Yasin Ager
Sarı Üye
- 24 Şubat 2011
- 840
- 0
- 976
Cevap: # Ünal Aysal
Ünal Başkan şımart bizi...
Ünal Başkan şımart bizi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslinda Polat´in elinde bu. Diyelim ki mahkeme ters bir karar verdi ve Polat istifa etti. Istifa etmesi secimin uzamasi anlamina gelmez. Adnan Polat´a bagliyiz. Icinde biraz Galatasaray sevgisi olan bir adam, cikar ayni gün istifa eder, ertesi gün basin toplantisi düzenler ve secim tarihini 14 Mayis, en gec 21 Mayis olarak belirler. 1 ay icinde secim tarihi belirleyebilir, 1 ay beklemek zorunda degil ki. Adnan Polat´in keyfine endeksliyiz maalesef.
h.sas. "f.terim gelse onunla da calisirmi" sorusuna, "ön planda yabancilar var. ama gelirse neden calismayayim" dedi demin.
Hasan Sas yabanci TD gelmesi durumunda teknik ekipte olacak zaten. Fatih Terim´in teknik ekibi belli ve degismez zaten. Abdullah Avci ve Tolunay Kafkas gibi TD´lerin ekibinde de yer alabilir. Ama Fatih Terim´in ekibinde olmaz
Dunde arkandaydik, bugunde arkandayiz baskanim. Emrindeyiz.
Osman karar ver.Helvacı mı,Aysal mı,Turgay Kıran mı?![]()
Ben dunde bugunde sayin Helvaciyi destekliyorum ve onun yanindayim, destegimi cektigim an zaten baskan olmasi imkansiz. Ben derin Galatasasaraylilardanim![]()
Anaa pardonyanlis foruma yazmissim
Ben Helvaciya yazacaktim
![]()
Yalnız Mehmet Helvacı bugun Futbol Gündemine katılacakmış , Aysal biraz suskun kaldı gibi daha sık konuşmaya başlasa daha iyi olur bence , çunku Helvacı baya doğru konuşuyor , Aysalda biraz daha anlatmasi lazim hedeflerini......