# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Gerets'i Getirecek

Gerets gelirse 2 adamın performansı çok değişecek:Servet ve Cana.Yanılmıyorsam Servet'in Marsilya'ya transfer olacağı zaman Gerets Marsilya'da idi.Gerets Servet'i sever.

O dönem Marsilya'da Deschamps vardı.

Bülent Tulun gibi vasat adamlar yönetimde olmasın da ne olursa olsun.

Terim'in altına ne gerets gelir ne luce,anca avcı gelir..

Bülent Tulun gibi vasat adamlar yönetimde olmasın da ne olursa olsun.
Yönetimde şimdiden hazırlıklı ol.Listede olmayacak ama dışardan personel olarak katılacak..Korkmayın yahu..Futbolun başında Ali Dürüst olacak..Sanki tulun kendi başına harekett edecek.

Gerets teknik patron olsunda, Terimi sportif direktör olarak ikna edebilirse Ali Dürüst iste o zaman pozitif anlamda cok fena seyler olabilir. Zira Terim kadar yerli futbolcunun iyisinden anlayan, bu futbolcuların nerede oldugunu bilen ve bu futbolcuları sorgusuz sualsiz kulübe kazandıracak karizmada ve agırlıkta baska biri yok.

Ben de Terim T.D. olarak gelicekse de transfere karışmaması gerektiğini düşünüyorum.Tabi ki yerli oyuncuların bizi tercihinde çok büyük etkisi olur-ki buna şiddetle ihtiyacımız var şuan- ama yabancı transferini terimin bilgisine bırakmak yeni bir facia yaşamamıza neden olabilir.

Hem fatih terimin T.D. olarak olumlu kullandığı egosu ve ben bilirimci tavrı sportif dirrektörlükte nasıl olucak kestiremiyorum.

Cevap: Ünal Aysal, Gerets'i getirecek

Bbi bakmssın 3 de bu sene gelir.. Sezona Gerets başlayıp, Lucescu ile devam edip Fatih Terim ile bitirebiliriz...

Simdi Ali Dürüste sallamis gibi olmasin da, saygimiz da sonsuzdur ama futbolun basina gececek prof Ali Dürüst mi olacak simdi?? Birisi aydinlatabilir mi? :)

Cevap: Ünal Aysal, Gerets'i getirecek ve Hasan Şaş'ta teknik ekipte olacak

Seçim yapmaya gerek varmı artık? Ali dürüstü yönetime aldı ve t.direktör olarak geretsi getiricek..

Simdi Ali Dürüste sallamis gibi olmasin da, saygimiz da sonsuzdur ama futbolun basina gececek prof Ali Dürüst mi olacak simdi?? Birisi aydinlatabilir mi? :)

O profun üstün vizyonu ile Galatasaray milleniumun 1 numaralı futbol takımı olmustu.

Cevap: Ünal Aysal, Gerets'i getirecek ve Hasan Şaş da teknik ekipte olacak

Aysal her adımıyla öne geçiyor resmen.

Aysal , ekibi ve Gerets hayırlı olsun

helvaci bir adim one cikti

ali durust blofunu cekti

aysal goremedi

kozak out

durust in

hersey yarin belli olur lig tv de:D

helvaci bir adim one cikti

ali durust blofunu cekti

aysal goremedi

kozak out

durust in

Ciddi ciddi Helvacı'nın bir şansı olduğunu mu düşünüyorsun? Kimden oy alacak bu adam? Polatçılar bu adamdan nefret ediyor, Aysal'ın arkası da baya sağlam (Abiler , Derin Galatasaray vs.). Ee kim kaldı Helvacı'ya oy verecek olan? Tahminimce Helvacı seçime az bir süre kala seçimden çekilir, eğer çekilmezse de çok fena rezil olur. Ha 2 aday olursa o zaman tabi bir şekilde oy alır ama 3 aday olursa Helvacı oy moy alamaz.

Gerets mutlaka takimi ayaga kaldirir ama uzunvadeli hicbir kulüpte basarili olamamis,artilariyla eksikleriyle hayirli olsun,Hasan Sas gibi bir gercek Galatasaraylinin görev alacak olmasi sevindirici,tabi bu haber dogruysa ve Aysal secilirse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt