# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

beni tek endisilendiren ünal aysal da bence cok nazik birisi bu ilerde basina dert olabilir maglum bjk fb nin baskanlari sert ve medyayi baskiyla istediklerini yaptiriyorlar ünal aysal bunu yapabilirmi bilmem

Valla, simdilik ne overim ne de yererim. Once secilsin, icraatlerini gorelim, ondan sonra belli olur, iyi mi, kotu mu?

Valla, simdilik ne overim ne de yererim. Once secilsin, icraatlerini gorelim, ondan sonra belli olur, iyi mi, kotu mu?

Sütten ağzımız yandı bir kere :) Ben Adnan Polat'ı geçen sene destekliyordum ne yalan söyleyeyim. Şimdi kim seçilirse seçilsin temkinli yaklaşıyorum. Dediğiniz gibi önce icraatları görmek lazım. İnşallah herşey Galatasaray için çok güzel olur...

bence ünal aysal in listesi cok önemli birde futbolun basina kimi getirecek bu da cok önemli bence secilmeden önce aciklamasi lazim futbolun basina kimi getirecegini

Sütten ağzımız yandı bir kere :) Ben Adnan Polat'ı geçen sene destekliyordum ne yalan söyleyeyim. Şimdi kim seçilirse seçilsin temkinli yaklaşıyorum. Dediğiniz gibi önce icraatları görmek lazım. İnşallah herşey Galatasaray için çok güzel olur...

Ben Adnan Polat'a oy vermeyenleri Galatasaray'a ihanetle bile suclamistim. Hayat iste, hergun yeni seyleri ve temkinli olmagi ogretiyor. :)

Bu arada forumu okuyan Adnan Polat'a oy vermeyen kongre uyeleri varsa hakklarini helal etsinler.

Ben gecen sene Adnan Ozturku desteklemistim, millet resmen kufur ediyordu. Tabi burda uye degildim ozamanlar :D

Seedorf mu? Geciniz. Seedorf buraya sadece PARA icin gelir, basarili olmak icin degil. Hala akillanmadik mi?

Ertug bey Alex ornegi olmamis. Neden mi? Alex geldiginde 35 yasinda degildi. Biz ise gidip futbolu birakma noktasina gelmis bir oyuncu'yu mu alacagiz? Seedorf'un kalitesine lafim yok ama para icin gelir bunu gormek icin Einstein olmaya gerek yok.

Seedorf'a 2 yil icin verecegin para'ya gider genc kaliteli bir futbolcu alirsin ki bu daha iyi ve mantiklidir.

Kesinlikle bilmeden etmeden yazılmış bir yorum ama neyse uzatmak istemiyorum konu dışına daha fazla çıkılmasın.

Efendilik, durus, liderlik UNAL REYIZDEN

Hakedene posta ve Galatasaray'i korumak HAYRI REYIZDEN

Vizyon ve yenilik de ADNAN REYIZDEN

Sizi bilmem ama,

:yenieek:

daha az önce mehmet helvaciyi dinledim, yaw nasil bir hukuk profesörüdür bu adam, bu kadar kolay mi profesör olmak Türkiye'de? Ne kadar bilgisiz, dar görüslü biri. Insan'da biraz durus olur be adam. Bu takimi yerle bir eden yönetimin icinde sende vardin. Simdi de kalkip Baskan Adayi oluyorsun. Bahri soruyor: Teknik Adaminiz belli mi, eger belliyse aciklayabilirmisiniz. Helvaci Mehmet'ten cevap: Aciklarsam diger adaylarin sansi kalmaz. yok ya

Sonra da ekliyor: Galatasaray'a yeni bir Futbolcu kadrosu gerek bunun icinde asagi yukari 15 ile 30 milyon dolar arasinda bir bütceye ihtiyac var.

Ben sana 15 milyon dolar vereyim bana iyi bir futbolcu kadrosu kur, 15 milyon dolar'a ancak 2 iyi adam alirsin Helvaci.

Belki Hukuk dalinda Profesör olmus olabilirsin, ama herseyden önce Insan olmak gerek, hemde karekterlisinden.

daha az önce mehmet helvaciyi dinledim, yaw nasil bir hukuk profesörüdür bu adam, bu kadar kolay mi profesör olmak Türkiye'de? Ne kadar bilgisiz, dar görüslü biri. Insan'da biraz durus olur be adam. Bu takimi yerle bir eden yönetimin icinde sende vardin. Simdi de kalkip Baskan Adayi oluyorsun. Bahri soruyor: Teknik Adaminiz belli mi, eger belliyse aciklayabilirmisiniz. Helvaci Mehmet'ten cevap: Aciklarsam diger adaylarin sansi kalmaz. yok ya

Sonra da ekliyor: Galatasaray'a yeni bir Futbolcu kadrosu gerek bunun icinde asagi yukari 15 ile 30 milyon dolar arasinda bir bütceye ihtiyac var.

Ben sana 15 milyon dolar vereyim bana iyi bir futbolcu kadrosu kur, 15 milyon dolar'a ancak 2 iyi adam alirsin Helvaci.

Belki Hukuk dalinda Profesör olmus olabilirsin, ama herseyden önce Insan olmak gerek, hemde karekterlisinden.

helvaci ile aysal in aciklamalari yan yana koyun,iki aciklamayin uzerinde isim yazmasin,hangi aciklama daha iyi diye sorarsaniz cogu kisi mehmet helvaci nin aciklamasi der.

mehmet helvaci nin aciklamasini unal aysal yapmis olsaydi hic kimse elestirmezdi cunku helvaci nin bugun söyledikleri gercekten mantikliydi.

helvaci ile aysal in aciklamalari yan yana koyun,iki aciklamayin uzerinde isim yazmasin,hangi aciklama daha iyi diye sorarsaniz cogu kisi mehmet helvaci nin aciklamasi der.

mehmet helvaci nin aciklamasini unal aysal yapmis olsaydi hic kimse elestirmezdi cunku helvaci nin bugun söyledikleri gercekten mantikliydi.

Shovmenlik bu ülkede her zaman kazanir diyorsun yani...

Shovmenlik bu ülkede her zaman kazanir diyorsun yani...

shovmenlik degil,mesela ilk sirada sportif basari dedi,bence mantikli.

eger sportif olarak basarili olursan yani sampiyon olursan,sampiyonluk icin para aliyorsun ve sampiyonlar ligine katildigin icinde para aliyorsun yani ekonomik acidan da basarili olmus olursun.bu konuda ornek olarak bursaspor u gosterebiliriz,2 sezon once idmana cikmiyordu futbolcular,simdi ise paralari zamaninda odeniyor ve miller gibi yildizlar geliyor.

shovmenlik degil,mesela ilk sirada sportif basari dedi,bence mantikli.

eger sportif olarak basarili olursan yani sampiyon olursan,sampiyonluk icin para aliyorsun ve sampiyonlar ligine katildigin icinde para aliyorsun yani ekonomik acidan da basarili olmus olursun.bu konuda ornek olarak bursaspor u gosterebiliriz,2 sezon once idmana cikmiyordu futbolcular,simdi ise paralari zamaninda odeniyor ve miller gibi yildizlar geliyor.

yani sen helvacinin dediklerine hemen inandin?ilginc...

yahu helvaci biliyor kazanamayacagini, nasil millete sirin görünürüm derdin de, birakin bu isleri yok mantikli konusmusmus yok sportif basariymismis...HIKAYE

simdi agzimdan bisey kacacak, Helvaci icin degmez MYC yemeye..

yani sen helvacinin dediklerine hemen inandin?ilginc...

yahu helvaci biliyor kazanamayacagini, nasil millete sirin görünürüm derdin de, birakin bu isleri yok mantikli konusmusmus yok sportif basariymismis...HIKAYE

simdi agzimdan bisey kacacak, Helvaci icin degmez MYC yemeye..

ben helvaci yi desteklemiyorum,senin gibi unal aysal in baskan olmasini istiyorum ama ortada bir gercek var,bugun helvaci nin yaptigi aciklamayi unal aysal yapmis olsaydi 10 numara aciklama olmus diyenler cok olurdu cunku aciklamalari gercekten cok mantikliydi.

unutmayin ki helvaci rijkaard in kalmasini ve adnan sezgin in gitmesini isteyen ender yoneticilerden biriydi.

ben helvaci yi desteklemiyorum,senin gibi unal aysal in baskan olmasini istiyorum ama ortada bir gercek var,bugun helvaci nin yaptigi aciklamayi unal aysal yapmis olsaydi 10 numara aciklama olmus diyenler cok olurdu cunku aciklamalari gercekten cok mantikliydi.

unutmayin ki helvaci rijkaard in kalmasini ve adnan sezgin in gitmesini isteyen ender yoneticilerden biriydi.

ben illa ünal aysal baskan olsun demiyorum, hatta herkese olabildigince karamsar yaklasiyorum ki, sonra yine hüsran olmasin, ama insallah bu kulübü layikiyla idare edecek bir baskan ve daha da önemlisi yönetim kurulu secilir.Tek temenim bu.Seni cok seviyorum GALATASARAY.

Hasan Cemil'in banlanmasını talep ediyorum. Avatarı psikolojimi bozdu. Forumda abuk sabuk yorumlar yazıp duruyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt