# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Aslinda Polat´in elinde bu. Diyelim ki mahkeme ters bir karar verdi ve Polat istifa etti. Istifa etmesi secimin uzamasi anlamina gelmez. Adnan Polat´a bagliyiz. Icinde biraz Galatasaray sevgisi olan bir adam, cikar ayni gün istifa eder, ertesi gün basin toplantisi düzenler ve secim tarihini 14 Mayis, en gec 21 Mayis olarak belirler. 1 ay icinde secim tarihi belirleyebilir, 1 ay beklemek zorunda degil ki. Adnan Polat´in keyfine endeksliyiz maalesef.

Evet bende böyle düşünüyorum ama Bahri Havadır'ın söyledikleriyle oluşan muhabbet karıştırdı kafamı. :o

Evet sonucta secim hazirliklari bitti bittiyor. 14 mayis olmazsa 21 mayis olur. En fazla 1 hafta ertelenir.

h.sas. "f.terim gelse onunla da calisirmi" sorusuna, "ön planda yabancilar var. ama gelirse neden calismayayim" dedi demin.

h.sas. "f.terim gelse onunla da calisirmi" sorusuna, "ön planda yabancilar var. ama gelirse neden calismayayim" dedi demin.

Hasan Sas yabanci TD gelmesi durumunda teknik ekipte olacak zaten. Fatih Terim´in teknik ekibi belli ve degismez zaten. Abdullah Avci ve Tolunay Kafkas gibi TD´lerin ekibinde de yer alabilir. Ama Fatih Terim´in ekibinde olmaz

Hasan Sas yabanci TD gelmesi durumunda teknik ekipte olacak zaten. Fatih Terim´in teknik ekibi belli ve degismez zaten. Abdullah Avci ve Tolunay Kafkas gibi TD´lerin ekibinde de yer alabilir. Ama Fatih Terim´in ekibinde olmaz

terim gelmeyecek gibi aciklamalarina bakarsak.

Seçim 1 ay uzamaz..Yarın renk seçimide var.Normalde tüzük gereği 1 ay uzaması gerekiyormuş ama erken yapılsa bile buna camiadan kimse karşı çıkmaz..Divanda bunu biliyor..Oyüzden çalışmalar devam ediyor.Seçim için herşey hazır.

Geçmişte daha önce Galatasaray yönetiminde hiç görev yapmadan direk başkan olan tek kişidir.

Yalnız Mehmet Helvacı bugun Futbol Gündemine katılacakmış , Aysal biraz suskun kaldı gibi daha sık konuşmaya başlasa daha iyi olur bence , çunku Helvacı baya doğru konuşuyor , Aysalda biraz daha anlatmasi lazim hedeflerini......

Dunde arkandaydik, bugunde arkandayiz Sayin Helvaci Emrindeyiz baskanim, binlerce aslan senin emrini bekliyor. Taraftar tribunde degil yonetimde olacak, , Allahin izniyle !

Pardon konuyu karistirmissim :D

Bu kişide başkan vasıfı nedense göremiyorum bilader kimse beni bu adama ikna edemedi ısınamadım nedense :D

Anaa pardon :D yanlis foruma yazmissim :D Ben Helvaciya yazacaktim :D

Ve Terim dönüyor A Milli Futbol Takımı'nın ve Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Fatih Terim, ''İsminiz medyada çok sık geçiyor. Yeşil sahalarda ne zaman göreceğiz'' şeklindeki soruyu, ''Yakın zamanda daha çok geçecek'' diyerek yanıtladı.

Yalnız Mehmet Helvacı bugun Futbol Gündemine katılacakmış , Aysal biraz suskun kaldı gibi daha sık konuşmaya başlasa daha iyi olur bence , çunku Helvacı baya doğru konuşuyor , Aysalda biraz daha anlatmasi lazim hedeflerini......

Sürekli programlara katılmak, iyi bir yönetici olunması anlamına gelmiyor. En önemlisi açık ve net olunmasıdır. Ünal Bey'in öncelik verdiği şeyler arasında kurumsallaşma ve mali başarı var ancak kendisi, sabırsız bir yapısı olduğunu ve bu sebeple öncelikli olarak çok iyi bir takım kuracaklarını beyan etmişti. Galatasaray gibi büyük bir camianın, hele ki bu sene yaşananlardan sonra ilk yapması gereken de budur. 6 tane çok iyi yabancı alınır, 1-2 tane de genç yetenek, o zaman olur.

Özetleyecek olursak ; Az laf çok iş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt