ünal aysalı sevme sebebiniz

Mahir Deniz

Cezalı
benim aysalı sevme sebepim; fatih terimi kovması. açık konuşayım önceden pek güvenmezdim aysala. fakat terimi kovduğu gün gerçekten sevmeye başladım.

Klubü ezdirmedi, Galatasaray oldugumuzun farkına tekrar vardık

Sadece Elmander, Muslera ve Sneijder'i alması hamlelerini sevdim. Gerisi çok da umrumda değil.

2014-03-17T201518Z_1_CBREA2G1K9K00_RTROPTP_3_OUKSP-UK-SOCCER-CHAMPIONS-CHELSEA-DROGBA.JPG

Vallah ne yalan söyleyim en çok Fenere verdiği ayarlara bayılıyordum.

I am the one who knocks!

Vizyonu,Ft'yi kovmasi,Polat'in anasini aglattigi kulübü sportif manada zirveye cikarmasi,finansal anlamda da zirveye cikaracakken oynanan oyunlari akıllı taraftar az cok bilir,Ps'de oynarken alabilecegimiz topculari gözümüzün önünde izleme firsati vermesi,taraftarin dediklerini önemsemesi(taraftarın Abdi İpekci'de Drogba'yi istedigi ve baskanin el sallayarak tamam bende o is dedigi dün gibi aklimda),yalaka olmamasi ve de dik durmasi,mahoya azize alayina gider yapmasi,sikecilerin korkulu rüyasi olmasi(bunu mahonun yersovati yaladigi kelamlarindan anlayabilrisiniz,Aysal dönecek diye yusuf yusuf cekiyor),onun döneminde kazandigimiz kadın erkek basket sampiyonluklari,amatörlere yapilan yatirimlar vs vs ... uzar gider.Büyüksün baskanim.

Son düzenleme:
Ben direk kendisini seviyorum. Cok da basarili degildi son donemlere bakarsak ama umrumda mi degil. Iyi adam.

Kimsenin adamı olmaması. Bu cümle yeter, Sneijder vs. gibi icraatları yazsam baya zamanımı alır.

Edit: :heart:.

En büyük hatası yönetimi değiştirmesiydi. Her şeye rağmen gördüğüm en iyi başkan.

Dik durusu, sikecilere ve tff'ye boyun egmemesi, inandigi yolda yurumesi, yaptigi flas transferler ve canli programdaki elmander sorusuna "aldik" demesi, muthis bir kadro kurup bizi tr liginde sampiyon ve avrupa piyasasinda yeniden marka yapmasi, hayalimdeki oyuncu drogba'yi transfer etmesi, taraftarin isteklerine kulak vermesi, internet sitesi ve canli yayinlarda yaptigi net aciklamalar vs vs :)

Apartman yöneticisi olamayacak kişileri görünce değerini anlıyoruz Büyük Başkanın. Sadece vizyonu yeter.

Son düzenleme:
Doğru da olsa yanlış da olsa kararlı hareket etmesi bence olumlu yönüydü.

Söylersem konu siyasete çekilir o yüzden söylemeyeyim.

Fakat şu kadarını da belirteyim; sportif olarak verdiği kararlara kızsak da eleştirsek de GS başkanlığı için çok fazla uygun özelliğe sahip biri. Duruşuyla, demeçleriyle, çelenkleriyle...

Baskanlarin baskani oldugu için

Hani Batililar Hazreti Isa su'nun üstüne yürüdügünü diyorlar ya?

Ünal Aysal o su'yu satin aldi. :k19:

Baş harfleri uA , ondan kelli..

Baskanlarin baskani oldugu için

Hani Batililar Hazreti Isa su'nun üstüne yürüdügünü diyorlar ya?

Ünal Aysal o su'yu satin aldi. :k19:

Irmagin uzerinden gectigi gunun sabahi ayagindan yilan isirmis. Tam iki saat aciyla can cekistikten sonra yilan en sonunda ölmüş diyorlar

Adamı görünce, böyle bir, ''Walter Bishop'', ''Doctor Who'' (David Tennant) ''Nate Fisher'' ''Yoda'' falan görmüş gibi gülümsüyorum. Sebepsiz yani.

Yaptığı transferler ve dönemindeki başarıları da, çilek oluyor işte.

Geri
Üst Alt