Üye Görüşü Ünal Aysal'ı Gönderecekler!

Sercan Eren

Parçalı Üye
1-Hükümet yıldırım demiröreni görevlendirmiştir demirörende medya olarak popüler kanalları seçip oraya Galatasaray ve aysal yıpratma sürecine girilmiştir
2-Ünal aysal bunların istediği gibi ayakçı değil Galatasaray'ı büyütmek istiyor onun için telegol,beyaz futbol tff hükümet topuyla tüfeğiyle bize saldırıyor bu savaşı kazanırsak önümüz açıktır eğer kazanamazsak kendinizi fener seviyesine hazırlayın
Yanlışlarım varsa pardon ama benim tespitlerim bunlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunları tokatlamanın bir yolu var oda maçlarını kazanacaksın bukadar basit. Eskişehir gibi dangalak takıma karşı gol pozisyonun yoksa seni keserlerde biçerlerde.

Aynen öyle... Birçok şey yapmak istiyor biliyorum ama yaptırtmadılar. Makası açtırtmadılar. Bunu da devlet eliyle yaptılar ve daha da yapacaklar. Çünkü boyun eğmiyor, biat etmiyor. Ünal Aysal'ın hataları da var iyi yaptığı işlerde orası kesin. Yeri geldi mi eleştiririm affetmem lakin bu bizans oyunlarıyla, bu kutsal ittifak ile Ünal Aysal düşürülüp yerine hükümete yakın biri getirilirse ve kongre üyeleri de buna müsade ederse Galatasaraylılığımı askıya alırım.

Aynen öyle... Birçok şey yapmak istiyor biliyorum ama yaptırtmadılar. Makası açtırtmadılar. Bunu da devlet eliyle yaptılar ve daha da yapacaklar. Çünkü boyun eğmiyor, biat etmiyor. Ünal Aysal'ın hataları da var iyi yaptığı işlerde orası kesin. Yeri geldi mi eleştiririm affetmem lakin bu bizans oyunlarıyla, bu kutsal ittifak ile Ünal Aysal düşürülüp yerine hükümete yakın biri getirilirse ve kongre üyeleri de buna müsade ederse Galatasaraylılığımı askıya alırım.

Yapmaya çalıştıkları bu malasef aç kanalları izle ordan bile belli oluyor

Yapmaya çalıştıkları bu malasef aç kanalları izle ordan bile belli oluyor

İzliyorum zaten ondan diyorum :) AK TV hala daha üzerine oynuyor ve çok bariz bir şekilde siyasi talimat ile oynuyor hem de bu o kadar belli ki! Bunu yaparken milleti de aptal yerine koyuyorlar ki bir kısmı da öyle aslında haksız da değilller o konuda :oleyo: Bir taraftan da çok net bir biçimde Melo'yu yemeye çalışıyorlar. Melo'yu bir halledebilseler bu sefer Sneijder'e geçecekler adım gibi eminim hatta onu da halletseler Muslera'ya gelecek sıra :) Ama Melo'yu geçemiyorlar henüz :D Adamların hak, hukuk, dürüstlük, efendilik falan umurlarında değil o yüzden yeri gelir Sneijder'e de Muslera'ya da bir kulp bulurlar. Çünkü amaç türk futbolunda centilmenlik sağlamak falan değil hikaye işin kılıfı! Tek amaç Galatasaray'a zarar vermek. Ama dediğim gibi takımın belkemiği Melo'yu henüz geçemediler geçemeyecekler de...

Hükumetin ya da devletin Ünal Aysal' ın başını yemek gibi bir amacı vardır ya da yoktur bunu bilmiyorum.

Ama gerçekten eğer böyle bir durum varsa ve başkan bunu taraftara açıklamak yerine susuyorsa, Türkiye' de en fazla taraftara sahip olma gücünü kullanamıyorsa bence yeseler de olur.

Korkar, susar, pısarsan eninde sonunda yem olursun zaten.

Bizim en büyük düşmanımız bizzat kendi içimizde ki insanlar.Yöneticiler bazı kongre üyeleri liseliler vs. Bu konuda fazlasıyla ikna oldum.Dışarıdaki düşmanlara gerek yok zaten.

Hükumetin ya da devletin Ünal Aysal' ın başını yemek gibi bir amacı vardır ya da yoktur bunu bilmiyorum.

Ama gerçekten eğer böyle bir durum varsa ve başkan bunu taraftara açıklamak yerine susuyorsa, Türkiye' de en fazla taraftara sahip olma gücünü kullanamıyorsa bence yeseler de olur.

Taraftar halen gormuyorsa baskan sikayet edince mi anlayacaklar?

O stad açılışında yuhalanmadan başlayan bir husumet var zaten şikeye karşı duruşumuz tff ye demirörenin feneri kurtarmak için devlet tarafından atanması eger bir paralel yapı varsa buda fenerin gerek devlet içindeki gerekse iş adamlarıyla yapmış olduğu lobidir baskıdır

Paranoyaklık filan mı var?
Hayır çok pis isler donuyor eyvallahta dostum bu nedir :)

Ünal AYSAL' ı İnan KIRAÇ getirdi, ondan başkasıda alamaz görevden.

GT-I9300 Tapatalk

Ünal Aysal hükümete savaş açar açmasına o konuda bir kaygı duymaz çünkü çoğu yatırımı yurtdışı menşeili olduğu için bireysel olarak hükümetten ve hükümetin sopasından korkması için bir sebebi yok. Lakin hükümete aleni bir şekilde savaş açmak demek, bu hükümet başımızda olduğu sürece Galatasaray'ın kesin bir şekilde bir daha şampiyonluk yüzü görememesi demek resmi olarak dışlanması demek. Yani bir nevi savaş açma kararı almak demek aynı zamanda ligden çekilebilmeyi gerektirir ki bana göre de böyle olmalıdır ama o karar o kadar kolay alınamaz. Yani Ünal Aysal bunun için tek başına karar alamaz. Bu kararı alabilmesi için kongre üyelerinin en az %80 lik bir bölümünün desteğini almak zorundadır. Bu da pek mümkün gözükmüyor.

Bir de ne diyeceksin ki? Bizim üzerimize şu şu şu şekilde oynuyorlar, üzerimize geliyorlar, sindirme politikası uyguluyorlar falan filan desen medyanın hemen hemen tümünü kapsayan bütün iktidar borozanı kanallar bunu manipüle edecekler, ateşlediğin silahı sana çevirecekler ve senin önemli bir kısım aptal taraftarında bunları yiyecek. Türkiye'de en fazla taraftara sahip olma gücü demişsin ama bir kere taraftarlar arasında hükümet destekli Ultra bilmem ne diye hain bir oluşum var. Onu ne yapacaksın? Hükümete savaş açsan en başta bunlar sahaya iner 10 maç ceza aldırır sana! Bir de genel Galatasaray taraftarı profili efendidir ve kolay kolay sokağa inmez. He atıyorum örneğin; şikeci camiaların ileri gelenlerinden birinin veya hükümetin ileri gelenlerinden birinin Rahmetli Metin Oktay'a laf arasında kötü bir sözü veya küfürü olan bir tape ses kaydı falan çıkarsa o zaman o efendi taraftar profili ülkeyi komple ateşe verir o ayrı konu. Ama dediğim gibi Galatasaray taraftarı kolay kolay sokağa inmez.

Hani asıl problem Ünal Aysal'ın başkanlık koltuğundan inmesi de değil. Asıl problem biat eden hükümet yanlısı birinin Başkan olması. Benim asıl endişem bu :(

Taraftar halen gormuyorsa baskan sikayet edince mi anlayacaklar?

Galatasaray başkanın birinci görevi Galatasaray' ın haklarını korumaktır. Bu hakka tecavüz eden kim olursa olsun onunla mücadele etmek zorundadır. Bu mücadele öyle maşa olmuş TFF' ye resmi siteden atarlanarak, kendisini devirmeye çalışan otoriteye 20 milyon taraftarımız size oy verdi diye yağ çekerek, vizyon toplantılarına katılarak olmaz.

Ortada bir güç savaşı var, bu güç savaşının sebebi para, rant, futbol ekonomisi. Bu ekonomiyi döndüren de taraftar.

Savaş eğer hükumet ileyse ki öyle, tabi ki senin tabirinle şikayet edecek. Tabi ki taraftarı yönlendirecek.

Ya bunu bilmeyen mi var? Başarısı, basarisizligi bir kenara, durusu rahatsızlık verici bulunuyor. Bugün, trabzon stadini, çarşının başına gelenleri.de okuyoruz. Herkes tam teslim olana kadar ugrasacaklar. Mesela Besiktasla kulüp olarak sorunları yok ama taraftarı ile var onu sindirecekler. Galatasaray'da tam tersi. Mali ve saha içi engeller ile taraftarın gözünden düşürüp yollatacak sonra kendilerine yakin birini aday cikartacaklar. Haciosmanoglu nda oldugu gibi.

Mevcut şartlarda da yapılacak çok bişey yok. Saha içi başarılar ile baskı atlatilir ama sürekli devam eden saldırı ve algı operasyonları sonucu ve başkan değişimi illa ki yaşanacak. Ondan sonrası karanlık.

-Tapatalk-

Ünal baskani yollayacaklarmis birde benim kucagima oturmayi denesinler belki hoslarina gider.

Galatasaray başkanın birinci görevi Galatasaray' ın haklarını korumaktır. Bu hakka tecavüz eden kim olursa olsun onunla mücadele etmek zorundadır. Bu mücadele öyle maşa olmuş TFF' ye resmi siteden atarlanarak, kendisini devirmeye çalışan otoriteye 20 milyon taraftarımız size oy verdi diye yağ çekerek, vizyon toplantılarına katılarak olmaz.

Ortada bir güç savaşı var, bu güç savaşının sebebi para, rant, futbol ekonomisi. Bu ekonomiyi döndüren de taraftar.

Savaş eğer hükumet ileyse ki öyle, tabi ki senin tabirinle şikayet edecek. Tabi ki taraftarı yönlendirecek.

Abi bugun çıkıp bu bu yapıldı diye anlatsa 20 milyon taraftar onu mu dinleyecek. Taş çatlasa 50 bin kişi kulak verir ki bunlar zaten herşeyin farkında. Ertesi gün gazeteler bir yazar, paralelci, darbeci Aysal diye. 15 milyon taraftar senkronize küfürle gönderir. Turk taraftarına güvenip iş yapılmaz.

-Tapatalk-

Ha şunu da diyeyim burada bir hiyarlik varsa bütün Turk futbolseverlerinde. Bugün Trabzon'un stadina, Carsi'nin sindirilmesine, Galatasaray'a sportif ve mali zarar verilmesine tüm taraftarlar hop bi dakika dese iş değişir. Ama Turk taraftarinda kafa rakibe ne olursa olsun, aman bize olmasın şeklinde çalıştığı için yapacak bişey yok.

-Tapatalk-

Bizim taraftar da yonlendirilince oyle arkasindan gelecek oyle mi? Baskan oyle bir destek gorecegini bilse savas acar zaten dahi olmaya gerek yok bunu dusunmek icin.

Birkac bin kisi destek olsa gerisi paralelciymis bizim mason baskan, futboldan da anlamiyordu zaten diye el sallarlar arkasindan.

Tüpcünün Galatasarayi bitirme cabalarini basari ile tamamliyor bizimkilerde seyretsin ulan hic mi kimse yok şu tüpcüyü indirecek birisi.

Geri
Üst Alt