değildir. Biz veya bizim yerimize gelebilecek yönetimin görevi bunu düzeltmektir. Hem kulübe, hem de Arda'ya faydalı olacak neyse o uygulanacaktır."

Futbolla ilgili tecrübesizliğinin olduğu hatırlatılması üzerine Aysal, "Benim belki futbola dönük bir tecrübesizliğim var. Bu konuda fazla iddialı olduğumu söyleyemem. Galatasaray Kulübü'nün gayrimenkulleri, şirketleri, yatırımları, alacakları, borçları var. Burayı yönetmek başlı başına bir iş. Bu tip sistemleri yöneten insanların görevi, bu işleri en iyi şekilde yönetenleri bulup getirmektir" diye konuştu.

Basında adı geçen teknik direktör ve futbolcularla ilgili de Ünal Aysal şunları söyledi:

"Takdir edersiniz ki, şu anda bize bir görev verilmedi. Bir inisiyatif kullanmak tedbirsizlik olur. Zaten görev değişikliği için biraz gecikmiş durumdayız. Biz listemizi hazırlıyoruz, gerekli çalışmayı yapıyoruz."

"ABRAMOVİÇ TABİRLERİ BENİ RAHATSIZ ETMİYOR. AMA BU BEN DEĞİLİM."

Ünal Aysal, Chelsea kulübünün patronu Roman Abramoviç'e benzetilmesi üzerine de şu yorumu yaptı:

"Bugüne kadar hiçbir başkan adayına böyle bir açıklama yapılmadı. Abramoviç tabirleri beni rahatsız etmiyor. Çok varlıklı, başarılı bir insan. Bu benim için hakaret değil, ama bu ben değilim. Galatasaray kulübüne ait herhangi bir hisseyi satın alma gibi niyetim yok. Üstümde hiçbir hisse yok. Galatasaray'ın benim sahip olduğum paralara ihtiyacı yok. İyi yönetildiği takdirde, zaten bu paralar bünyesi içinde temin edilebilecek paralar. Beni bunun için seçeceklerse, yanlış bir karar olur. Cebimden hiç para vermeyi düşünmedim."

Ünal Aysal, yönetim kurulu listesini de önce divan kuruluna sunacağını, daha sonra basına açıklayacağını sözlerine ekledi.

Beyaz Galatasaraylı tabiriyle ilgili de bir soru üzerine de Aysal, "Beyaz Galatasaraylı ya da beyaz Türk değilim. Ben Galatasaraylı bir Türk'üm. Her heyecanı aynı şekilde paylaşıyoruz. İki Galatasaraylı var bana göre. Biri skor levhasına bakıp evine mutsuz dönen bir Galatasaraylı, diğeri de skor tabelasına bakıp, sorunları araştıran, sorunların tartışan, çözmeye çalışan Galatasaraylıdır. Bunlar 'Derin Galatasaraylı'dır" ifadesini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt