# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

baskan ve 2. baskanin futboldan anlamadigi yerde kim yapacak trasnferleri ??

futbolun patronu kim olacak ?? tulun olmayacak mi ?!

tek basina karar vermese bile ona güvenecekler ve cok fazla agirligi olacak...

ayrica futbolculara "abi" istiyorlar ise bunu albayrak'tan daha iyi kimse beceremez

Albayrakı bende istiyorum..ama tranferi tek başına bülent tulun yapmaz,hocanında listesi var beraber karar veriyorlar..bu sefer profesyonellerinde görüşü alınacak transfer yapılırken..(peter kenyon)

Renkdaşlar sakin:D

Bütün yetki tulunda olmayacak..Herşeyi sanki o yapacak..

Albayrakı bende istiyorum..ama tranferi tek başına bülent tulun yapmaz,hocanında listesi var beraber karar veriyorlar..bu sefer profesyonellerinde görüşü alınacak transfer yapılırken..(peter kenyon)

yarin ekibini aciklayyacakmis acaba galiba sanirsam ???

ozaman görecegiz kim var kim yok ekibinde...

iyi bir ekip basariya giden yolun yarisidir bence...

Enkaz devir alacaksınız futbol takımı anlamında napmayı dusunuyorsunuz anlamında bı soru vardı

bız bunları duzeltecek guce ve enerjiye sahibiz tarzlarında bi laf etti.adamın kafasında bı model var,transferı ve hocasıda belli.bence dogru kişi

hangi cümleleri seni senden aldı ? gayet düz bir konuşma biraz açıklayıcı olsan?

İstediğin cümleyi seç beğen al dostum ;) Adnan polat gibi hayal satmıyor, doğruları söylüyor ünal başkan !!!

Ünal Aysal: "GS’i artik Baskan’in tek basina yonettigi, Baskan’in kapasitesi ile yonetilen yapidan cikarmaliyiz."

Ünal Aysal: "Galatasaray, ekonomik gücünü artiracak rasyonel cozumleri üretlemeli ve nefes almalidir"

Ünal Aysal: "Günümüzde artik sportif basarilarin temeli güclü bir ekonomik yapi kurmakla mümkün olabilmektedir."

Ünal Aysal: "Galatasaray icin en iyisi demek sadece ulusal basarilar demek degildir. Esi gorulmemis Uluslararasi basarilar demektir"

Ünal Aysal: "Beni Galatasaray'da yönetime talip olmaya iten icinde bulundugu durumdur. Bugun GS'in bana ihtiyaci oldugunu dusunuyorum"

Ünal Aysal: "Yönetime gelmemiz halinde süratle hareket edebilmek icin elbette bazi oyuncu ve hocalarla gorusuyoruz. Net isim soleyemem"

Ünal Aysal: "Futbola yonelik bir tecrubesizligim olabilir. Ama GS bugun artik futbolun ustunde bir siket olmustur."

Ünal Aysal: "Galatasaray'i yeniden küllerinden yaratacagiz. Bundan kimsenin suphesi olmasin. GS'in suan yasadigi bir trafik kazasidir"

Ünal Aysal: "GS’i artik Baskan’in tek basina yonettigi, Baskan’in kapasitesi ile yonetilen yapidan cikarmaliyiz."

Ünal Aysal: "Galatasaray, ekonomik gücünü artiracak rasyonel cozumleri üretlemeli ve nefes almalidir"

Ünal Aysal:Kulüb Profesyonelce yönetilecek..

Ünal Aysal: "Günümüzde artik sportif basarilarin temeli güclü bir ekonomik yapi kurmakla mümkün olabilmektedir."

Ünal Aysal: "Deneyimli bir yonetim var. Bu saatten sonra transfer gibi islerin yeni yonetime birakilmasinin dogru olacagini dusunuyorum"

Ünal Aysal:Görev verildiği anda hazırlıksız yakalanmamak için gerekli temasları yapıyoruz

Ünal Aysal: Göreve bizim dışımızda kim gelirse her türlü desteği veririz..

Ünal Aysal: "Galatasaray'in 100 M ile gelmek gibi bir baskanliga ihtiyac yok. GS'in kendi degerleri, gücü vardir zaten"

Ünal Aysal: "Ben Galatasaray'in eskilerindenim. Gelenekleri, gorenekleri muhimserim. Galatasaray'in gelenekleri ihmal edilemez"

Ünal Aysal:İş hayatım boyunda tedbirsiz ve plansız hiçbir işe girmem..

Ünal Aysal:Tüzük'ü kesinlikle değiştireceğiz..Yanlışlıklar çok var..Her zaman engel olur..

Ünal Aysal:Ali Dürüst ile herhangi bir sorunumuz yok.

Ünal Aysal: "P.League'de ilk 4 siraya oynayan takimlarin modeli, modelimizdir."

Ünal Aysal ; Hedefimiz avrupa kupasını kazanan takımı yeniden yaratmak...!!! Kaç senedir bu sözü duymak istiyordum ! Galatasaray'ın hedefi adnan polat'ın 2.lig hayali olamaz ! Galatasaray'ın hedefi ünal aysal'ın söylediği sözdür !!!

GALATASARAY ŞAMPİYONU BELİRLEMEZ :mad:!!! GALATASARAY ŞAMPİYON OLUR !!!

Ünal Aysal'ın gelmesini istiyorum ama bu kadro nasıl toparlanacak? Elimizde bir tane eli yüzü düzgün oyuncu Arda var, onun da durumu ortada.

Çok iyi niyetli de olsalar nasıl toplarlayacaklar bu kadroyu? Hadi çok iyi yabancılar da alsalar en fazla 6 tanesi oynayacak. Türk kadromuzu nasıl toplarlayacaklar? Gelecek oldukça karanlık geliyor bana futbol anlamında :(

Resmi site bu haberi hala niye girmedi bilen varmi ??

İstediğin cümleyi seç beğen al dostum ;) Adnan polat gibi hayal satmıyor, doğruları söylüyor ünal başkan !!!

Ünal Aysal: "Galatasaray icin en iyisi demek sadece ulusal basarilar demek degildir. Esi gorulmemis Uluslararasi basarilar demektir"

Ünal Aysal: "Beni Galatasaray'da yönetime talip olmaya iten icinde bulundugu durumdur. Bugun GS'in bana ihtiyaci oldugunu dusunuyorum"

Ünal Aysal: "Yönetime gelmemiz halinde süratle hareket edebilmek icin elbette bazi oyuncu ve hocalarla gorusuyoruz. Net isim soleyemem"

Ünal Aysal: "Futbola yonelik bir tecrubesizligim olabilir. Ama GS bugun artik futbolun ustunde bir siket olmustur."

Ünal Aysal: "Galatasaray'i yeniden küllerinden yaratacagiz. Bundan kimsenin suphesi olmasin. GS'in suan yasadigi bir trafik kazasidir"

Ünal Aysal:Kulüb Profesyonelce yönetilecek..

Ünal Aysal: "Deneyimli bir yonetim var. Bu saatten sonra transfer gibi islerin yeni yonetime birakilmasinin dogru olacagini dusunuyorum"

Ünal Aysal:Görev verildiği anda hazırlıksız yakalanmamak için gerekli temasları yapıyoruz

Ünal Aysal: Göreve bizim dışımızda kim gelirse her türlü desteği veririz..

Ünal Aysal: "Galatasaray'in 100 M ile gelmek gibi bir baskanliga ihtiyac yok. GS'in kendi degerleri, gücü vardir zaten"

Ünal Aysal: "Ben Galatasaray'in eskilerindenim. Gelenekleri, gorenekleri muhimserim. Galatasaray'in gelenekleri ihmal edilemez"

Ünal Aysal:İş hayatım boyunda tedbirsiz ve plansız hiçbir işe girmem..

Ünal Aysal:Tüzük'ü kesinlikle değiştireceğiz..Yanlışlıklar çok var..Her zaman engel olur..

Ünal Aysal:Ali Dürüst ile herhangi bir sorunumuz yok.

Ünal Aysal: "P.League'de ilk 4 siraya oynayan takimlarin modeli, modelimizdir."

Ünal Aysal ; Hedefimiz avrupa kupasını kazanan takımı yeniden yaratmak...!!! Kaç senedir bu sözü duymak istiyordum ! Galatasaray'ın hedefi adnan polat'ın 2.lig hayali olamaz ! Galatasaray'ın hedefi ünal aysal'ın söylediği sözdür !!!

GALATASARAY ŞAMPİYONU BELİRLEMEZ :mad:!!! GALATASARAY ŞAMPİYON OLUR !!!

Merakımı mazur görde.. seni senden almaması için ne demeliydi ? ben hadi hepberaber oOo mastika mastika diyecek kadar keyif verici bir konuşma olduğunu düşünmüyorum... kopyaladığın cümleler her başkan adayının söyleyebileceği cümleler...

Resmi site bu haberi hala niye girmedi bilen varmi ??

Bügün yapılan resmen aday olduğu açıklamasıydı. Resmen adaylık başvurusu için 100 üyenin onu aday gösterdiğine dair imzalarla divana başvurması gerekiyor. Sanırım bunu yarın yapacak. 10 gün içinde de yönetim listesini teslim edecek Necati.

Merakımı mazur görde.. seni senden almaması için ne demeliydi ? ben hadi hepberaber oOo mastika mastika diyecek kadar keyif verici bir konuşma olduğunu düşünmüyorum... kopyaladığın cümleler her başkan adayının söyleyebileceği cümleler...

Ali yine döktrüryorsun trolları. Hani nerde forumda herkes duygu ve düşüncelerini açıklayabilir özgürdür, açıklaman. Zoruna mı gitti onu ondan alması da eleştiriyorsun. Gittiyse mide ilacı al geçer kardeşim.

Ali yine döktrüryorsun trolları. Hani nerde forumda herkes duygu ve düşüncelerini açıklayabilir özgürdür, açıklaman. Zoruna mı gitti onu ondan alması da eleştiriyorsun. Gittiyse mide ilacı al geçer kardeşim.

özgür ? değilmi bak herkes istediğini bazen terbiye kuralları dışına çıksa da yazabiliyor... burada onu ondan alması eleştiri konusu değil bu konuda hakkında münazara edilmesini bile zoruna gitmek gib algılıyorsan o seni bağlar.. gereksiz polemikler zaten ortamı germekten başka işe yaramaz..

bana pek inandırıc gelmedi konuşması. bundan kötüsü olmaz inşallah diye umut ediyorum, ama görevde görmek lazım kendisini. umarım yanıltır beni.

100 milyon euro'yu verecem deseydi beni benden almazdı yani hayal satmıyor gerçekleri söylüyor ! ve ilk defa gazetecilerin korkarak soru sorduğu bi başkan gördüm ! Adnan polat gibi hayal satmıyor ve gerçek olan hedefimizi gösteriyor avrupa diyor avrupa'da başarı diyor ! Bu sözün sende nasıl bi anlam bıraktığını bilmem ama benim için anlamı çok büyük ! Çünkü biz kurulduğumuzda rahmetli ali sami yen hedefimizi ve gideceğimiz yolu baştan koymuştu. İngilizler gibi oynamak ve türk olmayan takımları yenmektir !!! Adnan polat o sözü ve geleneklerimizi bize unutturdu :( ama ! ünal aysal bu sözü ve geleneklerimizi bugün bana tekrardan hatırlattı !!!

O sözleri her başkan adayı söylemez. Her başkan adayı yok bunlar gelecek yok öyle olacak böyle olacak diyerek bize hayaller satardı ama ünal başkan böyle biri değil belli etti bugün. Ve önemli konulardan biriside işi profesyonellere bırakacam diyor ben futbolu bilmiyom diyor ben denetlicem diyor ! Adnan polat gibi ben herşeyi bilirim futbolu çözdüm diyerek bizi 2. lig'in kapısının önüne bırakmaz !!!

Ünal Aysal'ın gelmesini istiyorum ama bu kadro nasıl toparlanacak? Elimizde bir tane eli yüzü düzgün oyuncu Arda var, onun da durumu ortada.

Çok iyi niyetli de olsalar nasıl toplarlayacaklar bu kadroyu? Hadi çok iyi yabancılar da alsalar en fazla 6 tanesi oynayacak. Türk kadromuzu nasıl toplarlayacaklar? Gelecek oldukça karanlık geliyor bana futbol anlamında :(

Daha gelmeden düzeltse bazı şeyleri nasıl olur sizce!!! Bu sabırsızlık nedir böyle. Doğru adımlar atmaya başladıktan sonra gerisi gelecektir zaten. Süer Lig de kısa sürede başarı istiyorsak bu zaten çok zor değil ki. Bizim ligimizin kalitesi sadece medyanın şişirdiği bir balon. Geçen senenin lig şampiyonunu gördük Avrupa'da. Bizim takımlarımız ancak averaj takımı kalitesinde bir ligi temsil ediyor malesef. Bunun en büyük sebebi de mental yetersizlikler. Bizim için önemli olan Avrupa'da istikrarlı ve devamlı başarılar sağlayan bir takım olmak. Malesef şu anki yönetimin en büyük beceriksizliği, vizyonumuzdan uzaklaştırmış olmasıdır. Bu takımdan giden Mehmet Topal nasıl İspanya'da rahat oynayabiliyorsa, Elano nasıl gittiği yerde daha iyi oynayıp biz de istenildiği gibi oynayamıyorsa, bunların en büyük sebebi vizyonunu kaybetmiş bir kulüp olmamızdan kaynaklı. Hatta çoğu taraftarımız bile hedeflerini küçültmüş malesef. Bizim kuruluş amacımız bile Avrupa'lı takımları yenmek temeline yatar. İşte bize gerekli olan ve Ünal Bey'in "Geleneklerimize bağlı kalarak yapacağız" ifadesinin temeline dayanan da budur. Bizi farklı yapan vizyonumuz da bu olmalıdır her zaman...

inan kirac gercekten gs'nin agir ve ayni zamanda derin abisi

onun bir sözü ile aysal aday oldu...

bana pek inandırıc gelmedi konuşması. bundan kötüsü olmaz inşallah diye umut ediyorum, ama görevde görmek lazım kendisini. umarım yanıltır beni.

Bu cümlelerine katılmakla beraber futbol konusunda tecrübesiz oluşu türkiyede futbolun sahada kazanılmadığını (bknz Aziz yıldırım ) zarın düşeşten çok hep yek ihtimalini artırıyor.. burada hep zengin olmanın yeterli bir kıstas olduğunu düşünmemem daha önce beni şu ortamda nelerin heycanlandırabileceğini zaten yazmıştım ... Ama insanllah başarılı olur ve kendisini ellerimiz patlayana dek alkışlarız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt