ünal aysalın medya ve iktidar tarafından gönderildiği gerçeği

Bruma vizyon transferidir asla kizmam ne Aysala ne Terime.
Amrabat ise bonservis parasini gerek kiralama bedelleriyle gerekse sene sonu getirecegi bonservis bedeliyle kendini amorti etmistir.
Aysalin en buyuk basarisi Terimi kovmakti diyen gerizekali zihniyete karsiyim ben. Terimden sonraki her hamlesi kisaca attigi her adim yanlis olmustur Aysalin bunuda herkes biliyor biz gibiler de dillendiriyor.

Kardeşimm o zaman vizyon transferi falan filan neden oraya Telles-Veysel-Umut-Olcan yazıyon.O zaman Telles de vizyon trannsferiydi.Veysel-Umut zarar edilmeden yollandı,Olcan da oynamaya başladı.Eleştirirken bille tutarlı değilsiniz yahu..

bazı arkadaşlar anti aysalcılık yapmaya devam ediyor hala işin siyasi politik boyutunu anlamamışlar.
futbolu sadece sahada top oynamak sanıyorlar.

Siz kendi perspektifinizden düsündügünüz icin bu sonuca variyorsunuz. Aysal göndermek istedi, Terim gitmek istedi, ama olay kavga gürültü, ve göz yasi ile sonuclandi. Bunun bir mantigi yok.

Fatih Terim´in Galatasaray ile sözlesmeleri sadece sembolik dir. Hem kendisinin, hemde yönetimin her an, her türlü fesih hakki bulunuyordu. Fatih Terim o basin toplantisinda, Galatasaray ile bagin bir sözlesmeden daha öte oldugunu anlatmak istedi. Bunu görmek icin, sadece bir kisimi cimbizlamak degil, bütün konusmasini paylasmak lazim.

Adem,büyük ihtimal odanda Fatih Terim posterleri asılıdır :)
Peki Fatih Terim,"ince ve nazik teklif için teşekkür ediyorum,5 yıllık sözleşme uzatmaya hazırım" dese ne değişecekti?O zaman hocanın bağı sadece sözleşmeden ibaretmiş diye mi düşünecektik? Kıvırtmadan cevaplarsan sevinirim.Sadece ne değişecekti,onu söyle.

Uzun uzun yazıp Aysal'ın nasıl yollandığını ve Aysal her bir sözünü örneklerle açıklarım ama hem çoğu kebapçı zihniyet anlamaz, hem de zaten yazsak ne olacak. 4. yıldızı geçen sene takıp bu sene CL'de yolumuza hala devam ediyor olacakken, düştüğümüz durum bellidir.

Türk futbolu tepeden tanımlanamayan şahıs veya şahıslar tarafından yönetilen ve şampiyonu o kişi veya kişilerin belirlediği bir şeydir. Neden şeydir, başka tanım bulamadım.

Adem Terimi baban gibi savunmaktan bıkmadın mı kardeş. Melek gibi adam maşallah. Tanımasak yutacağız çünkü o kadar güzel anlatıyorsun ki.

I am the one who knocks!

Ben mi çok safım yoksa sen mi çok safsın?Demirören demiyormuydu milli takım için yabancı sınırının artmasına karşıyız veya Recep Tayyip Erdoğan? veya Fikret Ormanla Önder Özenin her demecinden biri sınırın 5de kalması değilmiydi?Yahu herkes demeç veriyordu yok milli takım yok borçlar..Rıdvan söyleyene kadar kim biliyordu?O soruları Terime zaten herkees gördüğünde soruyordu.

Demirören kaale alinacak bir adam degil, o adamin sözlerine göre hareket ediyorsaniz zaten yanilgi icindesiniz. Demirören kulüp yönetirken, kendisi de yabanci siniri kalkmasini istiyordu. Bu basindan itibaren siyasi bir karardi... Fatih Terim Milli takimin basina gectigi andan itibaren yabanci siniri ile ilgili calismalara basladi. Bu daha önce belirlenen yabanci sinirina yansimadi, ancak 2015/2016 yilinda belirleme belliydi. Terim siyaseti ikna edip, yeni kurali degistirme yetkisi aldi...

Fatih Terim ve Roberto Mancini ilk kez bir arada - TG

Sürpriz: Yabancı sınırı kalkıyor

Fatih Terim heralde bas cavusun esegi degil, bosu bosuna 18 teknik adami toplayip onlar ile yabanci sinirini tartismadi.

Son düzenleme:
Adem Terimi baban gibi savunmaktan bıkmadın mı kardeş. Melek gibi adam maşallah. Tanımasak yutacağız çünkü o kadar güzel anlatıyorsun ki.
I am the one who knocks!

Ben factleri göz önünde bulundurarak tartisiyorum kardes, hayali senaryolar üreterek degil. Avatarimdaki eleman milyonlari yapti, türk halkinin öküzün altinda buzagi arama sevdasi sayesinde.

Velevki Fatih Terim hic yabanci siniri ile ilgili calismalara baslamadi. Antalya´da bulusup, daha 2014 yilinin ilk ayinda bu konuyu teknik adamlar ile tartismadi. Bunlarin hepsi olmasa bile, olayi Ünal Aysal´a baglamak gerceklerden kopmaktir. Ünal Aysal´siz Galatasaray´in gelirleri azalmayacak, bu adam bir futbol dehasi da degil. Hadi Galatasaray´a her yil 50 milyon dolar pompalayan bir insan olsa, neyse diyecem, ama oda yok.
Ünal Aysal futbol enstrüsi icine 0 tecrübe ile girmis bir insan. Kendi kendinize efsane yaratma pesindesiniz...

Siyasetin indirmek istedigi, ve kongreye onu devirmek icin aday yolladigi tek adam Aziz Yildirim´dir. Onun nedeni de Erdogan´in fenerli olmasi, ve Aziz´in orada bulundugu sürece verdigi zarardir. Bu da bir hayal ürünü degil, tapelerde ortaya cikmis bir gercektir... Ama orada bile böyle aman aman bir komplo yok. Siyasetin böyle olaylar ile sistematik bir sekilde ugrasacaklarini da zannetmiyorum. Ünal Aysal´i bitirmek isteyen, vergi cezalarini bize degil, ona verir.

Demirören kaale alinacak bir adam degil, o adamin sözlerine göre hareket ediyorsaniz zaten yanilgi icindesiniz. Demirören kulüp yönetirken, kendisi de yabanci siniri kalkmasini istiyordu. Bu basindan itibaren siyasi bir karardi... Fatih Terim Milli takimin basina gectigi andan itibaren yabanci siniri ile ilgili calismalara basladi. Bu daha önce belirlenen yabanci sinirina yansimadi, ancak 2015/2016 yilinda degisecegi belliydi. Terim siyaseti ikna edip, yeni kurali degistirme yetkisi aldi...

Fatih Terim ve Roberto Mancini ilk kez bir arada - TG

Fatih Terim heralde bas cavusun esegi degil, bosu bosuna 18 teknik adami toplayip onlar ile yabanci sinirini tartismadi.

Adem,allah için geç bu ayakları.Yahu Fatih Terim yıllardır karşı zaten,ne yani sorduklarında 5.3 iyidir mi diyecekti.Karşı olduğunu bizdeyken de söylüyordu.Milli takıma geçtiğinde alenen döneklik mi yapacaktı?Demiröreni kaale almıyorsun da onu oraya atayan başbakan?Siyaseti beraber mi ikna ettiniz?
Beşiktaş hangi mikrofonu görse biz 5 yıllık planimızı yaptık diye ağlamıyor muydu?O dediğin toplantılar her yıl yapılıyor zaten.Yahu sanki 18 teknik adam gelince karar alıyorlar ve kabul ediyorlar :)
1-2 yıl önce de 16-17 takım karar almıştı sınırsız olsun diye :)
Yani şimdi sen bu 6+0 ,5+3lerin Galatasarayı durdurmak için türetildiğine de inanmıyorsundur :)

Velevki Fatih Terim hic yabanci siniri ile ilgili calismalara baslamadi. Antalya´da bulusup, daha 2014 yilinin ilk ayinda bu konuyu teknik adamlar ile tartismadi. Bunlarin hepsi olmasa bile, olayi Ünal Aysal´a baglamak gerceklerden kopmaktir. Ünal Aysal´siz Galatasaray´in gelirleri azalmayacak, bu adam bir futbol dehasi da degil. Hadi Galatasaray´a her yil 50 milyon dolar pompalayan bir insan olsa, neyse diyecem, ama oda yok.
Ünal Aysal futbol enstrüsi icine 0 tecrübe ile girmis bir insan. Kendi kendinize efsane yaratma pesindesiniz...

Siyasetin indirmek istedigi, ve kongreye onu devirmek icin aday yolladigi tek adam Aziz Yildirim´dir. Onun nedeni de Erdogan´in fenerli olmasi, ve Aziz´in orada bulundugu sürece verdigi zarardir. Bu da bir hayal ürünü degil, tapelerde ortaya cikmis bir gercektir... Ama orada bile böyle aman aman bir komplo yok. Siyasetin böyle olaylar ile sistematik bir sekilde ugrasacaklarini da zannetmiyorum. Ünal Aysal´i bitirmek isteyen, vergi cezalarini bize degil, ona verir.

Kıvırtmadan cevap ver,
1-Kırmızı ışıkta hem biz hem diğerleri geçtiği halde vergi cezası neden sadece bize?
2-Sermaye arttırımında neden sadece bize özel kurallar çıkartıldı
3-48000 kombine satılırken neden passolig çıktı?
4-Son 3 yılda aleeyhimize yapılan hakem hatalarını neye bağlıyorsun?
5-Son 3 yılda şikecilerin lehine yapılan hataları neye bağlıyorsun?
6-Arenanın yollarını ve metronun durumunu cevaplamasan da olur.

Adem,allah için geç bu ayakları.Yahu Fatih Terim yıllardır karşı zaten,ne yani sorduklarında 5.3 iyidir mi diyecekti.Karşı olduğunu bizdeyken de söylüyordu.Milli takıma geçtiğinde alenen döneklik mi yapacaktı?Demiröreni kaale almıyorsun da onu oraya atayan başbakan?Siyaseti beraber mi ikna ettiniz?
Beşiktaş hangi mikrofonu görse biz 5 yıllık planimızı yaptık diye ağlamıyor muydu?O dediğin toplantılar her yıl yapılıyor zaten.Yahu sanki 18 teknik adam gelince karar alıyorlar ve kabul ediyorlar :)
1-2 yıl önce de 16-17 takım karar almıştı sınırsız olsun diye :)
Yani şimdi sen bu 6+0 ,5+3lerin Galatasarayı durdurmak için türetildiğine de inanmıyorsundur :)

BJK´nin ne alakasi var ? Iki yillik sözlesme varken, adamlar 5 yillik plan yapmislar. Önder Özen´de cikti TFF´yi dava ederdim dedi, ama hangi gerekce ile ? :D
Yukarida yazdigimi oku, velevki calismalar daha önceden baslamadi ve bunlarin hepsi yalan. Yinede olayi Aysal´in gidisine baglamak, bos bir sekilde kendine kahraman yaratmaktir.

Bir konu ile ilgili mantikli bir fikir üretmek istiyorsan, kafadaki taraftar olgusunu kapatman gerekiyor. Ben su an Besiktas taraftari olsaydim, yabanci sinirini Demirören intikam almak adina kaldirtmis oldugunu düsünebilirdim mesela...

Kendimizi kandirmayalim Ünal aysal ilk iki sene iyiydi başarılı oldu bunda yanındaki yöneticilerinde katkısı vardı ama sonraki dönemde en basiretsiz adamları yönetici yaptı devre arasında acayip transferler yaptı kendi sonunu kendi hazırladı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kıvırtmadan cevap ver,
1-Kırmızı ışıkta hem biz hem diğerleri geçtiği halde vergi cezası neden sadece bize?
2-Sermaye arttırımında neden sadece bize özel kurallar çıkartıldı
3-48000 kombine satılırken neden passolig çıktı?
4-Son 3 yılda aleeyhimize yapılan hakem hatalarını neye bağlıyorsun?
5-Son 3 yılda şikecilerin lehine yapılan hataları neye bağlıyorsun?
6-Arenanın yollarını ve metronun durumunu cevaplamasan da olur.

Aysal gitti ve bunlarin hangisi degisti ? Bana kivirma diyorsun, ama simdi kendin olayi cevirdin güzel kardesim. Ve benim ile böyle kivirmali felan da konusmana gerek yok, ciddi söylüyorum, ben kimseye kirilmam tartismalarda... Sen Ünal Aysal eksanindan tartisirken, olayi Galatasaray eksanina cevirdin... cünkü yazdiklarinin hic bir tanesi Aysal gittikten sonra degismedi.

Ama aradan Ünal Aysal´i cikarip, Galatasaray eksaninda cevap vereyim.

- Passolig konusunda siyasi bir rant söz konusu. Orada AKP´ye yakin bir adamin para kazanacagini, olayi arastirmadan dahi söyleyebilirim.
- Aziz Yildirim´in hakemler üzerinde ki baskilari kantilanilmis bir gercek
- Taraftara giciklik olsun diye, metroyu kapatacak kadar cocukca hareketlerde bulundugunu düsünmüyorum siyasetin.
- Hakemlere üc büyükleri korumalari icin MHK´nin talimat verdigini Selcuk Dereli acikladi. 3 büyükler Türkiye´de devamli kollaniyor hakemler tarafindan, o yüzden her taraftar gurubu rakip takimin hakemleri arkasina aldigini düsünüp, kendilerini görmezler. Bu üclemin icinde hepsinden özel Fenerbahce vardir. Hakemlere en etkili baskiyi Aziz Yildirim uygular.
- Bize ilk kez vergi cezasi gelmedi. Her takimin vergi ile sorunu oldugunu biliyorum, ancak bizim kadar vergi kaciran bir takim da yok. Bu olay özellik ile Adnan Polat´in yedigi bir bok, ve bana göre Galatasaray adina kara bir lekedir.
[TABLE="width: 2, align: right"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Edit:

Fenerbahce de vergi cezasi almisti, bizim kadar yüksek olmasa da. Devlet ile anlasip, bu cezayi indirdiklerini zamaninda Adamspor belgeleri ile aciklamisti. Ancak medya bunu nedense yazmadi. Daha dogrusu FB saklamasini bildi. Galatasaray ile ilgili vergilerden dolayi ahkam keserken Fenerbahce, bu doysalari gün isigina cikarmislardi.

Son düzenleme:
Aysal gitti ve bunlarin hangisi degisti ? Bana kivirma diyorsun, ama simdi kendin olayi cevirdin güzel kardesim. Ve benim ile böyle kivirmali felan da konusmana gerek yok, ciddi söylüyorum, ben kimseye kirilmam tartismalarda... Sen Ünal Aysal eksanindan tartisirken, olayi Galatasaray eksanina cevirdin... cünkü yazdiklarinin hic bir tanesi Aysal gittikten sonra degismedi.

Ama aradan Ünal Aysal´i cikarip, Galatasaray eksaninda cevap vereyim.

- Passolig konusunda siyasi bir rant söz konusu. Orada AKP´ye yakin bir adamin para kazanacagini, olayi arastirmadan dahi söyleyebilirim.
- Aziz Yildirim´in hakemler üzerinde ki baskilari kantilanilmis bir gercek
- Taraftara giciklik olsun diye, metroyu kapatacak kadar cocukca hareketlerde bulundugunu düsünmüyorum siyasetin.
- Hakemlere üc büyükleri korumalari icin MHK´nin talimat verdigini Selcuk Dereli acikladi. 3 büyükler Türkiye´de devamli kollaniyor hakemler tarafindan, o yüzden her taraftar gurubu rakip takimin hakemleri arkasina aldigini düsünüp, kendilerini görmezler. Bu üclemin icinde hepsinden özel Fenerbahce vardir. Hakemlere en etkili baskiyi Aziz Yildirim uygular.
- Bize ilk kez vergi cezasi gelmedi. Her takimin vergi ile sorunu oldugunu biliyorum, ancak bizim kadar vergi kaciran bir takim da yok. Bu olay özellik ile Adnan Polat´in yedigi bir bok, ve bana göre Galatasaray adina kara bir lekedir.
[TABLE="width: 2, align: right"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1-Vergi cezası kalkacak.
2-Sermaya arttırımı değişemez süresi doldu zaten ve olan oldu,geriye dönüşü yok.Yani satabiliyorsun.
3-Metrolar ile ilgili cevabn muazzamdı.
4-hakemler ile lgili cevabın daha da muazzamdı.Peki neden biz korunmuyoruz? :) MHK ve Federasyon bu cesaretleri nereden alıyor?
5-Ben Aysal hatalıdır diye her yerde her zaman söyledim ve yazdım :)Ben ne senin gibi Terimciyim ne de Aysalcı.
Bu arada şikeci medyadan ne gördüysen buraya yazıyorsun.Aynen onların düşünmeni istediği gibi düşünüyorsun.Tebrikler..Sen allah bilir bize neden ceza verildiğini de bilmiyorsun.

BJK´nin ne alakasi var ? Iki yillik sözlesme varken, adamlar 5 yillik plan yapmislar. Önder Özen´de cikti TFF´yi dava ederdim dedi, ama hangi gerekce ile ? :D
Yukarida yazdigimi oku, velevki calismalar daha önceden baslamadi ve bunlarin hepsi yalan. Yinede olayi Aysal´in gidisine baglamak, bos bir sekilde kendine kahraman yaratmaktir.

Bir konu ile ilgili mantikli bir fikir üretmek istiyorsan, kafadaki taraftar olgusunu kapatman gerekiyor. Ben su an Besiktas taraftari olsaydim, yabanci sinirini Demirören intikam almak adina kaldirtmis oldugunu düsünebilirdim mesela...

Beşiktaşın alakası 17 takım değişsin dediği halde birtek onlar karşı çıkmıştı..sonuçta 1>17 oldu
Tabi hepsi senaryoydu.2 yaz nce fener karşı çıktı 1>17 oldu bu yaz da beşiktaş karşı çıktı.

images

Kendini Belcika'da zannedip, nerde, nasil insanlarla muhattap oldugunu unuttu bence ilk iki yildan sonra. Taraftarin ne kadar cahil ve sabirsiz, Terim'in ne kadar kindar ve cikarci, yerli oyuncularin ne kadar profesyonellikten uzak, siyasetin de futbolun ne kadar icinde bilen insan onun verdigi kararlari vermez cunku. Birden cok neden var bence gorevi birakmasinda, iktidar da bunlardan onemli bir tanesi.

Unal aysal 1,5 sene cok iyi isler yapti

Sonra nolduysa terim-aysal'in arasi bozulmaya basladi ve cokus basladi

Aysal'in gezi aciklamalari tuz biber ekti, surekli onumuz kesilmeye calisildi

Hatali transferler ve prandelli secimi de cabasi

1-Vergi cezası kalkacak.
2-Sermaya arttırımı değişemez süresi doldu zaten ve olan oldu,geriye dönüşü yok.Yani satabiliyorsun.
3-Metrolar ile ilgili cevabn muazzamdı.
4-hakemler ile lgili cevabın daha da muazzamdı.Peki neden biz korunmuyoruz? :) MHK ve Federasyon bu cesaretleri nereden alıyor?
5-Ben Aysal hatalıdır diye her yerde her zaman söyledim ve yazdım :)Ben ne senin gibi Terimciyim ne de Aysalcı.
Bu arada şikeci medyadan ne gördüysen buraya yazıyorsun.Aynen onların düşünmeni istediği gibi düşünüyorsun.Tebrikler..Sen allah bilir bize neden ceza verildiğini de bilmiyorsun.

1. Tabiki kalkacak, daha dogrusu anlasilacak. Bu ne ilk olacak, nede son cünkü maddi anlamda berbat yönetiliyoruz.
2. AKP´nin siyasi stratejisine hic bir sekilde uymayan bir durum. Eger bir takima zarar vermek istese bile, AKP taraftari yanina almayi calisir. Cünkü sosyopolitik stratejileri bunun üzerine kurulu.
3. Evet, Aysal´da olsaydi, bende olsam, sende baskan olsan satma yetkin var. Aysal isteseydi kalirdi.
4. Senin "taraftar" olarak düsüncene saygi duyarim, ancak son 24 sezonda Galatasaray bu Süperlig´de bir Bayern Münih ve Manchester United düzeyinde sampiyonluk yakalamistir. Ve bunu en az 10 sezon boyunca maddi olarak cok daha düsük sartlarda olmasina ragmen basarmistir. bu ligde hakki yenen takimlar hep anadolu takimlari ve Trabzonspordur, cünkü hakemlerin cani yanmiyor hata yapinca. Objektif bir sekilde süperlig izlemeyi "deneyen" herkes bunun farkina varabilir.
5. Sadece sikeci medyayi takip ediyorsam, bu sikecilerin vergi cezasindan nasil haberdar olayim. Bak sen bilmiyorsun bile... :D Sike belgelerini son noktasina kadar okudum, ve Süperlig icinde neler döndügü hakkinda, bir nevi bir puzzle olustu kafamda. Öyle hersey göründügü kadar kolay degil, adamlar sike yaparken, olup olmadigina bile emin degiller.

Jedi´larin bir sözü vardir... "There is no ignorance, there is Knowledge" Benim Galatasaray´a mal olmus isimlere bictigim deger, konular ile ilgili sahip oldugum bilgiler dahilinde olusur. Fatih Terim bir Galatasaray efsanesidir, hangi Galatasaray efsanesi böyle bir durumda olursa, ben ayni sekilde davranirim. Bunun Terimcilik ile alakasi yok, bu Hagi´de, Bülent Korkmaz´da, Derwall´da olabilir. Ünal Aysal ise gelici ve gecici bir Galatasaray baskani, bu durumdan dolayi muhtesem bir sekilde saygi duyarim ama konu öteye gitmez.

Beşiktaşın alakası 17 takım değişsin dediği halde birtek onlar karşı çıkmıştı..sonuçta 1>17 oldu
Tabi hepsi senaryoydu.2 yaz nce fener karşı çıktı 1>17 oldu bu yaz da beşiktaş karşı çıktı.

Bak güzel kardesim. Iki konuyu karistiriyorsun. Fenerbahce´nin itiraz etme hakki vardi, cünkü imzalanilmis iki yillik bir planlama söz konusuydu. Yani hukuki bir dayanagi vardi. 5+1+2 istemisti mesela BJK bu sezonun basinda, hukiki olarak itiraz yetkileri vardi ancak kullanmadilar.
Ancak bu yeni yabanci sinirinda böyle bir hak söz konusu degil. Eski sinir 2014/2015 sezonunda bittigi icin, yerine yeni bir kuralin gelmesi sartti. Burada önceden hukuki bir sözlesme olmadigi icin, acilacak davanin da bir dayanagi yoktur. Cünkü yeni yabanci siniri X+Y olacak diye bir imzalanilmis bir belge yok ortada.

Etik olarak ne yabanci sinirinin birden indirilmesi, nede yabanci sinirinin birden kaldirilmasi etik degildir su an. Birinde Galatasaray, digerinde Besiktas zarar görmüstür.

Bazi konular sanildigindan cok mantikli. "Herkes bize karsi" deyip kafayi kuma gömmek de Galatasaray´a yakisan bir davranis degil. Bunu yaparsak, bu ligin diger taraftarindan bir farkliligimiz kalmaz. Eskiden bunlari yapmazdik.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt