GSC Portal Ünal Aysal'dan Galatasaray'a Müjde

Tamam futbola oldu, 10 milyon verdi. Sonra ne olacak? Basketbol subelerine nakit girisini nereden saglayacaksin? Nereden baksan -10'da sadece erkek basketbol takimi.
Basketbol külli zarar zaten döngü saglanmiyor bir türlü tek yolu isim hakki+ gönüllü sponsorlar ,devami yok iki yil sonrada yine cikmaza girecek,ayni muhabbet amatör dallarda hep olur bu durum hep ikinci üçüncü planda kalacaktır.Gelelim al yanaklinin futbolculara yaptigi sözleşmelere sadece erkek basketbol -10 demissin renktas belki de daha fazla şimdi klişe olacak ama; Hayro,Salih,Ontivero,Burak,Selçuk,Telles Hamit,P'Delli adamlarla ömürlük sözleşmeler yaptik verilmeyecek maaşlar verdik ve veriyoruz ,amatör şubeler futbolun kamburu olmasin elbette ama böyle 3-5 milyon verip kimse kimsenin agzina bal çalmasin.

8 sezon başta durdu.

6 şampiyonluk,1 uefa kupası,süper kupalar,avrupadaki başarılar,türkiye kupaları,süper kupayı kazanan kadroyu oluşturmak.

Haydi kolay gelsin.
Ona bakarsan Aysal döneminde de kupa koleksiyoncusu ismini kazandık.24 yıldık şampiyon olamadığımız erkek baskette şampiyon olduk.Euroleague şampiyonu olduk.Ama sen benim soruma cevap vermiyorsun.Benim sorum gayet açık Terim kulübe ne kadar bağış yaptı?

Ona bakarsan Aysal döneminde de kupa koleksiyoncusu ismini kazandık.24 yıldık şampiyon olamadığımız erkek baskette şampiyon olduk.Euroleague şampiyonu olduk.Ama sen benim soruma cevap vermiyorsun.Benim sorum gayet açık Terim kulübe ne kadar bağış yaptı?

Terim ne bağışı yapacak hocam kulübe ?

Terim ne bağışı yapacak hocam kulübe ?

Tff'den falan milyonlarca para alıyor.Kulüp bu haldeyken eli cebine gidebilir gayet.Yıllarca Galatasaray'ın parasını yemiş adamların zamanı gelince Galatasaray'a vefalı olması gerektiğini düşünüyorum.

En fazla voleybol takımının şort reklamını alır, yalnız adam harbi zeki hala müritlerini kandırabiliyor.

Ünal başkan büyüktür,
İsmi gibi ona büyük şube vermek lazım.
Futbol şubesi tam onun servetine göre. Yada sadace burak,selçuk ve hamiti finans e etsin yeter

Tff'den falan milyonlarca para alıyor.Kulüp bu haldeyken eli cebine gidebilir gayet.Yıllarca Galatasaray'ın parasını yemiş adamların zamanı gelince Galatasaray'a vefalı olması gerektiğini düşünüyorum.

Milyonlarca para almadan da Galatasaray´in sporcularinin maslarini ödüyordu sen merak etme. Hakan Sükür gibi adamlar kimi örnek aldi da, 2006´larda oyunculara para dagitti zannediyorsunuz ? Birak futbolu, basketcilere bile zamaninda yardimci olmustur Terim. Ne mutlu ki Hamza hocam ile Fatih Terim ekolü, ve ruhu florya´ya geri dönmüsür.

Ünal Aysal nezaman para yapti, güc sahibi oldu, bir reklami eksikti o yüzden geldi Galatasaray baskanligina yöneldi. Nerdeydi 1996 yillarinda ? Tarihimizin en büyük zaferlerimizi yasadigimiz senelerde bu takim maddi olarak can cekisiyordu... Cem Uzan, Fatih Terim ve iki üc kisi disinda kimse cebinden para cikarip vermedi. Günahim kadar sevmem Cem Uzan´i ama adami Galatasaray´li ldurusuna saygi duyarim...

Fatih Terim tabiki yaptigi yardimin reklamini yapmaz, buna ihtiyaci yok. Aysal yine baslamis propagandaya umarim bu sefer sözünü tutar... Fenerbahce´li isadamlari devamli bu yardimlari yapiyor, söz konusu bile olmuyor acikcasi. Bizim zenginlerimize gelince "Galatasaray´in paramiza ihtiyaci yoktur" deniliyor.

Son düzenleme:
Milyonlarca para almadan da Galatasaray´in sporcularinin maslarini ödüyordu sen merak etme. Hakan Sükür gibi adamlar kimi örnek aldi da, 2006´larda oyunculara para dagitti zannediyorsunuz ? Birak futbolu, basketcilere bile zamaninda yardimci olmustur Terim. Ne mutlu ki Hamza hocam ile Fatih Terim ekolü, ve ruhu florya´ya geri dönmüsür.

Ünal Aysal nezaman para yapti, güc sahibi oldu, bir reklami eksikti o yüzden geldi Galatasaray baskanligina yöneldi. Nerdeydi 1996 yillarinda ? Tarihimizin en büyük zaferlerimizi yasadigimiz senelerde bu takim maddi olarak can cekisiyordu... Cem Uzan, Fatih Terim ve iki üc kisi disinda kimse cebinden para cikarip vermedi. Günahim kadar sevmem Cem Uzan´i ama adami Galatasaray´li ldurusuna saygi duyarim...

Fatih Terim tabiki yaptigi yardimin reklamini yapmaz, buna ihtiyaci yok. Aysal yine baslamis propagandaya umarim bu sefer sözünü tutar... Fenerbahce´li isadamlari devamli bu yardimlari yapiyor, söz konusu bile olmuyor acikcasi. Bizim zenginlerimize gelince "Galatasaray´in paramiza ihtiyaci yoktur" deniliyor.

Yahu ne sözü hocam bu sezon kulübe kazandırdığı sponsorlar ortada millet hala gelmiş Aysal'ın vizyonundan falan bahsediyor.

yıne yalan yıne dolan.bırakıp kactı hala kurtulamadık.aysal cebınden kurus harcamaz.

Yahu ne sözü hocam bu sezon kulübe kazandırdığı sponsorlar ortada millet hala gelmiş Aysal'ın vizyonundan falan bahsediyor.
Bi kes ya, sponsormus dir dir dir. Aysal drogbayla Sneijder'i getirdi. Ayrica Shaqiri vazgecip yigiti aldiran Fatih Terim'dir :D

Senin o kadar serefli imparator diye taptigin adam para icin satip gitti takimi, kafana sok bunu sonra ben Galatasaraylimiyim yoksa Terim'in destekcisi miyim diye iyi dusun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bi kes ya, sponsormus dir dir dir. Aysal drogbayla Sneijder'i getirdi. Ayrica Shaqiri vazgecip yigiti aldiran Fatih Terim'dir :D

Senin o kadar serefli imparator diye taptigin adam para icin satip gitti takimi, kafana sok bunu sonra ben Galatasaraylimiyim yoksa Terim'in veledi miyim diye iyi dusun.

Şurada adam akıllı görüş farklılıklarımızı ortaya koyuyoruz haddini aşma.

1.Terim kaçmadı, Aysal kuyusunu kazdı zaten kovacaktı. bknz ali dürüst ''terim zaten gönderilecekti''
2.O rahatlık bana verilsin bende gidip o yıllık ücretlerle yıldız transferi yaparım haa İkisi de doğru transfer ona lafım yok ama Aysal'ın yanlış transferleri [mancini,prandelli ve bunların aldırdığı gereksiz oyuncular] tüm kredisini bitirmiş, eksiye düşürmüştür.

Her teknik adamın yanlış transferleri olur bak Mourinho'ya bunu anlarsın.
%70 transfer başarısı olan Terim'in Yiğit hamlesi ciddiye alınacak bir başarısızlık bile değildir.

Haydi sen 3 ay sponsor arayıp bula bula THY'den 2 bilet alana 1 bilet bedava kampanyasına kulübe sponsor yaptırdığı Aysal'a vizyonlu başkan de.

Aysal'i salla da su, Hamza ile Fatih Terim'i eslestirmek su raddede Hamza'ya zarar verir onu yapmayin. Adam oyle boyle bir destek aldi ve umarim basarili da olacak ama bu durumu cevirip Fatih hocayla bag kurmaya calisirsaniz millet hic yoktan Hamza'ya cephe alir. Gerek yok.

Fatih hoca, Fatih hocadir. Hamza hoca, Hamza hoca. Basari durumunda baskalari, basarisizlik durumunda baskalari hemen araya bag kuracak. Yapmayalim ikisini de.

Tam ben usttekini yazarken Ceyhun Hamza basligina bunu yazmis.

"Fatih Terim'in oğlu Hamza Hamzaoğlu."

haa basarisizlik olsa isler kotu gitse bu defa baskasi cikacak Fatih'in adami takimi rezil etti ne olacak diyecek.

Hamza'ya Ismail Kartal muamelesi yapmayin. Ovmeye çalışırken buyuk ayip ediyorsunuz ve uzun vadede zarar veriyorsunuz.

Aysal'i salla da su, Hamza ile Fatih Terim'i eslestirmek su raddede Hamza'ya zarar verir onu yapmayin. Adam oyle boyle bir destek aldi ve umarim basarili da olacak ama bu durumu cevirip Fatih hocayla bag kurmaya calisirsaniz millet hic yoktan Hamza'ya cephe alir. Gerek yok.

Fatih hoca, Fatih hocadir. Hamza hoca, Hamza hoca. Basari durumunda baskalari, basarisizlik durumunda baskalari hemen araya bag kuracak. Yapmayalim ikisini de.

Alırlarsa alsınlar.
Fatih Terim'in oğlu Hamza Hamzaoğlu.

Hamza hocanın akıl hocasıdır Fatih Hoca. En geç 2-3 sene içinde kulüp başkanlığına gelecektir. Hamza-Terim-Albayrak-Dürüst bu kulübü yönetecektir.
Buda böyle biline. Beğenmeyen bıraksın çokta umrumuzdaydı.

Geri
Üst Alt