Üye Görüşü Ünal Aysal'ı Gönderecekler!

Tüpcünün Galatasarayi bitirme cabalarini basari ile tamamliyor bizimkilerde seyretsin ulan hic mi kimse yok şu tüpcüyü indirecek birisi.

Tupcuyu indirmek 1 aylık iş. Onda sıkıntı yok ki? Yerine kim gelirse gelsin alınan emirleri yerine getirmeyi sürdürecek sonuçta. Ha o olmuş ha başkası. Kuklanin kendi iradesi yoktur istersen 50 kere değiş.

-Tapatalk-

Galatasaray bütün büyük külüpler gibi saha disinda kollaniyor, eger Galatasaray degil de baska bir sirket olsaydi Borsa Istanbul coktan cökmüstü basimiza. He, tabiki öbür külplerden daha az kollaniyoruz diye sikayet edebilirsiniz, o baska.

Tupcuyu indirmek 1 aylık iş. Onda sıkıntı yok ki? Yerine kim gelirse gelsin alınan emirleri yerine getirmeyi sürdürecek sonuçta. Ha o olmuş ha başkası. Kuklanin kendi iradesi yoktur istersen 50 kere değiş.

-Tapatalk-

Hic degilse Yakisikli birisi olur.Tüpcünün yüzünü gorunce insanin ruyalarina giriyor.Birde tüpcü olmasida ayri konu bunun yuzunden yoldan gecen tüpcülere nefretim artmaya basliyor.Saka bir yana ama bu adam durdugu surece turk futbolu geriye gidiyor bu gitse belki saglam birisi gelir cozer bu isi.

Ünal Aysal ı göndermeleri o kadar kolay değil ancak kötü olan şey yıpratma çabaları.

Aysal'ın istifa etmesi veya görevi bırakması için büyük bir tezgah var, bunu görmek için Galatasaray'lı olmaya da gerek yok.

Aysal gidince, yerine Polat gibi biri gelecek ve gayet iğrenç bir yönetim olacak.

Aysal gittikten sonra hükümet yalakası biri gelecek diye korkuyorum.

I am the one who knocks!

Ünal Aysal'a karşı ciddi bi yıpratma çabası olduğu ayan beyan ortada bunu engelleyecek tek şey var o da sportif başarı.1 beraberlik aldık yazılan yazılara yapılan programlara bakın milyon tane kaos senaryosu.Burda iş taraftara ve futbolculara düşüyo itin köpeğin sesine aldırmadan çatır çatır ezeceksin rakiplerini bak o zaman seslerini çıkarabiliyolar mı?

Melonun askerleriyiz diyoruz ya.

Biraz da Aysala destek çıkmak lazım.

Aysalın askerleriyiz laaan !!!

I am the one who knocks!

Telegol hükümet uşağı filan değil çıkar o listeden en fazla cemaatcidir

Durum kötüye giderken bize operasyon yapiyorlar, yipratmaya calisiyorlar dersin, sene sonunda Sampiyon olunca bir güzel susarsin. Bu Türk futbolunda son 20 yilin özetidir. Son 20 yilin acik ara en basarili kulübü kim aceba ? :)

Talip Dogan Karlibel devamli Sarigüllere salliyordu yolsuzluklardan falan filan bir kac ay önce. Ve su an devamli Emir Sarigül´ü poh pohlamaya basladi. Yok O Baskan olursa CL kupasi gelir felan flan. Ilk basta ironi yapiyor saniyordum...
Talip Dogan´in tetikci oldugu ortaya cikti benim gözümde, ve bu adam muhtemelen Sarigüllerden para aldi, simdi onlar icin propaganda yapiyor ve bazi isimleri karaliyor.

Bu adam son zamanlarda Galatasaray yöneticis Sedat Dogan´a sallamaya basladi. Yani Emir Sarigülün tetikcisi yönetici arkadasi Sedat Dogan´a salliyor. Yönetimin durumu böyleyken, siz halen gidin düsmani disarda arayin. Yönetimin icinde insanlar kisisel hirs ile hareket ediyor, ve bircogunun önceliginin GS oldugunu dahi düsünmüyorum.

Talip Dogan Karlibel devamli Sarigüllere salliyordu yolsuzluklardan falan filan bir kac ay önce. Ve su an devamli Emir Sarigül´ü poh pohlamaya basladi. Yok O Baskan olursa CL kupasi gelir felan flan. Ilk basta ironi yapiyor saniyordum...
Talip Dogan´in tetikci oldugu ortaya cikti benim gözümde, ve bu adam muhtemelen Sarigüllerden para aldi, simdi onlar icin propaganda yapiyor ve bazi isimleri karaliyor.

Bu adam son zamanlarda Galatasaray yöneticis Sedat Dogan´a sallamaya basladi. Yani Emir Sarigülün tetikcisi yönetici arkadasi Sedat Dogan´a salliyor. Yönetimin durumu böyleyken, siz halen gidin düsmani disarda arayin. Yönetimin icinde insanlar kisisel hirs ile hareket ediyor, ve bircogunun önceliginin GS oldugunu dahi düsünmüyorum.
Talipi kim takar ya. Herif tüm gün yazıyor da yazıyor.

Şike süreci ile de iyi salladı ve hala sallıyor. Iki yazdığından biri ROK bilmem ne içiyor diye.

Hıyarın teki. Bildiğin troll.

I am the one who knocks!

Talipi kim takar ya. Herif tüm gün yazıyor da yazıyor.

Şike süreci ile de iyi salladı ve hala sallıyor. Iki yazdığından biri ROK bilmem ne içiyor diye.

Hıyarın teki. Bildiğin troll.

I am the one who knocks!

Bizim Emir Sarigül takiyor iste, ve kullanmaya baslamis herifi. Ve onun kullandigi adam su an GS´da yöneticilik yapan Sedat Dogan´a sallamaya baslamis.

Bizim Emir Sarigül takiyor iste, ve kullanmaya baslamis herifi. Ve onun kullandigi adam su an GS´da yöneticilik yapan Sedat Dogan´a sallamaya baslamis.

Yonetimde ikilik yaratmak icin boyle bir sey yapmadigi nerden belli Camlibel'in?

Kisiligi oturmamis, Ahmet Cakar ozentisi seklinde takilip, polemik yaratmak icin turlu saklabanlik yapmaya hazir cok insan var her ortamda. Uyanik olmak lazim boyle kisilere karsi.

Ünal Aysal'a karşı ciddi bi yıpratma çabası olduğu ayan beyan ortada bunu engelleyecek tek şey var o da sportif başarı.1 beraberlik aldık yazılan yazılara yapılan programlara bakın milyon tane kaos senaryosu.Burda iş taraftara ve futbolculara düşüyo itin köpeğin sesine aldırmadan çatır çatır ezeceksin rakiplerini bak o zaman seslerini çıkarabiliyolar mı?
izlemeyin o programları

ünal aysal 2 sene daha durur.sonra cem uzanın planları var zaten bizle ilgili,haldun üstünel falan da olur yönetimde.gelecek güzel yani.

Yonetimde ikilik yaratmak icin boyle bir sey yapmadigi nerden belli Camlibel'in?

Kisiligi oturmamis, Ahmet Cakar ozentisi seklinde takilip, polemik yaratmak icin turlu saklabanlik yapmaya hazir cok insan var her ortamda. Uyanik olmak lazim boyle kisilere karsi.

Bu adam aylardir yolsuzluk yaptigini iddia ediyordu sarigül aylesinin. Ne olduysa birden Sarigül fanboyu oldu, devamli abartili bir bicimde övüyor. Emir´in birde bazi sosyal medya hesablarina talimat verdigi de ortaya cikmisti.

Bu adamin yönetime karsi daha bir tane negatif laf okumadim, duymadim. Bizim icin calismasi muhtemel, ama karsi calisma ihtimali yok.

Talibi az görmeyin, hic okumadim ama bir sürü kitabi olan eski bir istihbaratci bu adam. Para alip tetikcilik yapiyor bu adam.

Ben kendim icin mantiken böyle bir cözümleme yapiyorum, ama senin fikrine de saygiliyim tabiki. Sarigül ailesi bu adami satin almis diye düsünüyorum..

Son düzenleme:
Bu hükümet ki kolkola yürüdüğü cemaati 1 anda sattıysa , Galatasaray'a neler yapabilir biraz düşünelim.

Algı operasyonuyla polislerimize operasyon yapıldı. Sabah gibi ülkenin en tirajlı gazetesinde bu vatansever olduğuna inandığım polisler hakkında hain , işbirlikçi , paralel yaftaları hergün manşetlerde.

Malesef bu hükümetle bu yönetim başa çıkamaz.

Görünen köy klavuz istemez

Özkan Olcay gibi yöneticiler için olağanüstü kongre ile başarılı yönetimi değiştiren birinin düşmanını dışarda aramasına gerek yok bence.

Geri
Üst Alt