Ünal Aysal başarılıdır fakat her halde tek başarısızlığı hala kadrosunda Bülent Tulun olmasındır diyorum nedense her seferinde iç içlerinde bir kaos yaratıyor diğer alt branşlar zarar yapıyor diyen arkadaşlarada sormak istiyorum mesela voleybolda Vakıfbank arkasında banka desteği var şuan türkiyenin en iyi kulübü forma vb. satışlardan gelen bir ekstra katkısı lisanslı ürünleri yok eğer zarar ediliyorsa diğer branşlarda bu kulüpler başta kapatılır Ekateringburg denilen basketbol kulübü bizim kulübü bütçe olarak katlıyor bunlar nasıl oluyorda bu paraları harcıyarak zarar etmiyor biz daha az bütçelerle zarar veriyoruz. Bu seneki zararın tek bir sebebi vardır o sebepte geçen sene sermaye arttırımı istedik sermaye arttırımı içeriden 2-3 tane kişinin itirazı diğer kulüplerin SPK'yı baskı altına alması yüzünden iptal edildi ve en sonunda şartlı kabul edildi fakat bu şartlı kabulüde çok zor şartları var eğer bu sermaye arttırımı olsa idi bu sene çok uçuk transferler konuşuluyo olurdu UEFA kapımızdan bile geçmezdi diye düşünüyorum.