Levent Doğanay
Parçalı Üye
- 19 Haziran 2010
- 2.984
- 0
- 1.146
Cevap: # Ünal Aysal
Bütün bunları sölediği 2 tane cümlesinden mi anladın valla helal olsun sana..
hasan şaşa burun kıvırmıştım teknik kadroda olacağını duyduğumda.ama tesadüfen izledim programı.hasan şaş 10 üzerinden 10 tespitler öngörüler analizler yaptı.hakan şükür gibi bi yerlere mesaj verecem diye anlaşılmaz konuşmuyor.taraftarın sabrının taştığını takımın içinde bulunduğu durumu türkiye ligini gelecek hocaları hepsini biliyor ve kendini iyi hazırlamış.
önyargılı olduğum için kızdım kendime adamı dinleyince.bilhassa bana o ekipte ne derlerse desinler dedi.yardımcı antröner eski futbolcu ne isim takarlarsa taksınlar dedi.tekrarını izleme şansı olanlar izlesin programı.luce gelirse başka gerets gelirse tamamen başka oynarız onun için gelecek oyuncularda bambaşka olur dedi.20 mayıs çok geç bir an önce harekete başlayabilsek dedi.14.lüğe düştü diye 3. yada 2. olsak başarıdır diye birşey söyleyemez gelecek hoca dedi.
sahadaki hasan şaşla çok farklı açık sözlü anlaşılırdı hasan şaş.
bülnet tulun+hasan şaş+eric gerets büyük olasılık çatı..gönlümden geçen gerets değil lucescu gelse ama bu seneden 14 kat iyi olacağımıza emin oldum kulübü yöneteceklerin herşeyin farkında olmasından sonra.
Bütün bunları sölediği 2 tane cümlesinden mi anladın valla helal olsun sana..