# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

özgür ? değilmi bak herkes istediğini bazen terbiye kuralları dışına çıksa da yazabiliyor... burada onu ondan alması eleştiri konusu değil bu konuda hakkında münazara edilmesini bile zoruna gitmek gib algılıyorsan o seni bağlar.. gereksiz polemikler zaten ortamı germekten başka işe yaramaz..

A: Çok üşüyorum

B: Ne oldu da çok üşüyorsun, biraz daha net olabilirmisin?

A: Derece -2 yi gösteriyor

B: Ooo bunda üşünecek ne var. Dünya da bir sürü yerde soğuk oluyor

C: B, lütfen demogoji yapma

B: Terbiyesiz.

:)

Bügün yapılan resmen aday olduğu açıklamasıydı. Resmen adaylık başvurusu için 100 üyenin onu aday gösterdiğine dair imzalarla divana başvurması gerekiyor. Sanırım bunu yarın yapacak. 10 gün içinde de yönetim listesini teslim edecek Necati.

Resmi sitenin bunu haber olarak girmemesi biraz benim tuhafima gitti. Özgörkey'in de adayligini aciklamasina ragmen resmi sitede hic bir sey yazmiyor. Neyse tesekkürler cevap icin. :tiphat: :)

Bu cümlelerine katılmakla beraber futbol konusunda tecrübesiz oluşu türkiyede futbolun sahada kazanılmadığını (bknz Aziz yıldırım ) zarın düşeşten çok hep yek ihtimalini artırıyor.. burada hep zengin olmanın yeterli bir kıstas olduğunu düşünmemem daha önce beni şu ortamda nelerin heycanlandırabileceğini zaten yazmıştım ... Ama insanllah başarılı olur ve kendisini ellerimiz patlayana dek alkışlarız..

Kesinlikle. Burda tartışsakta, kalp kırsakta hepimizin yolu belli sarı ve kırmızı. Amaç belli, istek belli.

1- medyanın susturulması

2-takımın toplarlanması (transfer, yol ayırma, hoca vs vs..)

3- gelirlerin artması

4-taraftara saygı ve yönetimde şeffaflık

5-doğru politika

6- 3-4 yıl içinde uefa-ş.ligi kupası finali (ya da ş.liginde bir yarı final)

100 milyon euro'yu verecem deseydi beni benden almazdı yani hayal satmıyor gerçekleri söylüyor ! ve ilk defa gazetecilerin korkarak soru sorduğu bi başkan gördüm ! Adnan polat gibi hayal satmıyor ve gerçek olan hedefimizi gösteriyor avrupa diyor avrupa'da başarı diyor ! Bu sözün sende nasıl bi anlam bıraktığını bilmem ama benim için anlamı çok büyük ! Çünkü biz kurulduğumuzda rahmetli ali sami yen hedefimizi ve gideceğimiz yolu baştan koymuştu. İngilizler gibi oynamak ve türk olmayan takımları yenmektir !!! Adnan polat o sözü ve geleneklerimizi bize unutturdu :( ama ! ünal aysal bu sözü ve geleneklerimizi bugün bana tekrardan hatırlattı !!!

O sözleri her başkan adayı söylemez. Her başkan adayı yok bunlar gelecek yok öyle olacak böyle olacak diyerek bize hayaller satardı ama ünal başkan böyle biri değil belli etti bugün. Ve önemli konulardan biriside işi profesyonellere bırakacam diyor ben futbolu bilmiyom diyor ben denetlicem diyor ! Adnan polat gibi ben herşeyi bilirim futbolu çözdüm diyerek bizi 2. lig'in kapısının önüne bırakmaz !!!

Burada tek kuruş vermem onun için beni seçmeyin diyişini zaten takdir ettik hatta bu konuşmadaki en büyük artısıydı benim için.. gazeteciler niye ünal aysaldan korksun ben korkan kimseyi görmedim... rahmetli özhan canaydın en az ünal aysal kadar ağır başlı biriydi hatırlarmısn bilmem elinde galatasaray anayasası vardı 10 yıl içinde 7 şampiyonluk 1 avrupa kupası demişti gelirken ? ünal aysalla özhan canaydınla kıyaslandığında özhan canaydının o zaman ki inandırıclığı daha keskin olmasına rağmen olanlar ortada... bide demişsin ki galatasarayın geleneklerini hatırlattı ünal aysal hangi sözüyle sana geleneklerimizi hatırlattı ? onuda geçtim eğer profilindeki yaşın doğruysa acaba hangi galatasaray geleneklerini bugüne kadar yaşadınız sonra unuttunuz ve şimdi tekrar hatırlıyorsunuz ? galatasaray gelenekleri dediğiniz şey şuanda puan durumundaki sıralamadır galatasaray bugün 14-15 yenilgi yerine 2-3 yenilgi almış olsaydı yönetim geleneklere uygun olurdu..maalesef şu gelenek meseleside baya bi sakız oldu ağzılarda

Normal zamanda bir başkan adayı çıkıp bu şekilde konuşsaydı sanıyorum tepkiler çok daha ılımlı olurdu.

Ancak, 'Şampiyonu biz belirleyeceğiz' gibi bir söylem içerisinde bulunan bir yönetimden sonra bu sözlerin söylenmesi, pek çok üye üzerinde tabiri caiz ise olumlu yönde bir infial yaratmış. Hak vermek lazım tüm arkadaşlara.

Ancak fazla bir beklenti içine girmeden olayları zamana bırakmak en iyisi.

Çok büyük beklentiler içerisinde yaşanan olumsuz gerçekler daha yıkıcı oluyor.

Bence Ünal Aysal'ın söylemi üzerine umutlanalım ama abartmayalım.

Hayırlı uğurlu, Armamız için en iyisi olsun.

Resmi sitenin bunu haber olarak girmemesi biraz benim tuhafima gitti. Özgörkey'in de adayligini aciklamasina ragmen resmi sitede hic bir sey yazmiyor. Neyse tesekkürler cevap icin. :tiphat: :)

Bugünlerde yönetim herşeyi hukuğa göre yapmaya çalışıyor. İbra yazısının kendilerine ulaşmadan karar almamaları, yönetim toplantılarını günü gününe yapmaları (olağan üstü toplanmıyorlar ne hikmetse!!! olağanüstü bir durumu yok klübün onlara göre tabe: , aceleye ne gerek var dimi ya!).

O yüzden divan başkanlığına resmen yapılmamış başvuruları resmi sitede yayınlamıyorlardır. Senin neden bu soruyu sorduğunu biliyorum: Zaten resmi site bunların elinde yönetimin oyuncağı, muhalefetin bir tane haberi çıkmadı bunca zaman. Adnan Öztrk'ün açıklamasında tüm camianın sesi olacak dediğini hatırlıyorum. Hayırlısı.

Ya bide yerimi bilmiyorum ama seneye sikko formalar yapmayın ya Allah aşkına mor, pembe falan istemiyoruz ne o öyle saçma sapan parçalı istiyoruz parçalı

Ben bir Aslanim

n5l9x0.jpg

Fransa Ligi'nden 1-2 oyuncu kesin gelecek gibi duruyor.

Hiç değilse klas bir başkanımız var, ben aslanım kaplanım gibi salak saçma açıklamalar yapmayacaktır.

Burada tek kuruş vermem onun için beni seçmeyin diyişini zaten takdir ettik hatta bu konuşmadaki en büyük artısıydı benim için.. gazeteciler niye ünal aysaldan korksun ben korkan kimseyi görmedim... rahmetli özhan canaydın en az ünal aysal kadar ağır başlı biriydi hatırlarmısn bilmem elinde galatasaray anayasası vardı 10 yıl içinde 7 şampiyonluk 1 avrupa kupası demişti gelirken ? ünal aysalla özhan canaydınla kıyaslandığında özhan canaydının o zaman ki inandırıclığı daha keskin olmasına rağmen olanlar ortada... bide demişsin ki galatasarayın geleneklerini hatırlattı ünal aysal hangi sözüyle sana geleneklerimizi hatırlattı ? onuda geçtim eğer profilindeki yaşın doğruysa acaba hangi galatasaray geleneklerini bugüne kadar yaşadınız sonra unuttunuz ve şimdi tekrar hatırlıyorsunuz ? galatasaray gelenekleri dediğiniz şey şuanda puan durumundaki sıralamadır galatasaray bugün 14-15 yenilgi yerine 2-3 yenilgi almış olsaydı yönetim geleneklere uygun olurdu..maalesef şu gelenek meseleside baya bi sakız oldu ağzılarda

Galatasaray gelenekleri dediği şey vizyondur, toplumda temsil şeklidir ve liderliktir. Bugün takımın sıralamadaki yeri değil de vizyonsuzluktur bizi kahreden. Çaresizlik içinde takımı seyretmektir. Bu oyuncuların çoğu bu takımda oynayamaz tamam ama bu kadar da sahaya yenilgiyi kabullenmiş gibi çıkılmadı hiçbir zaman. Nasıl ki panik halindeyken ellerimiz titrer ve doğru yapacağımız şeyleri yanlış yapmaya başlarız, aynen bu ...

Tamam beyler Ali Serhat haklı, Mehmet Helvacı başkan Galatasaray şampiyon!

Arkadaş burada yorum yapanların çoğunun yaşının iki katından fazla adamın tecrübesi var hala daha adam yönetime gelmeden sallamaya başlayanlar var.

Galatasaray gelenekleri dediği şey vizyondur, toplumda temsil şeklidir ve liderliktir. Bugün takımın sıralamadaki yeri değil de vizyonsuzluktur bizi kahreden. Çaresizlik içinde takımı seyretmektir. Bu oyuncuların çoğu bu takımda oynayamaz tamam ama bu kadar da sahaya yenilgiyi kabullenmiş gibi çıkılmadı hiçbir zaman. Nasıl ki panik halindeyken ellerimiz titrer ve doğru yapacağımız şeyleri yanlış yapmaya başlarız, aynen bu ...

Tanju, söz meclisten dışarı. Vizyon daha çok geçmişle ilgili değil, geleceğe ait bir şeydir. Somut bir gelecek görüntüsüdür. Gerçekleştirilmek istenen amaçlar için gerekli araç ve kaynakları belirtmeksizin, klübün gelecekteki fotoğrafını tasvir eder. Ünal Aysal bunu "Dünya çapında başarıda süreklilik" olarak tanımlamış. Senin anlatmak istediğin sanırım Misyon. Misyon varlık nedenini tasvir eder. Neden varız. Ali Sami Yen belirlemiş onu da zaten. Türk olmayan takımları yenmek. Geçmiş yönetimde ne Vizyon vardı nede Misyon'umuzdan haberi vardı, haklısın

butun baskan adaylarinin yapacagi bir aciklama yapti unal aysal.

benim anlamadigim neden butun adaylar ilk once ekonomige onem verirler anlamis degilim.

biri de cikip desin ki ilk once sportif anlamda basari.

Tamam beyler Ali Serhat haklı, Mehmet Helvacı başkan Galatasaray şampiyon!

yazdıklarımdan bu çıktıysa boşa yorulmanın manası yok.. zira ne anlattığından çok karşıdakinin ne kadar anladığı önemlidir..

Arkadaş burada yorum yapanların çoğunun yaşının iki katından fazla adamın tecrübesi var hala daha adam yönetime gelmeden sallamaya başlayanlar var.

nerede tecrübesi var ? böyle laf ettim gerisini boşver demek olmaz.. tecrübelerini yaz bizde bilelim ve kalbimiz mutmain olsun

nerede tecrübesi var ? böyle laf ettim gerisini boşver olmazki tecrübelerini yaz bizde bilelim ve kalbimiz mutmain olsun

yazdıklarımdan bu çıktıysa boşa yorulmanın manası yok.. zira ne anlattığından çok karşıdakinin ne kadar anladığı önemlidir..

Onu bu forum için " Ne anlattığından çok karşındakinin ne anlamak istediği önemlidir" olarak değiştirdik Ali. Aynı senin de bazen yaptığın gibi.

Not: Sana biraz sataşıyorum kusura bakma, sıkıldım. İnan üstüne alma. Maksat uykum kaçsınolayı. Özür.

Onu bu forum için " Ne anlattığından çok karşındakinin ne anlamak istediği önemlidir" olarak değiştirdik Ali. Aynı senin de bazen yaptığın gibi.

Not: Sana biraz sataşıyorum kusura bakma, sıkıldım. İnan üstüne alma. Maksat uykum kaçsınolayı. Özür.

Olacak böyle şeyler... cocuk değiliz ki küsüp oynamayalım

nerede tecrübesi var ? böyle laf ettim gerisini boşver olmazki tecrübelerini yaz bizde bilelim ve kalbimiz mutmain olsun

Kardesim biz alismisiz futbola karisan ve TD´lik oynamaya calisan Baskanlara. Ünal Aysal´in futboldan anlamasina gerek yok. Yönetim tecrübesi olmasina da gerek yok cünkü koca Galatasaray´in alt kademelerindeki subelere gerekli insanlari atayacaktir. Futbolun basinda belli isimler olacak, amatör subelerin basinda da belli adamlar olacak. Bu profesyoneller bu branslardan sorumlu olacak. Modern yönetim anlayisi budur. Inan ki bugüne kadar alistigimiz gibi medya önünde olmayacak Ünal Aysal. Nadir göreceksiniz. Cünkü Baskanin görevleri farklidir. Sirketleri yönetmek ve denetlemek. Avrupa´da gözönünde olan Baskan yok. Onlari kimse tanimaz. Bizde futbolcu kadar medyatik oluyor Baskanlar. Iste biz bunu degistiriyoruz Ünal Aysal´la.

Önplanda daha cok Adnan Öztürk olacaktir, eminim. Cünkü Adnan Öztürk futbolun basinda olacak profesyonellerin patronu olacak. Ünal Aysal bu konunun baya üstünde. Sorumluluk Adnan Öztürk ve ekibindedir, gerektiginde onlar hesap verir, aciklama yapar. Avrupa´da böyle cünkü bu isler. Anlayis böyle. Almanya´da futbol takimiyla ilgili sadece sportif direktör aciklama yapar mesela. Baskanmali sorunlarda ortaya cikar, aciklamasini yapar. Türkiye´de de böyle olmali, öncüsü de biz olmaliyiz.

Ünal Aysal´da Galatasaray´i sirket olarak büyütecek, marka degerini yükseltecek tecrübeye sahip önemli bir isadami. Bu konuda tecrübenin krali Ünal Aysal´da. Sifirdan milyarder olmus az kisi vardir dünyada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt