- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Mobildeyim , PC'ye geçince bakarım. Ama sezon ortasında gittiği için vermiş olabilir.O zaman basın yalan söylemiş ama adamın bizden alacağı varmış nasıl bize birde para veriyor anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mobildeyim , PC'ye geçince bakarım. Ama sezon ortasında gittiği için vermiş olabilir.O zaman basın yalan söylemiş ama adamın bizden alacağı varmış nasıl bize birde para veriyor anlamadım.
PC'ye geçeyim de bakarım.Kesin bilgi aga murat murathanoglu falan da oyle diyordu gecende
cingıl bels
Olabilir.500 bin aldık Furkan'dan ama bu sezon ona vereceğimiz paranın bir kısmı da cebimizde kalmıştır sanırım o yüzden bu rakamdan biraz daha yüksektir.
Tamam kardeşim eyvallah.Mobildeyim , PC'ye geçince bakarım. Ama sezon ortasında gittiği için vermiş olabilir.
Basketbol külli zarar zaten döngü saglanmiyor bir türlü tek yolu isim hakki+ gönüllü sponsorlar ,devami yok iki yil sonrada yine cikmaza girecek,ayni muhabbet amatör dallarda hep olur bu durum hep ikinci üçüncü planda kalacaktır.Gelelim al yanaklinin futbolculara yaptigi sözleşmelere sadece erkek basketbol -10 demissin renktas belki de daha fazla şimdi klişe olacak ama; Hayro,Salih,Ontivero,Burak,Selçuk,Telles Hamit,P'Delli adamlarla ömürlük sözleşmeler yaptik verilmeyecek maaşlar verdik ve veriyoruz ,amatör şubeler futbolun kamburu olmasin elbette ama böyle 3-5 milyon verip kimse kimsenin agzina bal çalmasin.Tamam futbola oldu, 10 milyon verdi. Sonra ne olacak? Basketbol subelerine nakit girisini nereden saglayacaksin? Nereden baksan -10'da sadece erkek basketbol takimi.
Terim bugüne kadar kulübe ne kadar bağışta bulundu renkdaş?
Ona bakarsan Aysal döneminde de kupa koleksiyoncusu ismini kazandık.24 yıldık şampiyon olamadığımız erkek baskette şampiyon olduk.Euroleague şampiyonu olduk.Ama sen benim soruma cevap vermiyorsun.Benim sorum gayet açık Terim kulübe ne kadar bağış yaptı?8 sezon başta durdu.
6 şampiyonluk,1 uefa kupası,süper kupalar,avrupadaki başarılar,türkiye kupaları,süper kupayı kazanan kadroyu oluşturmak.
Haydi kolay gelsin.
Ona bakarsan Aysal döneminde de kupa koleksiyoncusu ismini kazandık.24 yıldık şampiyon olamadığımız erkek baskette şampiyon olduk.Euroleague şampiyonu olduk.Ama sen benim soruma cevap vermiyorsun.Benim sorum gayet açık Terim kulübe ne kadar bağış yaptı?
Terim ne bağışı yapacak hocam kulübe ?
Tff'den falan milyonlarca para alıyor.Kulüp bu haldeyken eli cebine gidebilir gayet.Yıllarca Galatasaray'ın parasını yemiş adamların zamanı gelince Galatasaray'a vefalı olması gerektiğini düşünüyorum.
Milyonlarca para almadan da Galatasaray´in sporcularinin maslarini ödüyordu sen merak etme. Hakan Sükür gibi adamlar kimi örnek aldi da, 2006´larda oyunculara para dagitti zannediyorsunuz ? Birak futbolu, basketcilere bile zamaninda yardimci olmustur Terim. Ne mutlu ki Hamza hocam ile Fatih Terim ekolü, ve ruhu florya´ya geri dönmüsür.
Ünal Aysal nezaman para yapti, güc sahibi oldu, bir reklami eksikti o yüzden geldi Galatasaray baskanligina yöneldi. Nerdeydi 1996 yillarinda ? Tarihimizin en büyük zaferlerimizi yasadigimiz senelerde bu takim maddi olarak can cekisiyordu... Cem Uzan, Fatih Terim ve iki üc kisi disinda kimse cebinden para cikarip vermedi. Günahim kadar sevmem Cem Uzan´i ama adami Galatasaray´li ldurusuna saygi duyarim...
Fatih Terim tabiki yaptigi yardimin reklamini yapmaz, buna ihtiyaci yok. Aysal yine baslamis propagandaya umarim bu sefer sözünü tutar... Fenerbahce´li isadamlari devamli bu yardimlari yapiyor, söz konusu bile olmuyor acikcasi. Bizim zenginlerimize gelince "Galatasaray´in paramiza ihtiyaci yoktur" deniliyor.
Bi kes ya, sponsormus dir dir dir. Aysal drogbayla Sneijder'i getirdi. Ayrica Shaqiri vazgecip yigiti aldiran Fatih Terim'dirYahu ne sözü hocam bu sezon kulübe kazandırdığı sponsorlar ortada millet hala gelmiş Aysal'ın vizyonundan falan bahsediyor.
Bi kes ya, sponsormus dir dir dir. Aysal drogbayla Sneijder'i getirdi. Ayrica Shaqiri vazgecip yigiti aldiran Fatih Terim'dir
Senin o kadar serefli imparator diye taptigin adam para icin satip gitti takimi, kafana sok bunu sonra ben Galatasaraylimiyim yoksa Terim'in veledi miyim diye iyi dusun.
5 m Euro ver. Bu takım erkeklerde Euroleague F4 yapar , TBL'yi alır. Kadın basketbol takımı yine sezonu 3 kupa ile tamamlar. Voleybol takımları artık özlediğimiz kupaları getirir.
Çok değil sadece 5 m euro.
Aysal'i salla da su, Hamza ile Fatih Terim'i eslestirmek su raddede Hamza'ya zarar verir onu yapmayin. Adam oyle boyle bir destek aldi ve umarim basarili da olacak ama bu durumu cevirip Fatih hocayla bag kurmaya calisirsaniz millet hic yoktan Hamza'ya cephe alir. Gerek yok.
Fatih hoca, Fatih hocadir. Hamza hoca, Hamza hoca. Basari durumunda baskalari, basarisizlik durumunda baskalari hemen araya bag kuracak. Yapmayalim ikisini de.