Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Keşke biraz Galatasarayı sevseydin başkan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 m sadece transfer parası. Hadi 2-3 m euro da öylesine versin. Zaten her sene şube zarara uğruyor. Ünal Aysal mayıstaki seçimde yine aday olur ve kazanırsa işk işlerinden birinin basketbolu prolaştırmak olacaktır.
Furkanın transferinde iyi para geldi. Bahsettiğim 5-6 m euro transferler içindi. Tabii iş bununla bitmek bilmiyor. Maaş , ulaşım , konaklama vs. gibi daha çok gider var. Ama kulübün de katkı yapacağını düşünüyorum. Birkaç sıkıntıdaydık o yüzden gecikmeler olmuş olabilir. Ocak'a kadar pek sorun kalmaz gibi.10 milyon dedigim para basketbolculara filan odenecek para. Senin kulubunun bu parayi verme ihtimali olsa, bugun Furkan zaten gidiyor olmazdi. O yuzden oyle 5 milyona transfer filan yapilamaz. Yok yani oyle bir butce. Basketbol subelerinin filan 2-3 milyonluk butce ile dondurulmesi lazim. Sponsorumuz yok adam gibi, ama giderimiz 10 milyon
Furkanin transferinden kaç para geldi yasin.Furkanın transferinde iyi para geldi. Bahsettiğim 5-6 m euro transferler içindi. Tabii iş bununla bitmek bilmiyor. Maaş , ulaşım , konaklama vs. gibi daha çok gider var. Ama kulübün de katkı yapacağını düşünüyorum. Birkaç sıkıntıdaydık o yüzden gecikmeler olmuş olabilir. Ocak'a kadar pek sorun kalmaz gibi.
Terim bugüne kadar kulübe ne kadar bağışta bulundu renkdaş?Aysal ile Terim'i karşılaştırmak neyin kafası ?
Aysal kim yahu Terim'in yanında.
Popescu ile Suat Usta'yı karşılaştırmak gibi.
En az 1,5 m euro gelmiştir.Furkanin transferinden kaç para geldi yasin.
Hayir 500 bin dolar bonservis sadece yasinEn az 2 m euro gelmiştir.
Ben bedelsiz sanıyordum o zaman çok iyi ben sözleşmesini bedelsiz olarak fesh etti sandım.En az 2 m euro gelmiştir.
Nerde gördün ?Hayir 500 bin dolar bonservis sadece yasin
cingıl bels
Bonservis konusunda anlasma saglandi.Nba takimlari da en fazla 500 bin verebiliyorlarNerde gördün ?
Kendisi de para verdi diye biliyorum.Ben bedelsiz sanıyordum o zaman çok iyi ben sözleşmesini bedelsiz olarak fesh etti sandım.
O zaman basın yalan söylemiş ama adamın bizden alacağı varmış nasıl bize birde para veriyor anlamadım.Kendisi de para verdi diye biliyorum.
Twitter'da daha fazla diyorlardı.Bonservis konusunda anlasma saglandi.Nba takimlari da en fazla 500 bin verebiliyorlar
cingıl bels
Kesin bilgi aga murat murathanoglu falan da oyle diyordu gecendeTwitter'da daha fazla diyorlardı.
Twitter'da daha fazla diyorlardı.