Kıvırtmadan cevap ver,
1-Kırmızı ışıkta hem biz hem diğerleri geçtiği halde vergi cezası neden sadece bize?
2-Sermaye arttırımında neden sadece bize özel kurallar çıkartıldı
3-48000 kombine satılırken neden passolig çıktı?
4-Son 3 yılda aleeyhimize yapılan hakem hatalarını neye bağlıyorsun?
5-Son 3 yılda şikecilerin lehine yapılan hataları neye bağlıyorsun?
6-Arenanın yollarını ve metronun durumunu cevaplamasan da olur.
Aysal gitti ve bunlarin hangisi degisti ? Bana kivirma diyorsun, ama simdi kendin olayi cevirdin güzel kardesim. Ve benim ile böyle kivirmali felan da konusmana gerek yok, ciddi söylüyorum, ben kimseye kirilmam tartismalarda... Sen Ünal Aysal eksanindan tartisirken, olayi Galatasaray eksanina cevirdin... cünkü yazdiklarinin hic bir tanesi Aysal gittikten sonra degismedi.
Ama aradan Ünal Aysal´i cikarip, Galatasaray eksaninda cevap vereyim.
- Passolig konusunda siyasi bir rant söz konusu. Orada AKP´ye yakin bir adamin para kazanacagini, olayi arastirmadan dahi söyleyebilirim.
- Aziz Yildirim´in hakemler üzerinde ki baskilari kantilanilmis bir gercek
- Taraftara giciklik olsun diye, metroyu kapatacak kadar cocukca hareketlerde bulundugunu düsünmüyorum siyasetin.
- Hakemlere üc büyükleri korumalari icin MHK´nin talimat verdigini Selcuk Dereli acikladi. 3 büyükler Türkiye´de devamli kollaniyor hakemler tarafindan, o yüzden her taraftar gurubu rakip takimin hakemleri arkasina aldigini düsünüp, kendilerini görmezler. Bu üclemin icinde hepsinden özel Fenerbahce vardir. Hakemlere en etkili baskiyi Aziz Yildirim uygular.
- Bize ilk kez vergi cezasi gelmedi. Her takimin vergi ile sorunu oldugunu biliyorum, ancak bizim kadar vergi kaciran bir takim da yok. Bu olay özellik ile Adnan Polat´in yedigi bir bok, ve bana göre Galatasaray adina kara bir lekedir.
[TABLE="width: 2, align: right"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Edit:
Fenerbahce de vergi cezasi almisti, bizim kadar yüksek olmasa da. Devlet ile anlasip, bu cezayi indirdiklerini zamaninda Adamspor belgeleri ile aciklamisti. Ancak medya bunu nedense yazmadi. Daha dogrusu FB saklamasini bildi. Galatasaray ile ilgili vergilerden dolayi ahkam keserken Fenerbahce, bu doysalari gün isigina cikarmislardi.