# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysal'ın listesi belli oldu

cok sacma bir liste olmuş,ali dürüst cok gereksiz bence adnan öztürk varsa,alp yalman cok sağlam liste ile gelecek,seçilirse şaşırmayın..

Cevap: Ünal Aysal, Gerets'i getirecek ve Hasan Şaş da teknik ekipte olacak

Ali Dürüst nasıl bir adam arkadaş.

İhtiyaç duyulan günlerde hiç olmadı, şimdi millet peşinden koşuyor.

Ne kıymetli adammış anlamadım ki...

aynen,Galatasaray sayesinde ismi duyulan adamdan başka biri değil,birde ne faydası olmuş cok merak ediyorum,hayri kozak ın girmemesi ali dürüst yüzünden bence

Bu arada listeyi begenmeyenler oncelikle yarin'i beklesin ve bosuna Unal Aysal'a yuklenmesin.

Belki de medya'da ismi gecen bir cok isim hic bir zaman listede yer almadi, belki de Unal Aysal'in istedigi isimler gorev'i kabul etmedi veya prensipler kriterler falan uymadi.

Bunlar gayet normal seyler, onemli olan isimlerden cok yonetim kadrosunun tamami UYUMLU bir sekilde calismasidir. Bunu bir futbol takimi ile karsilastirabilirsiniz. Muthis A sinifr bir takim kurarsiniz ama o kadro uyumlu bir sekilde oynayamazsa TAKIM olamazsa o oyuncularin hic biri ise yaramaz.

Ama bi bakmisin B sinif takim kurmussun ve A sinif takimindan cok ama cok daha basarili olmus cunku ortada bir TAKIM var. Yani demem sudur ki listeye cokta takilmayin, onemli olan bunlarin uyumlu bir sekilde beraber calisabilmesidir, onemli olan cogu kafalarin ayni sekilde dusunmesidir ayni noktaya bakmasidir.

Unal Aysal'a tamamen guveniyorum, yarin'i iple cekiyorum.

Hayrettin Kozak ve Ali Sabancı da olsa listede daha iyi olurmuş

Ali Sabancı'nın medyada diğer isimlere göre popülerliği ya da tanınırlığı olması, onun bazı kişiler tarafından şiddettle yönetimde görülmesine neden oluyor. Ali Sabancı'nın yönetimde yer alması durumunda kulübün durdurulamaz bir çıkış sağlayacağını söyleyenler olaylara fazla gerçekçi bakamıyorlar.

Adnan Polat'ın destekleyeceği adayın alacağı oylara da dikkat çekmek gerekir. Desteklenen kişi, Adnan Polat'ın başkan olduğu dönemde aldığı oyların yarısını bile bu destekten dolayı alamaz. Adnan Polat'ı seçimlerde Özhan Canaydın'ın desteklediğini ve Özhan Canaydın'ın oylarıyla başkan olabildiğini unutmamak gerekiyor. Bunun neticesinde zaten Mehmet Helvacı gibi isimler Adnan Polat'ın listesine dahil olabilmişti. O yüzden burada küçümsenmeyecek derecede bir oy bölünmesi yaşanacak.

camiada birlik bütünlük naraları atanları saygıyla selamlıyorum buradan !

4 başkan adayı , 4 liste.. kim kimin listesinden çıkıp hangi listeye giriyor belli değil !

Cok fazla baskan adayının cıkmasında bence bi şikıntı yok

Ali Gürsoy'uda hafife almayın..Hepsinden fazla futboldan anlar..

Unal Aysal’in listesindeki isimlere bir bakinca aralarinda "Dogan, Koc, Sabanci" yok ama Beko-Arcelik Genel Muduru, Kamu Bankalari Muh.Uyesi, Avukat, Mittal Celik Ortadogu sorumlusu, Price W.Coopers Turkiye sorumlusu gibi unvanli kisiler var.

Alp Yalman 2006'daki seçimde Canaydın'a rakip olmuş..260 oy almış

Alıntı !

"Candan, devlet gibi bir kadındır. Heryerde bir eli vardır ve inanılmaz lobisi var. Müthiş güçlü bir kadın.. Tahmin edemeyeceğin kadar."

Candan erçetin arnavut kökenlidir...

Cevap: Ünal Aysal, Gerets'i getirecek ve Hasan Şaş da teknik ekipte olacak

aysal başkan işi bilyo,neyse bişeyler düzeliyo .bunu görmek güzel :).

Neymiş düzelen şeyler sölede bizde öğrenelim listeye bak hepsi koltuk sevdalısı geçiniz + olarak birde Sezgin vol2 geliyor başımıza bu takım artık iflah olmaz kara kara düşünüyorum evde ne olacak nasıl çıkacaz bu durumdan diye neyse..

Yönetim Kurulu

Ünal Aysalın listesinin yarısı bu mevkilerde, beğenmeyenler bir göz atsınlar..

Yönetim Kurulu

Ünal Aysalın listesinin yarısı bu mevkilerde, beğenmeyenler bir göz atsınlar..
Aslında listeye bakıldığında Her kesimden birileri var..Oda oyları getirecektir.İnan Kıraç'ın yine payı var..Tanınmamış kişiler olduğu için burun kıvırılıyor..Yanlız camiada bu kişiler tanınıyor önemli olanda bu..

Aslında listeye bakıldığında Her kesimden birileri var..Oda oyları getirecektir.İnan Kıraç'ın yine payı var..

Candan Erçetin, gerçekten güçlü bir bayan.... beğenmeyenler var müzik hayattı beni zerre kadar ilgilendirmez tarzınıda sevmem lakin! bu bayan Galatasaray içinde güçlü bir isim, iş hayatı başka Galatasaray hayatı başka :) demek istediğim bu birazda

En basiti; İnan Kıraçın yardımcılarından biri :eek:

Birde şunu eklmek istiyorum..Aysal zaten işleri nedeniyle takımla çok ilgilenemeyecek..Bazıları gibi floryaya üst kurma gibi şansı olmayacak..Ali Dürüst bu işlere bakacaktır..

İnan Kıraç Canaydınıda destekliyordu..Alp yalman aday olmuş yine canaydın seçilmişdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt