Ünal Aysal’dan Transfer Açıklamaları

Aynı masallara karnımız tok,sanırım sol bek transferi yine yalan olacak

Sakatlandığı dönemlerdeki ücretini ödemeyiz demiş bizim kulüp. Teknik sorun bu.

ticari olmayıp teknik olan detay nedir acaba

ödemenin yapılacağı süre zarfı herhal

Çeptalk

şu onlar para istiyor, bizimkiler sanırım önce imza. yani parayı yolla al oyuncuyu ayrı mesele ama kendi dediğimizi yaptırtmak da lazım. imza olmayan bir şeye para ödenmez

Telles'ten emin degilim zaten, insallah Coentrao'yu aliriz. Hajrovic'te türk pasaportunu alabilirse gayet verimli bir transfer dönemi olur. Salih Dursun gibi capulcu transferlerine girmeyiz insallah.

Ben aslında Telles'e falan bakmıyorum, hangi Türk oyuncuları alacağımızı merak ediyorum. Salih Dursun gibilerini aldıktan sonra başka kimi aldığımızın bir önemi yok.

Salih Dursun ile ilgilenmemiz bile başlı başına büyük problem.

Tam diyorum bizim baskan tercübe kazandi, daha iyi oldu, vs. vs. ... yine ayni yine ayni. Iyisin hossun baskan ama transfer konusunda yetersizsin

Keşke Coentraoyu alsak :D telles iyi bir oyuncuya benziyor ama bana göre tecrübesiz ve çok kapalı kutu.

Allah 1 dediğinden başkasına inanmıyorum artık!!!

Cok basit, para yok..

Hajrovic ile beraber kac yabanci olduk ? Sene birde bu sayi 5'e dusecegini dusunursek.. :asd:

Iyisin hossun da hatalarindan Ders cikar artik be baskan.

Baskanin transfer aciklamalarini artik referans görmüyorum. Zira 99% gerceklesmiyor.

Umut Gündoğan ı açıklasaydık bari hergün biriyle anlaştık haberi çıkıyor daha bir tane türk oyuncu açıklanmadı.

Cingene pazarlıkları bunlar, teknik sorun filan yok. Vizyona sahip bir kulübe yakışmıyor. Hedeflerimiz doğrultusunda ilk transferimiz sol bek bölgesine olmalıydı hala transfer yapmadık o bölgeye.

her zamanki gibi fasa fiso. Isin garibi her seferinde taraftara yediriyor bu fasa fisoyu. Bizim baskan siyasetci olsa iktidara gelebilir

hangi faso fiso onlar ben sol bek haricinde yapılması gereken ve yapılmayan transfer hatırlamıyorum. fanatik fotomaç okuyup gaza geliyorsanız başka tabi.

sitede yazılan açıklama bunu ifade ediyor, eh tabi yabancıya yerde yok eğer bu iki sebep değilse 3. sebep yani senin bildiğin sebep nedir söyle hepimiz öğrenelim "kaynağının kim olduğunu da belirtirsen daha inandırıcı olur"

Geri
Üst Alt