# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Helvaci, taraftarin ne duymak istedigini iyi biliyor. Direk de acikladi zaten kac futbolcu ile görüstügünü felan. Eminimki secime cok yaklasildiginda bu isimler de ortaya cikacaktir.

Aysal ise böyle birseye ihtiyac duymadi pek. Ligtv de ki programm da, böyle sorulara kapali cevaplar verdi. Bülent Tulunun veya Hasan Sasin yaptigi aciklamalar kendi fikirleri olabilir. Görev alirlarsa elbette bir ortak nokta bulacaklar.

Ayrica Tuluna ön yargili davrandigimiz icin konusmalari pek tatmin etmiyor heralde cogumuzu, ama ben sahsen dediklerine olumlu bakiyorum. Mesela Canayi soruyorlar, diyorki gelen ustaya bakar o is. Yani sonucta gelecek gidecek futbolcularin kararini t.direktör belirliyecektir, ki buda böyle olmalidir.

Ben iki adayin da cok is yapabilecek potansiyala sahip oldugunu düsünüyorum. Ama Aysalin bir agirligi var. Imzasini gücü yüksek. Galatasaray baskanligina kendisini daha cok yakistiriyorum.

Helvaci da secilire onu da desteklemek düser elbet bize. En önemli konu ise de artik kim gelirse gelsin, hangi yönetim, tdirektör, futbolcu, ayirt etmeden birlik ve beraberlik zamanidir. Burda en önemli görevlerden bir tanesi yine biz taraftarlara düsüyor. Umarim bu birlikteligi sagliyabiliriz.

Bu arada Turgay Kiran diye biri daha var, yazik hic kimse dikkate almiyor adami. :asd:

kimse boşuna heyacan yapmasın ,aysalın danışmanı ve aysalın bizzat futbolun içinde olacak dediği bülent tulun dün akşam tvde acık secik kadromuzun gayette iyi ve yeterli olduğunu,kimsenin kendilerinden 10 oyuncu göndermelerini beklememesini beyan etmişdir sonuç olarak adnan sezginden kurtulduk derken kendisinden beter başka birisi geliyor,koskoca camia kısır bir döngü içerisinde ,futboldan ,transferden bi haber insanların içinde acık secik yok ediliyor...

yeni futbol alimimizin vakti ile carrusca transferi sonrası 'görecekler carruscanın nasıl oyuncu oldugunu' diye iddialı acıklamalarını hatırladıkca bana hepden bayılma geliyor..

ciddi ciddi yazık diyorum...

Ben diyorum abi bu Bülent Tulun,Adnan sezgini aratır

kimse boşuna heyacan yapmasın ,aysalın danışmanı ve aysalın bizzat futbolun içinde olacak dediği bülent tulun dün akşam tvde acık secik kadromuzun gayette iyi ve yeterli olduğunu,kimsenin kendilerinden 10 oyuncu göndermelerini beklememesini beyan etmişdir sonuç olarak adnan sezginden kurtulduk derken kendisinden beter başka birisi geliyor,koskoca camia kısır bir döngü içerisinde ,futboldan ,transferden bi haber insanların içinde acık secik yok ediliyor...

yeni futbol alimimizin vakti ile carrusca transferi sonrası 'görecekler carruscanın nasıl oyuncu oldugunu' diye iddialı acıklamalarını hatırladıkca bana hepden bayılma geliyor..

koca Ünal Aysal bu kadar kısa sürede nasıl umutları yok ettiriyor anlamıyorum..

Sen ne zannediyordun ki. Zaten olması gereken bu. 2008 şampiyonluğunda bu kadrodan 7 futbolcu banko oynuyordu. Ne oldu futbolu mu unuttular. Bize adam gibi 4 yerli 3 yabancı transferi yeter. 7 oyuncuyu almak zaten zor. Sana kalsa heralde 15 adam alırsın.

Bizim önce özgüvenimizi artırmamız gerekiyor.

Bülent Tulun vizyonu ve kafa yapısı sabit bir adamdır. Hayırlısı artık

Mehmet Helvacıyı Günahım kadar sevmem ama Aysal ve ekibine göre daha net açıklamalar yapıyor. Daha kendinden emin konuşuyor. Daha taraftara göre konuşuyor. Aysal ser verip sır vermiyor... Hiç bir futbolcu ile anlaşmam diyor Başkan olmadan ama Ekibim çalışıyor diyor.... Aysal farklı konuşuyor, Bülent Tulun başka konuşuyor, Hasan Saş başka konuşuyor... Birbirinden çok kopuklar... Ayrıca Bülent Tulunu izledim Cine 5'de... Kendisi beni bir taraftar olarak rahatlatacak hiçbir açıklama yapmadı. Ayrıca şu anki futbolcular iyi yönetimde sorun var demeye getirdi...

Sen ne zannediyordun ki. Zaten olması gereken bu. 2008 şampiyonluğunda bu kadrodan 7 futbolcu banko oynuyordu. Ne oldu futbolu mu unuttular. Bize adam gibi 4 yerli 3 yabancı transferi yeter. 7 oyuncuyu almak zaten zor. Sana kalsa heralde 15 adam alırsın.

oyunculari milli takimda oynamalari ile degerlendirmeyelim lütfen. performanslarina göre degerlendirelim.

kimse bana masal anlatmasin. objektif bakarsan h.balta, zan ve servetin milli takimda oynamasi suandaki performanslariyla imkansiz. ama üzerlerindeki formanin torpili var.

ona bakarsa ali eren beserler de milli takimda oynuyordu. ama bu iyi oyuncu oldugu anlamina da gelmez.

bu takim basarili olacaksa yeni oyuncularin gelmesi yetmez. mevcut kadronun zayif noktalari gitmeli. ancak ozaman düzlüge cikariz.

oyunculari milli takimda oynamalari ile degerlendirmeyelim lütfen. performanslarina göre degerlendirelim.

kimse bana masal anlatmasin. objektif bakarsan h.balta, zan ve servetin milli takimda oynamasi suandaki performanslariyla imkansiz. ama üzerlerindeki formanin torpili var.

ona bakarsa ali eren beserler de milli takimda oynuyordu. ama bu iyi oyuncu oldugu anlamina da gelmez.

bu takim basarili olacaksa yeni oyuncularin gelmesi yetmez. mevcut kadronun zayif noktalari gitmeli. ancak ozaman düzlüge cikariz.

Gökay milli takım nereden çıktı. Yanlış mesajdan mı alıntı yaptın:) Hee şimdi anladım. Ben 2008 lig şampiyonluğundan bahsettim sen 2008 Avrupa şampiyonası anladın. Yanlış anlamışsın

Sana 2008 de banko oynayan 7 oyuncuyu da yazayım

Arsa

Sabri

Servet

Balta

Barış

Ayhan

Aykut

o zaman hayırlı işler,bu kafa değişmedikce seneye bu zamanlar yine aynı şeyleri konuşuruz ,birisi ortaya cıkıp bizim kadronun tam bir hurdalık oldugunu artık alenen anlatsa iyi olur keza bundan ötesi ligden düşme...

Gökay milli takım nereden çıktı. Yanlış mesajdan mı alıntı yaptın:) Hee şimdi anladım. Ben 2008 lig şampiyonluğundan bahsettim sen 2008 Avrupa şampiyonası anladın. Yanlış anlamışsın

Sana 2008 de banko oynayan 7 oyuncuyu da yazayım

Arsa

Sabri

Servet

Balta

Barış

Ayhan

Aykut

vah vahh hala bunlara sarılınıyorsa (öylede gözüküyor) işimiz Allahlık olmuş...

o zaman hayırlı işler,bu kafa değişmedikce seneye bu zamanlar yine aynı şeyleri konuşuruz ,birisi ortaya cıkıp bizim kadronun tam bir hurdalık oldugunu artık alenen anlatsa iyi olur keza bundan ötesi ligden düşme...

2008 de hurdalık mıydı ona cevap ver önce.

Bana ne futbolcuların 3 sene önceki performansından

Hakanı BAM ı Zan ı bu takımda görmek istemiyorum

Ahanda bir tane daha. Bu ülkede 5 sene önceki performansına bakılarak çok yabancı oyuncu alındı havaalanında karşılandı. Sende okumadan yazmışsın din kardeşim.

Bülent Tulunu dinleyince insanın umudu bitiyor... Bir çok taraftarın ortak görüşü bu BAM, Hakanı bu takımda görmemek ama malesef Bülent Tulunun açıklamaları sanki o yönde değil... Hakkımızda Hayırlısı....

Ahanda bir tane daha. Bu ülkede 5 sene önceki performansına bakılarak çok yabancı oyuncu alındı havaalanında karşılandı. Sende okumadan yazmışsın din kardeşim.

O yanlışlar bu kişilerin beraati olamaz Rıza abi

Okudum da yorum yaptım.Bu takımda 4 5 yerli 4 5 yabancı......>10 oyuncu ile yollar ayrılmalı

Benim görüşüm bu,o kadar oyuncu getir götür realtie değil görüşüne katılmıyorum,Cimbomun 3 senede liderden toplamda 50 60 puan fark yemeside realite değil.

Şahsım adına kimsenin özgüveninin yerine gelmesini bekleyemiyeceğim.

Okudum da yorum yaptım.Bu takımda 4 5 yerli 4 5 yabancı......>10 oyuncu ile yollar ayrılmalı

Benim görüşüm bu,o kadar oyuncu getir götür realtie değil görüşüne katılmıyorum,Cimbomun 3 senede liderden toplamda 50 60 puan fark yemeside realite değil.

Bak ben senin söylediklerine katılıyorum inan. Haklısın ama ben böyle olmayacağını düşünüyorum. Hepsini gönderip yerine başka adamlar alamazsın. Bu çok zor. Ayrıca okuduysan ben söyledim çok kaliteli 4 yerli (Hamit, Selçuk, Volkan şen, Alper Poruk vs.) 3 yabancı alınırsa zaten yeterli. O zaman zaten Barış falan oynayamaz bu takımda. Zaten gidecek. Ama ben Neıll giderse yerine bir stoper alacaklarını, gitmezse defans hattının böyle kalacağını düşünüyorum. Yani Balta, Zan, Servet falan gitmezler. 3 yıldır bu adamların önünde oynayan adamlar BAM. Nasıl defans yapsınlar. Koy önlerine Selçuk ve Hamit'i bak bakalım nasıl defans yapıyorlar. Sarp aldığı topu geriye veriyor. Ya bi git kardeşim rahat bırak. Ama olmuyor. Sonra suçlu Servet, Balta. Yanlış

Levent ben de zaten 7 kişi falan demişim. Sen 8-10 demişsin. Arada fark yok yani pek fazla. Bu konu şundan açıldı. Bir arkadaş takımın hepsi gitmeli gibi yorum yaptı. Ben ondan 2008 şampiyonluğunu örnek verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt