ünal aysalı sevme sebebiniz

teoride aynı şeyi söylüyoruz,ben sadece ekleme yaptım ve belki selçuk son anda şikecilerden yana tavır almıştı.sonuçta bu adam prof. ve paraya bakar..

Tabiki dogru düsünüyorsun da, Ogün Altiparmak´in aciklamasi var. Adam parayi degil, Galatasaray´i secti dedi. Bu adam Fenerin efsane topcusu, ve Selcuk´un menejerinin babasi. Selcuk o sene bize gelerek, fedakarlik yapti. Ikna edemediler bir türlü Selcuk Inan´i.

11113275_10152882807341843_8960399791034423278_n.jpg

Ünal Aysal 14. mayista Baskan oldu. Sadece 6 gün sonra Elmander transferi aciklandi bazi siteler tarafindan. O dönemler ayni sekilde Selcuk´da aciklandi...
FCN Blog: Johan Elmander Galatasaray'da..

Bunlar önceden bitmis transferler.

Fatih Terim Galatasaray'da - Milliyet Haber

Gelmeleri nerdeyse ayni anda... Daha teknik adam bile belli olmadan, bitirilmis transferler. Transfer süreci öyle bir günlük is degil, haftalar alir genellik ile.

------------------

Ilk Transfer Ujifalusi 6 ayin 22´sinde... Yani bu transferlerden bir ay sonra gelmis.

Adem dostum. Guzel kardesim. Unal Aysal'in "Elmander'i almak icin fatih Terim'e sorduk ve hoca tamam dedi" dedigini kendi gozlerimle programda izledim. O nuda mi arayip bulayim simdi youtube'dan :)

Elbette Elmander transferi onceden dunsulmustur. Polat belese futbolcu olurda duymaz mi? Bunu inkar etmiyorum. benim tek soyledigim Elamnder ile imzalalar atilirken baskanin Unal Aysal olusuydu. Oncesi ilgilendirmiyor.

Bir sey daha belirtmek istiyorum. Hayatimda hic transfer yapmadim. seninde yapmadigini varsayiyorum. Ama mantiken her transferin haftalar surecegini dusunmek pek gercekci degil. Basarsin parayi, bir saatte de bitirirsin isi. veya buyuk takimsindir, Nuri Sahin'in madrid transferini anlattigi gibi, Morurinho ile bir telefon gorusmesi yaptiktan sonra menajerine goster mukaveleyi hemen imzayi atayim dedigi turden bir gorusmeyle biten transferlerde var.

Başkanlık vasfı bulundurması
Bi şuna bak
1217150-25400125-640-360.jpg

Bir de şuna bak
fft104mm3593513.jpg

Her daim à yarın tillahini vermiştir fenere

t★p★t★p★

Galatasaray'ın büyüklüğünü anlayıp o na göre hareket etti. Bazı kitlar şimdi tarık burdisso pandev diyecekler. Ona karsilikta Melo Sneijder Drogba Muslera yi unutmasinlar

Aysal için tek söylenicek kelime var NET'ti kıvırmıyor ne ise o transferde olsun kulüp olarak düşünce olsun. Ayrıca en sevdiğim 2. yönü ise MARKA merakı idi Galatasaray'ı iyi bir takın önce dünyaca tanınan bir marka yapıp gelirleri arttırmak idi amacı zaten para geldikten sonra başarı kolaydı. Ayrıca az bir dönemde çok fazlada başarı yakaladı.

Geri
Üst Alt