# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

hasan şaşa burun kıvırmıştım teknik kadroda olacağını duyduğumda.ama tesadüfen izledim programı.hasan şaş 10 üzerinden 10 tespitler öngörüler analizler yaptı.hakan şükür gibi bi yerlere mesaj verecem diye anlaşılmaz konuşmuyor.taraftarın sabrının taştığını takımın içinde bulunduğu durumu türkiye ligini gelecek hocaları hepsini biliyor ve kendini iyi hazırlamış.

önyargılı olduğum için kızdım kendime adamı dinleyince.bilhassa bana o ekipte ne derlerse desinler dedi.yardımcı antröner eski futbolcu ne isim takarlarsa taksınlar dedi.tekrarını izleme şansı olanlar izlesin programı.luce gelirse başka gerets gelirse tamamen başka oynarız onun için gelecek oyuncularda bambaşka olur dedi.20 mayıs çok geç bir an önce harekete başlayabilsek dedi.14.lüğe düştü diye 3. yada 2. olsak başarıdır diye birşey söyleyemez gelecek hoca dedi.

sahadaki hasan şaşla çok farklı açık sözlü anlaşılırdı hasan şaş.

bülnet tulun+hasan şaş+eric gerets büyük olasılık çatı..gönlümden geçen gerets değil lucescu gelse ama bu seneden 14 kat iyi olacağımıza emin oldum kulübü yöneteceklerin herşeyin farkında olmasından sonra.

Bütün bunları sölediği 2 tane cümlesinden mi anladın valla helal olsun sana..

Dogru demis.

Basarisiz olani kovmamak vizyonsuzluk mu? Asil basarisiz olani sirf adi biliniyor diye tutmak vizyonsuzluk. Vizyon, de Boer'in yapamadigini anlayinca devre arasinda gitmesi, giderken taraftara mektup yazmasidir. Vizyonsuzluk takimda hicbirsey duzgun gitmezken 5 sene once yaptiklarini ornek gostererek Rijkaard kalsin demektir.

Bir adami adi biliniyor diye tutmayacaksin zaten, potansiyeli göreceksin, vakti zamaninda basardiklarina bakacaksin, eline verdigin malzemeye bakacaksin... Ondan sonra kovup kovmamaya karar vereceksin... Elbette Adnan Sezginvari adamlar kovulsun, kulüp binasinin önünden bile geçmesinler ama Riijkaard gibi adamlar kovulmasin, çünkü onlarda potansiyel var, ellerine iyi kadro verildiginde bugün olmasada iki sene sonra, üç sene sonra seni basariya götürecektir...

Ayrica kovmamak vizyonsuzluk diyorsunda, Ferguson ilk yedi senesinde Manchester'de çitayi çok düsürmüstü, kovulmadi... Nitekim sonuçlar ortada.... Bunun adi vizyon mu, degil mi sen karar ver ?

Biz Adnan Polat'a en çok, Rijkaard'i kovdugunda kizdik... Ünal Aysal'da "Takimin basina profesyonelleri getirecegim, basarisiz olurlarsa kovarim" diyor... Hiç getirme o profesyonelleri daha iyi... Bu kadar vizyonsuzluk olur mu arkadas ? Millet tanimadan etmeden tapti adama...

Siz Unal Aysal'in profesyonellerden olan kasti'ni bile anlayamamissiniz gelmis adam'i kotuluyorsunuz.

Profesyonel derken Teknik direktor'den bahsetmedi, tam aksine suan ADNAN SEZGIN'in ustlendigi gorevden bahsetti ...

Takımda yerli oyuncu kalitesi cok dusuk yabancı kalıtesıyse rezalet durumda hocayla olucak iş degıl bunlar once gıdıp

Hamit Altıntop

Selcuk İnan

Onur Kıvrak

Mevlut Erdinc

Nuri şahin

Malık Fathi

Eren Derdiyok

Gokhan İnler

İlkay Gundogan

Mehmet Ekici

Bu oyunculardan alabıldıklerını alıp yerlı kadronu guclendıreceksın daha sonra

Ayhan Akman

Barış Özbek

Mustafa Sarp

Gokhan Zan

Hakan balta (bunda bıraz kararsızım oynadımı oynuyor)

Zapata

Neil

Kewell (sevgıde bı yere kadar)

Baros (saglık raporuna gore)

İnsua

Cluio

Stancu (o kadar para verılsede bızım bekleyıp olucak dıyecegımız oyuncu degıl)

Pino

Bu takımdan sallayacaksın... Bi Cana kaldı bırakın oda kalsın turk statusunede gectımı yasıda musaıt ruhunuda ortaya koyuyor bu takımda ıs yapar Yabancı tranferı yaparkende yok gelecegı var yok sakatlıkları var ama ıyı oyuncu fılan falan almayıp deyım yerındeyse at gıbı adam alıcaksın bunları yapıcak GÜÇ, MADDİYAT, BAGLANTILAR Unal Aysalda mevcut GALATASARAYımızın KARİZMASInıda kullanarak bu işi yha yapıcaksan gel yapmaycaksan bulasma fınansal olarak klubun cok ıyı yonetılecegıne hıc suphem yok baba parasıyla degıl sıfırdan gelmıs para yaratmada sıhırbaz oldugunu zaten kanıtlamıs biri ama ilk once SPORTİF BAŞARI gerisi bu gunden sonra hikaye...

Dün Hasan Şaş' dinlerken Hamitten bahsetti görüşülüyor galiba

Hasan Şaş'ın söylediğine göre %70 Gerets % 20 Luce %10 Terim

Dün Hasan şaş hangi kanalda konuştu?

Bir adami adi biliniyor diye tutmayacaksin zaten, potansiyeli göreceksin, vakti zamaninda basardiklarina bakacaksin, eline verdigin malzemeye bakacaksin... Ondan sonra kovup kovmamaya karar vereceksin... Elbette Adnan Sezginvari adamlar kovulsun, kulüp binasinin önünden bile geçmesinler ama Riijkaard gibi adamlar kovulmasin, çünkü onlarda potansiyel var, ellerine iyi kadro verildiginde bugün olmasada iki sene sonra, üç sene sonra seni basariya götürecektir...

Ayrica kovmamak vizyonsuzluk diyorsunda, Ferguson ilk yedi senesinde Manchester'de çitayi çok düsürmüstü, kovulmadi... Nitekim sonuçlar ortada.... Bunun adi vizyon mu, degil mi sen karar ver ?

böyle mesaj'a can kurban, gözünün yagini yiyeyim kardas :D

bekliyoruz başkan !

Daha baskan secilmeden elinde sihirli degnek var bir anda dokunacak hersey duzelecekmis gibi dusunmeyin. Senin mesaj denk geldi direk kurban sen oluyorsun bu durumda (: medya artik bize boyle diyemez, hakemler artik hicbir sey yapamaz, o eskidendi artik cok iyi yerliler gelir, bize ucak alir, uzaya da gideriz vs. vs. sonra niye uzaya gidemedik diye elestiririz bu sefer o kadar misyon yuklersek bir insana.

Daha baskan secilmeden elinde sihirli degnek var bir anda dokunacak hersey duzelecekmis gibi dusunmeyin. Senin mesaj denk geldi direk kurban sen oluyorsun bu durumda (: medya artik bize boyle diyemez, hakemler artik hicbir sey yapamaz, o eskidendi artik cok iyi yerliler gelir, bize ucak alir, uzaya da gideriz vs. vs. sonra niye uzaya gidemedik diye elestiririz bu sefer o kadar misyon yuklersek bir insana.

Ne yapmamızı öneriyosun ? 3 aday var hangisi olsun diye sorsak kararsızım diceksin heralde.

Ne yapmamızı öneriyosun ? 3 aday var hangisi olsun diye sorsak kararsızım diceksin heralde.

Yazdiklarimin yazdiklarin ile alakasi yok ya da var. Sadece cok fazla misyon yuklemeyin daha goreve baslamadan. Unal Aysal'i desteklemek farkli bir cok misyon yuklemek farkli.

''Altın hisse, Ünal Aysal'ın yalanıdır.''

Prof. dr. Mehmet Helvaci

Yazdiklarimin yazdiklarin ile alakasi yok ya da var. Sadece cok fazla misyon yuklemeyin daha goreve baslamadan. Unal Aysal'i desteklemek farkli bir cok misyon yuklemek farkli.

Türkiyenin 50.zengini olması bile Adnan Polat ve digerlerinden 10 adım önde oldugunu gösterir. ben eminimki telegol vs programlarda Galatasaray ismi oyuncak olmayacak . Galatasaray kaptanı olmayacak. kücük bir örnek bu.

Sen emin olmayabilirsin .

Türkiyenin 50.zengini olması bile Adnan Polat ve digerlerinden 10 adım önde oldugunu gösterir. ben eminimki telegol vs programlarda Galatasaray ismi oyuncak olmayacak . Galatasaray kaptanı olmayacak. kücük bir örnek bu.

Temenni etmek farkli Unal Aysal herseyi kesin yapacakmis gibi dusunmek farkli.

Boyle olursa sonradan taraftar bizi uzaya niye goturmedin diye elestirir.

Sanirsam ayni yerden konusmuyoruz. Sadece beklentilerin arttirilmasi sunu da yapar bunu da yapar seklinde ve basarili olursa bile bu beklentilerin tavan yaptigindan dolayi gene basarisiz olarak degerlendirilecegi aslinda demek istedigim.

Zenginliğinin galatasaraya nasıl bir katkı sağlayacağını da yazarmısın ? merakla bekliyorum hala ünal aysalı para için neden desteklediğinizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt