# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Bülent Tulun herkez bildiği işi yapacak dedi..Belki basınla ilgili danışman olacaktır..Aysalın danışmanlığınıda yapıyor..

öncelikle herkese iyi akşamlar ben 2 sene aslantepe.biz den sonra aranıza katıldım,umarım önümüzdeki yıl bizim adımıza keyifli bir yıl geçer.herkese iyi forumlar

kendisi ile ilgili 'bulent tulunu sportif direktor yapacakmis' haberlerinden sonra yonettigi unit group sirketinin internet sitesine girip bize ulasin kismindan mail gonderdim. bulent tulunu isteyen bir tane galatasaray taraftari gormedim henuz internet aleminde diye. adnan sezginden kacarken buna tutulmak istemiyoruz, profeyonellesmekten bahsederken bulent tulunu getirmek celiskidir, oy kaygisi guden populist yaklasimlardir dedim. size guveniyoruz siz bari yapmayin dedim. dedim de dedim.

sonra cevap geldi sirketten bir bayandan. oneri ve elestirilerim icin tesekkur edip bu soylediklerimi unal aysala ileteceginden suphemin olmamasini istemis. gordugum kadari ile ilgili insanlar.

bence herkes fikirlerini boyle mail yolu ile yolayabilir sirkete. sonucta adam eksisozluk, gssozluk ya da alisamiyen.net takip ederek taraftarin nabzini yoklamiyor. haberinin olmasi lazim bir sekilde bulent tulunun zerre istenmediginden. belki yeterince mail giderse bir etkisi olur.

he sirket mailini pic etmis olacagiz adamin biraz ama ne yapalim. bunlari goze almistir herhalde artik. iletisim kurabilecegimiz baska platform yok.

Ekşiden alıntı.

öncelikle herkese iyi akşamlar ben 2 sene aslantepe.biz den sonra aranıza katıldım,umarım önümüzdeki yıl bizim adımıza keyifli bir yıl geçer.herkese iyi forumlar

Hoşgeldin dostum. İyi forumlar ;)

Hayri Cund, Ahmet Kaydan ve Güngör Teber'den uzak durursan güzel bir forum seni bekliyor :yenieek:

basın toplantısının tamamını şimdi izledim gerçekten etkileyici.

şu kadarcık detay bile bana yetti, yeni teknik direktör ve futbolcuları sordu biri, hatta lucescu, drogba isimleri var dedi.

buna karşılık şöyle bir şey dedi; bize görev verildiği anda hazırlıksız yakalanmamak için, listeler oluşturuyor, görüşmeler yapıyoruz. zaten çok geç kaldık.

adnan polat olsa, ligler başlar, transferler yarın da olabilir, bir haftaya da olmayabilir derdi.

Bu arada Galatasaray kulislerinde Adnan Polat’ı devirme planını hazırlayan ve uygulamaya sokan Adnan Öztürk’ün, Hayrettin Kozak’ın listeye girmesinden sonra çekileceği iddiaları yalanlandı. Öztürk’ün yakın çevresine konuyla ilgili olarak, “Ben, Hayri ağabeye 27 Mart 2010 seçimlerinde ikinci başkanlık teklifini sundum ve kabul etti. Ondan sonra bazı fikir ayrılıkları olabilir, ama benim için 2. başkanlık veya herhangi bir koltuk sevdası yoktur” ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Ünal Aysal’ın ekibinde 2. başkanlık görevini Hayrettin Kozak’ın, mali-idari ve sportif konularda tam yetkili başkan yardımcılığı görevini de Adnan Öztürk’ün üstleneceği belirtildi.

Kaynak: Milliyet

Adnan Polat'ı devirme planı yapmış ve uygulamaya sokmuş vay anam vay.Bu gazetecilerde gerçekten utanma yok.Şu lafı Adnan Öztürk'e söyleseler siz ne çekiyorsunuz arkadaş der.İftiranın bini bir para.

Ünal Aysalın çevresi Aysalın Seedorfu vaad ettiğini söylüyor. İnşallah yalandır. Tamam Seedorf çok iyi futbolcudur ama Galatasarayı yeniden küllerinden yaratacağız sözüne hiç mi hiç uymuyor... İnşallah bunlar çevresinin uydurmasıdır...

Ünal Aysalın çevresi Aysalın Seedorfu vaad ettiğini söylüyor. İnşallah yalandır. Tamam Seedorf çok iyi futbolcudur ama Galatasarayı yeniden küllerinden yaratacağız sözüne hiç mi hiç uymuyor... İnşallah bunlar çevresinin uydurmasıdır...

Seedorf gelirse halay cekilebilir tüm forum bence. Böyle yasli kurtlara ihtiyac oluyor iste agalar. Ayrica Seedorf 2 sene cok rahat oynar.

Orta sahaya cag atlatir.

Seedorf gelsin ben göbek atarım.Taraftarımız anlam kargaşası içinde şu anda Seedorf gibi bir adamın adı geçiyorsa eğer bu bizim için bir lütuftur.Bu küllerinden yeniden doğma lafını neden illa genç oyuncu olarak algıladığınızı da anlamış değilim.Bize kısa vadede başarılar lazım bunu görmek bu kadar zor olmamalı.

Seedorf gelsin ben göbek atarım.Taraftarımız anlam kargaşası içinde şu anda Seedorf gibi bir adamın adı geçiyorsa eğer bu bizim için bir lütuftur.Bu küllerinden yeniden doğma lafını neden illa genç oyuncu olarak algıladığınızı da anlamış değilim.Bize kısa vadede başarılar lazım bunu görmek bu kadar zor olmamalı.

Arkadaşlar yaş 35 iki sene Türkiye Liginde oynarda bizim ligde 35 yaşındaki adamı Basın maymuna çevirir. Takır takır bir kaç genç alınır üstüne bu takımın ağabeyi sensin diye Seedorf gelirse mümkün olabilir. Ama geleceğin temeli nasıl atılır bilemem orasını... Yada taraftar bu işe neder hiç bilmem. Kimi konuştuklarım sizin gibi Seedorf 2 sene daha bu ligin tozunu atar diyor. kimi bumu vizyon diyor...

34 yaşındaki Seedorfu getirmek büyük transfer olmaz.Eğer 30-31 yaşlarında alabilseydik büyük transfer olurdu

ya beyler seedorfun bize sağlayacağı yarar gutinin beşiktaşa sağladığı yarardan bir gram fazla olmaz.futbolun gerçekleri bu.bize şampiyon olmaya aç bir takım lazım.

beyler iyi olacaktır herşey merak etmeyin sölenene deil yapılan üstüne yorum yapın kendinizi gaza getirmeyin her zamanki gibi.

Seedorf,Marcos Senna ve Van Bommel gibi üst düzey oyunculara hayır demem.

Arkadaşlar yaş 35 iki sene Türkiye Liginde oynarda bizim ligde 35 yaşındaki adamı Basın maymuna çevirir. Takır takır bir kaç genç alınır üstüne bu takımın ağabeyi sensin diye Seedorf gelirse mümkün olabilir. Ama geleceğin temeli nasıl atılır bilemem orasını... Yada taraftar bu işe neder hiç bilmem. Kimi konuştuklarım sizin gibi Seedorf 2 sene daha bu ligin tozunu atar diyor. kimi bumu vizyon diyor...

Vallaha abi ben şahsen basının söylediklerini söyleyeceklerini umursamıyorum.Sonuçta Seedorf'un kalitesi belli,iş ahlakı belli.Bu yaş konusuna da biz çok fazla kafayı takıyoruz.Mesela Alex şu anda öyle bir top oynuyor ki,şu anda o koşmuyor denilen Alex sadece oyun zekasıyla destan yazıyor.Ki geldiği zaman bu kadar iyi değildi,adam yılların birikimini üst üste koydu ve şu 33 yaşındaki haliyle futbolu tavan yaptı.

Alex örneği verdiğim için çok özür diliyorum:) Kendisinin hayranı falan da değilim ama bunlar da kendi gözlemlerim diye belirtmek istedim.

Seedorf mu? Geciniz. Seedorf buraya sadece PARA icin gelir, basarili olmak icin degil. Hala akillanmadik mi?

Ertug bey Alex ornegi olmamis. Neden mi? Alex geldiginde 35 yasinda degildi. Biz ise gidip futbolu birakma noktasina gelmis bir oyuncu'yu mu alacagiz? Seedorf'un kalitesine lafim yok ama para icin gelir bunu gormek icin Einstein olmaya gerek yok.

Seedorf'a 2 yil icin verecegin para'ya gider genc kaliteli bir futbolcu alirsin ki bu daha iyi ve mantiklidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt