Ünal Aysal'dan Lucescu Açıklaması

Yapacağınız işe var ya ...

Geçmiş olsun arkadaşlar sezon başlamadan bitmiştir , şikeciler dördüncü yıldızı takarlar.

Hayal kırıklığı. Jol falan gelirse boku yedik.

baskanin hollanda ekolu lafi cok ama cok tehlikeli.

aman diyeyim co, dick filan.

alman getirsinler bari.

basindan beri diyorum mancini gonderilmemeliydi. hele lucescuyla anlasilmadiysa hic ama hic gonderilmemeliydi.

İşte bu habere bir keyif cigarası yakılır. Öyle korkuyordum ki şu Rumen köylüsü yeni teknik direktörümüz olacak diye. Yahu artık değiştirin şu kafayı. Fatih Terim, Galatasaray'da 3 dönem teknik direktörlük yaptı. Birinde çok başarısız oldu diğer ikisinde eyvallah şampiyonluklar kupalar kazandı. Hagi 2 defa, Feldkamp 2 defa teknik direktörlük yaptı.Yani elinizden gelse rahmetli Derwall'i mezarından kaldırıp Galatasaray'a hoca yapmaya kalkacaksanız. Sürekli eskide kalmışsınız. Şu hoca fi tarihinde bizi şampiyon yaptı şimdi gene gelsin uçursun bizi işte Galatasaray taraftarının algoritması böyle çalışıyor. Her teknik direktörsüz kaldığımızda gündeme gelen isimler hiç değişmiyor. Fatih Terim-Lucescu-Mustafa Denizli-Hagi-Gerets vs. Biraz dünyaya bakın ufkunuzu genişletin. Hatta dünyaya değil içeriye bakın farklı isimlere şans tanıyın. Çare Lucescuymuş ya Allah aşkına kim bu Luce? Affedersiniz b.kunda boncuk mu var? İtalya'da çalıştırdığı her takımı küme düşürmüş adam. Koskoca Inter'i 11.yapınca takım bu gidişle küme düşecek diye ligin bitimine 2 ay kala kovulmuş adam Luce. Beşiktaş ile 100.yılda saha içi-dışı her türlü organizasyonla puanları indiregandi yaparken gevrek gevrek gülerken sonraki sezon 11 puandan şampiyonluğu hediye edince kendi hatalarına bakmayıp aylarca salya sümük ağlayan bir adam bu Luce. Daha fazla söyletmeyin beni.

Not : Mancini'yi gönderenler ileride kafalarını çok taşa vuracaklar.

sey napiyor ya neydi ismi unuttum simdi mancini yerine o gelseydi deniyordu sürekli neydi onun adi

marcelo bielsa...

Skibbe tarzı bir hoca bekliyoruz baskanım. Bu kulübe 2 şampiyonluk yasattınız ve sonrasında icine etmek icin elinizden geleni yaptınız, daha cok karısmamız icin çok kötü bir hoca bekliyorum,

Terim'i kovmasaydınız, 4.yıldız su an bizdeydi ve su an üst üste 4.şampiyonlugu egale etmeyi konusuyorduk..Bu kulüp ne zaman yükselse biri cıkıp büyük bir comak sokmustur..Böyle düzene lanet olsun..

Bu arada madem Lucescu'yu getiremiyecektik neden takımı ve türk futbolunu tanımaya baslayan Mancini'yi yolladık ?? Simdi en kral hocayıda alsak gelecek hocanın takımı ve Türk futbolunu tanıma süresi derken sezon gene gidecek..

umarim birden rota van Marwijk olmaz... icimden öyle sesler geciyor :-/ Baskan iyi baskan ama futbolun icerikliginden anlamiyor. Galatasaray futbol takimi kisa vadeli "anlayislarla" asla ve asla üstün bir basari yakalamamistir. Arada bir 1 sezonluk hoca ile 1 sampiyonluk olmustur ama uzun vadeli yapi olmazsa Galatasaray taraftari cok rahatsiz oluyor.

Baskan avrupada basari diyorsa, uzun vadeli konusuyorsa ozaman Manciniyi getirip göndermiyecektin. Baskan patron kabul ama onu gönderip sonra bunu alip o olmadi baskasina bakmak gibi isler benim Galatasarayli anlayisima uymuyor.

Umarim dogru isim olur bir defasina olsun bari sezon baslamadan önce transferler bitsin, hocamiz belli olsun sezona bir defasina olsa bile bari hazir olarak basliyalim.

Ekol muhabbetleriyle aklına kim giriyorsa söyleyelim başkan boş işler bunlar.

Dick Advoocat yada Co Adrianse Hollandalı adaylarım, Alman Hoca içinde aklıma Jupp Heykencs yada Magath diye düşünüyorum.

luce.jpg

yarın basın açıklaması olacak

Geri
Üst Alt