ünal aysalın medya ve iktidar tarafından gönderildiği gerçeği

Mahir Deniz

Cezalı
Doğru birşeydir. İlk başta ünal aysalı medya aracılığı ile taraftarın önüne atmak istediler bunu başardılar. Her gün borç haberleri çıktı medyada. Ünal aysal gittikten sonra bir kere bile galatasaray batıyor haberlerini görmüyoruz. Hemen aysal sonrasında başımıza geçenler ise görüldüğü gibi iktidar yalakası, fenerbahçenin şikesini aklamaya çalışanlar.

birazdan terimciler damlar buraya
güzel bir kavga izleriz

necati şen

bu fikre katılıyorum hükümetin aysalın önüne taş koyduğu bir gerçek benim aysala tepkim her zaman terimi gönderdiği için olmuştur...

ceyhun kolos gelse de bir kavga izlesek dediğimiz güzel başlık.

Medya ve iktidar gitmesini istiyordu bu bir gerçek ama bu gerçek Ünal Aysal'ın kaçıp gittiği gerçeğini örtmez.

Kimbilir ne tehdiler aldı da gitti. Böyle duzenin ağzına tukureyim.

Ayağının kaydırıldığı gerçek ama kendisi de kankalarına uyarak üst üste hatalar yaparak buna çanak tuttuğu gerçeğini değiştirmiyor...

Dogrudur.

Rte Pandev ve Dzemailiyi
Aziz Yildirim Ontivero ve Hayrovici
Geriye kalan kisim ve medyada tarik salih veysel ontivero olcan umut telles gibi adamlari aldirtmistir ayrica eray gibi adamlarin maasina zorla yuzde 500 zam yapmasi icin tehdit etmistir vizyonlu baskanimiza.
Ayrica Mancini ve Prandelli gibi adamlari basimiza getirmisler maddi ve manevi yonden Galatasarayi cokertince Aysalin kicina tekmeyi vurup Aysal kacti gibi gostererek tum sucu Aysal baskanimiza atmislardir.

Ünal Aysal´in bastan itibaren yaptigi en büyük hata, yalan, yanlis ve manipulatif aciklamalar ile, devamli taraftari yanlis yönlendirmesi oldu. Devamli Galatasaray´in maddi olarak ne kadar iyi bir durumda oldugunu anlatmasi, bizi taraftar olarak memnun edebilir, ancak maddi anlamda kötüye gittigimiz halde, o hep farkli konustu. Kongreleri takip etmeyen Galatasaray taraftarinin ekonomik anlamda kulübün, ciddi bir sekilde iyilesme oldugunu düsünmesi o yüzden dogal dir. Maddi durumda ne kadar kötü oldugumuz FFP ile yasadigimiz sorundan sonra gün yüzüne vurmus oldu. Ve Galatasaray´in avrupa kupalarina katilmasi ciddi bir risk altina girdi...

Aslinda bu olay sonrasi bizim transfer bile yapmamiz gerekiyoru bu sezon. Elimizde ne varsa kullanmaya calismamiz gerekirdi, ama Ünal baskanimiz maalesef yine kendi dönemini kurtarmak ve taraftari yumusatmak adina yine bir cok bos transfer yapilmasina müsade etti sezon basinda. Bu yetmez mis gibi, gereksiz ve mesnetsiz bir sekilde Türk futbolunun baronlarina hizmet edercesine, bir 4. Yildiz hype baslatmistir...

Türkiye´de cennetten arsa satan insanlar cok vardir, ama onlara güvenip, güvenmemek bizim tercihimiz. Bir kirginligim, yada bir nefretim yok kendisine karsi. Ama söz verdikleri ile yaptiklari arasinda kocaman bir fark olustu. Ilk günlerinde umut bagladigim Ünal Aysal baskanlik dönemi, benim icin büyük bir hayal kirikligi oldu...

bu fikre katılıyorum hükümetin aysalın önüne taş koyduğu bir gerçek benim aysala tepkim her zaman terimi gönderdiği için olmuştur...

Aysal akıllı adam. işleyen düzene çomak sokacağını sanmıyorum Puki. Terim ile ilgili aklımda sadece bir tane soru işareti var. Neden her fırsatta Ben Galatasarayın evladıyım. Olaylara profesyonel bakamam diyen Fatih Terim, Milli Takımdan Davet gelince Profesyonelce davranıp Başkanla görüşün dedi. Ben bunun peşindeyim.

Dogrudur.

Rte Pandev ve Dzemailiyi
Aziz Yildirim Ontivero ve Hayrovici
Geriye kalan kisim ve medyada tarik salih veysel ontivero olcan umut telles gibi adamlari aldirtmistir ayrica eray gibi adamlarin maasina zorla yuzde 500 zam yapmasi icin tehdit etmistir vizyonlu baskanimiza.
Ayrica Mancini ve Prandelli gibi adamlari basimiza getirmisler maddi ve manevi yonden Galatasarayi cokertince Aysalin kicina tekmeyi vurup Aysal kacti gibi gostererek tum sucu Aysal baskanimiza atmislardir.

beğenemiyorum ama kalben bu mesajlayım

Aysal akıllı adam. işleyen düzene çomak sokacağını sanmıyorum Puki. Terim ile ilgili aklımda sadece bir tane soru işareti var. Neden her fırsatta Ben Galatasarayın evladıyım. Olaylara profesyonel bakamam diyen Fatih Terim, Milli Takımdan Davet gelince Profesyonelce davranıp Başkanla görüşün dedi. Ben bunun peşindeyim.

teklif başbakandan geldi m.denizli geliyordu yoksa ünalında teriminde bu teklifi geri çevirmesi imkansız açıkcası 4 maç sonra bitecek macera için aysal tribe girdi o kadar zaman yapmadığı sözleşme teklifini bir anda masaya getirdi sanki terim bir yere kaçıcak gidicek olsa sezon sonu gidiyorum derdi heralde terimin zor bir adam olduğunu kabul ediyorum ama aysaldan daha ağır basıyor benim için aysal huyuna gidiceğine tulun mulun sürekli üstüne oynadı adamın...

terimin kaka inadınıda tulun ve aysala inat olsun diye sürdürdüğünü düşünüyorum yoksa aklı başında hiçbir hoca sneijderin alınmasına karşı koymaz

2. Sermaye artirimina izin verilmedi,ayrica hisselere 1 senelik yasak konmustu 25 subat'ta yasak kalkiyor.

Geri
Üst Alt