GSC Portal Ünal Aysal'dan Galatasaray'a Müjde

Yahu utanmadan Galatasaray gel derse her turlu yardimi ederim diyor ama daha 2 ay oncesine kadar aysal dusmani olarak gosterdiginiz albayrak,suren dahil neredeyse tum taraftarlar gitme beraber cikalim bu yokluktan dendi ama adam kabul etmedi.
Simdi buna inanmamizi mi bekliyorsun ?

Aysal çok seyler diyen, az seyler yapan adam, ne zaman gerçekten sponsor olana kadar onu elestirmek gayet normal. Kafanizi son 2 senede kumun içine soktunuz mu, Aysal'in dedikleri ve sonuçta yasanan olaylari bu kadar çabuk unuttunuz.

Basketbol şubesine sponsor olsun sadece yeter. Euroleague de final four oynayacak bir takım yaratılabilir yeterli bütçeyle.

Terim sevenler gelmiş efsane baskanimiza laf atiyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
5 m Euro ver. Bu takım erkeklerde Euroleague F4 yapar , TBL'yi alır. Kadın basketbol takımı yine sezonu 3 kupa ile tamamlar. Voleybol takımları artık özlediğimiz kupaları getirir.

Çok değil sadece 5 m euro.

Sponsor olsunda, samimi olsun olmasin. Benim için önemli degil.

Yiyorsa futbola ol yaptigin kepaze sözleşmelerin zararini oderdin en azından

Selçuk, Burak, Hamit, Umut, Pandev, Cemali, ve dahasinin bonservisini Aysala verelim. Maaslarini Aysal ödesin. Bizi senelik 15€ milyon yükten kurtarsa yeter. basketbolda gelecek basari büyük zararla olur. Taraftarimizi tatminde etmez. Futbola el atsin atacaksa.

Kime ne soracak, ben Sponsor olmak istiyorum de su paralari verecegim de sonra cekil kösene, kabul etmiyorlarsa kendi bilecekleri is, yok sirf laf olsun diye aciklama yapiyorsa aysal efendi ozamanda birdaha konusmasin ve hakkinda denilenlere cevap vermesin.

sürekli aysalla ilgili iyi haberler yapılmaya başlandı hayra alamet değil
almanyada bir rakıma ortak olup adını Galatasaray olarak değiştirecekmiş

bunların altından da bişey çıkar

Sponsor olacağına neden görevdeyken LH'ile hatır için anlaşma imzalandı onu bir açıklasa mesela?

Geri
Üst Alt