# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Bunları söylemesi bizim için yeterli,umarım Polat gibi söylemekle kalmaz uygular.

100 milyon hikayesininde yalan çıkması beni ayrıca sevindirdi.

Cebinden para vereceğine kulübün gelirlerini artırmaya yönelik projeler geliştirmesi beni daha çok ilgilendiriyor.

Maalesef söylemek yetersiz kalıyor. Üst düzey ligler ile alakalı söylediklerini iyi yorumlamak gerekiyor. Bu açıklamadan 5 dakika önce, futboldaki yapılanmanın günün şartlarına uygun ve kulübe özgün olması gerektiğini söylemişti. Yani 3-4 ligdeki bazı takımların model alınması ile ilgili yaptığı açıklama ile ondan önce yaptığı model açıklaması uyuşmuyor. Uyuşsa dahi iyi bir hedef olamaz. Sadece İngiltere liginden bahsetmediğini dikkate alırsak, kabaca 8 tane takımdan bahsediyor. Bu takımların neredeyse hepsinin ayrı ayrı planları olduğunu düşünürsek söylediği pek mantıklı değil. Bazı takımların uyguladıkları modelleri örnek alacağız yönündeki açıklamanın, basın mensuplarından gelen bir soru üzerine yapıldığını da söylemek lazım. Bu tip konularda ilk basın toplantısı olması bu tutarsızlığın nedeni olabilir. Zaten diğer sorularda da benzer noktalar yaşandı.

konusmasindan hic etkilenmedim...

suan bu adam icin baya bir yaygara koparildi ama

tulun olayi tam bir facia...

ben tulun'un oldugu bir yönetimi destekleyemem ne yazikki cünkü inamotolari, heinzlari, ilicleri izlemek istemiyorum

ben tulun'un oldugu bir yönetimi destekleyemem ne yazikki cünkü inamotolari, heinzlari, ilicleri izlemek istemiyorum

iliç çok yararlı oldu. heinz da fena değildi.....

ben ilicleri seve seve izlerim

İlicleri seve seve izlerim. Diğerlerine katılıyorum ne olursa olsun Tulun olmamalı.

Hayirli olsun, futbolun basina profesyonelleri getirsinde gerisini kendi halleder:)

o zaman ki mali bütçeyle şimdiki aynımı? aradan kaç yıl geçmiş...ayrıca bu adam transferi tek başınamı yapıyor?böylee bilmeden konuşanları anlamıyorum..

-------------------------??????????----------------------------

----sabri------mertesacker--------caceres--------gökhan süzen----

-----------------hamit-----------gökhan inler--------------

----gervinho----------ronaldinho----------------arshavin----

-------------------------drogba-----------------------

o zaman ki mali bütçeyle şimdiki aynımı? aradan kaç yıl geçmiş...ayrıca bu adam transferi tek başınamı yapıyor?böylee bilmeden konuşanları anlamıyorum..

baskan ve 2. baskanin futboldan anlamadigi yerde kim yapacak trasnferleri ??

futbolun patronu kim olacak ?? tulun olmayacak mi ?!

tek basina karar vermese bile ona güvenecekler ve cok fazla agirligi olacak...

ayrica futbolculara "abi" istiyorlar ise bunu albayrak'tan daha iyi kimse beceremez

Drogba nın kafasında futbol felan kalmamış gelir burda yatar diğerleri gibi..Yazık o kadar paraya genç kaliteli oyuncular alınsa daha mantıklı...

onlara ne transferden

teknik direktor yapacak

baskan ve 2. baskanin futboldan anlamadigi yerde kim yapacak trasnferleri ??

futbolun patronu kim olacak ?? tulun olmayacak mi ?!

tek basina karar vermese bile ona güvenecekler ve cok fazla agirligi olacak...

ayrica futbolculara "abi" istiyorlar ise bunu albayrak'tan daha iyi kimse beceremez

palyacoluk yapsin albayrak

son kale mudavimi

Gerets veya Lucescu gelipte transferde sözleri gecerse, bize karismak düsmez beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt