Cevap: # Ünal Aysal
Helvaci, taraftarin ne duymak istedigini iyi biliyor. Direk de acikladi zaten kac futbolcu ile görüstügünü felan. Eminimki secime cok yaklasildiginda bu isimler de ortaya cikacaktir.
Aysal ise böyle birseye ihtiyac duymadi pek. Ligtv de ki programm da, böyle sorulara kapali cevaplar verdi. Bülent Tulunun veya Hasan Sasin yaptigi aciklamalar kendi fikirleri olabilir. Görev alirlarsa elbette bir ortak nokta bulacaklar.
Ayrica Tuluna ön yargili davrandigimiz icin konusmalari pek tatmin etmiyor heralde cogumuzu, ama ben sahsen dediklerine olumlu bakiyorum. Mesela Canayi soruyorlar, diyorki gelen ustaya bakar o is. Yani sonucta gelecek gidecek futbolcularin kararini t.direktör belirliyecektir, ki buda böyle olmalidir.
Ben iki adayin da cok is yapabilecek potansiyala sahip oldugunu düsünüyorum. Ama Aysalin bir agirligi var. Imzasini gücü yüksek. Galatasaray baskanligina kendisini daha cok yakistiriyorum.
Helvaci da secilire onu da desteklemek düser elbet bize. En önemli konu ise de artik kim gelirse gelsin, hangi yönetim, tdirektör, futbolcu, ayirt etmeden birlik ve beraberlik zamanidir. Burda en önemli görevlerden bir tanesi yine biz taraftarlara düsüyor. Umarim bu birlikteligi sagliyabiliriz.
Bu arada Turgay Kiran diye biri daha var, yazik hic kimse dikkate almiyor adami.