Ünal Aysal'dan Lucescu Açıklaması

Büyük konuşma Osman. Biz buluyoruz genelde daha da kötüsünü hep. :(

Allah vere luce gelmese bu başlıkta sırf yakısıklı mancınılerı kactı dıye luce nın gelmemesıne sevınenler var ya çok cekecekler cok.

adamların ısı gucu yakısıklı hoca yakısıklı olsunda varsın basarı gelmesın

Allah vere luce gelmese bu başlıkta sırf yakısıklı mancınılerı kactı dıye luce nın gelmemesıne sevınenler var ya çok cekecekler cok.

adamların ısı gucu yakısıklı hoca yakısıklı olsunda varsın basarı gelmesın

Benim de var tanıdığım öyle tipler maalesef.

Futbol ile 17-18 senedir ilgilenen, 1 senedir hakemlik yapan TFF'de ve hatta bu forumda da üyeliğime vesile olan bir arkadaşım ve o da Lucescu kimmiş, Romen bilmemnesi diyor, Mancini gibi karizmatik hoca'yı onun için mi harcadık diyor?

Onlara göre teknik direktör önemsiz Osman.

2007-2008 şampiyonluğu takım için olduğu kadar taraftar için de kötü oldu maalesef.

O berbat denebilecek kadroya iyi kondisyon yükleyen Barış, Serkan Çalık, Topal, Emre Güngör, Servet gibi adamlardan üst düzey verim alabilen Feldkamp'a 1-2 hatası yüzünden resmen haksızlık yapıldı unutmam. Aynı haksızlık sonra da Cevat Güler'e yapıldı.

Tüm ihale sanki futbolcularınmış gibi.

Haydaa.. Harbiden can sıkıcı bir durum.

Yemişim hollandasını. Bizim ligde tutmayacak bir deneme olur.

Alman ekolü en mantıklısı da kim var ki Alman td?

Edit: Hitzfeld? Sanmıyorum.

Fleurquin futbolu bıraktıysa gelsin hoca olsun, Lucescu ekolünden.

murat yakın gelir ama bence lucescu gelcek

Arkadaşlar Ntv spor dışında başka kaynak var mı? Başkanın ağzından resmi bir açıklama geldi mi?

Kim olacaksa bir an önce olmalı eğer Dkyı beklersek 1 seneyi çöpe atmış oluruz.

Bu hafta arası teknik ekip belli olmalı.

capello rusyanın başında kalmaz bence.şimdiden anlaşsak çok iyi olur.capello gelsin derim ben.

Büyük hayal kırıklığı kesin gözüyle bakıyordum Luce'ye yazık oldu.

Lucescu gelmek istiyorsa istifa eder gelir, bu kadar basit,..

çok kötü oldu bu :( plansız nasıl böyle davranıyoruz anlamadım manciniyi neden aldın ozaman neden neden oka dar çok neden varki bu sene de zor geçecek belli oldu transfer yok teknik direktör yok

Baskan gidip Daum u getirmesin de

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu yönetim miyadını doldurdu.. tez elden istifa etmeleri gerekir.. durdukları kabahat

Bu anlaşmadan Manciniyi neden gönderiyorsun diyenler ya hiç gelişmeleri takip etmiyor ya da yönetime sallamak için fırsat kolluyorlar.Mancini kendisi dedi zaten istediğim transferler yapılmayacağı için ayrıldım diye.Bu açıklamayı yapmasa da 9 milyonluk tazminat ödemediğimize göre kendi görevi bırakmış oluyor azıcık mantık yürütmeyle varılabilir bu sonuca nihayetinde.

Bence gelicek luce daha önceden anlaşılmış havası verilmiyor olay bu benim içim rahat :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bizim taraftar profilinin portföyünde 4-5 hoca 5-10 futbolcu var dönüp dolaşıp aynı yere geliyorlar hep.

Yahu luce veya başkası kesin şempiyon yapacak diye kaide falan mı var. Ağzınızda luce luce luce yahu insanı harbi karşıt yapıyorsunuz zorla.

Mancini geldi ağzınızda elemancini yok terimin tırnağı olamaz başarılı olamaz o kim.

Lan bu ortamda içi kokuşmuş bok dolu ortamda kolay kolay şampiyon olacağımızı zanneden varsa kusura bakmayın kıçımla gülüyorum.

1 sene sürekli söyledik geçen sene lig başlamadan söyledik geçtiğimiz yılın şampiyonu fener olacak diye. Ülkede her şey bariz belli iken şu isimlere takışınız enteresan gerçekten.

Şu ligde Normal Şartlar Altında bizim takıma kimi getirirsen getir zaten şampiyon yapar. Adil bi oyun oynanmıyor ki bu kafa ile olduğumuz sürece 10. haftada luce de gelse mou'da gelse teneke bağlarız.

Geri
Üst Alt