Ünal Aysal'lı Galatasaray Başarıya Doymuyor

Ünal Aysal başarılıdır fakat her halde tek başarısızlığı hala kadrosunda Bülent Tulun olmasındır diyorum nedense her seferinde iç içlerinde bir kaos yaratıyor diğer alt branşlar zarar yapıyor diyen arkadaşlarada sormak istiyorum mesela voleybolda Vakıfbank arkasında banka desteği var şuan türkiyenin en iyi kulübü forma vb. satışlardan gelen bir ekstra katkısı lisanslı ürünleri yok eğer zarar ediliyorsa diğer branşlarda bu kulüpler başta kapatılır Ekateringburg denilen basketbol kulübü bizim kulübü bütçe olarak katlıyor bunlar nasıl oluyorda bu paraları harcıyarak zarar etmiyor biz daha az bütçelerle zarar veriyoruz. Bu seneki zararın tek bir sebebi vardır o sebepte geçen sene sermaye arttırımı istedik sermaye arttırımı içeriden 2-3 tane kişinin itirazı diğer kulüplerin SPK'yı baskı altına alması yüzünden iptal edildi ve en sonunda şartlı kabul edildi fakat bu şartlı kabulüde çok zor şartları var eğer bu sermaye arttırımı olsa idi bu sene çok uçuk transferler konuşuluyo olurdu UEFA kapımızdan bile geçmezdi diye düşünüyorum.

Ali Kırca'nın GSTV'ye geçmesi bile başlı başına büyük bir başarıdır. Microsoft anlaşması, Denizbank vs. birçok mali başarısı var. Hayal bile edemediğimiz sponsorlar için konu açıyorsak bu vizyonumuzu nasıl değiştirdiğinin kanıtıdır.

Başkan çok başarılıdır ve çok seviyorum ama bütçeleri de karşılaştırmak gerekir bakarken, daha önce senede 5-10 milyon euro transfer bütçemiz varken şuanda 40-50 milyon euro civarıdır.Bunun olmasında emeği geçen Adnan Polat ve Özhan Canaydın başkana da sonsuz teşekkürler.

Eskiden olsa futbolda şampiyon olamadığımızla kalırdık, şimdi öyle mi ?

şikeci camiası terimi bu takımdan koparmak için nasıl uğraşıyorsa ünal başkanı da aynı şekilde yıpratıp zarar vermeye kulüpten koparmaya çalışıyorlar ben polatlı canaydınlı bu takımın şamar oğlanına döndüğü sezonları da gördüm hatta öyle ki malum zat bizim başkana müdahale edecek yönlendirecek hale gelmişti ... futbolun paralel yapısı şikeci camia tarafından oluşturulmuş halde medya yayınları ve müdürleri nerdeyse şikeci camianın atamasıyla yapılıyor ... tff yapısı tamamen atanmış tüm kurullarıyla forması üzerinde şikeci camianın askeriyken bu başarılar az değil ...

taraftar arkasında durmalı başkanın hele de bizim bizden başka dostumuz kalmamışken ...

bu arada fanatik hürriyet amk ntv ve ntvspora bunun yanında koç holding ve şahenk yapılarına boykotu unutmayalım duyarlı olalım ... esnaflık ve ticaret dürüstlük ve namusluluk ister hepsinin alternatifi günümüzde mevcuttur ...

Ünal Aysal başarılı bir başkandır ve 10-15 sene sonra, başarılı bir başkandı diyeceğiz, buna şüphe yok.

Ancak hatasız değil elbette.

Futbolda ki kirli düzeni bozamadı ve pek aktif bir hamle yapamadı. Yine de bir bildiği vardır diyerek bekliyorum.

Ama başarısızlıkları umrumda değil, çünkü gerçekten profesyonel bir yönetici ve bizim ihtiyacımız var Aysal'a.

Bu camia maalesef Canaydın ve Polat gibi başkanları gördü, o yüzden Aysal büyük nimettir.

Ünal Aysal başarılı bir başkandır ve 10-15 sene sonra, başarılı bir başkandı diyeceğiz, buna şüphe yok.

Ancak hatasız değil elbette.

Futbolda ki kirli düzeni bozamadı ve pek aktif bir hamle yapamadı. Yine de bir bildiği vardır diyerek bekliyorum.

Ama başarısızlıkları umrumda değil, çünkü gerçekten profesyonel bir yönetici ve bizim ihtiyacımız var Aysal'a.

Bu camia maalesef Canaydın ve Polat gibi başkanları gördü, o yüzden Aysal büyük nimettir.

Profesyonel likte Florya yı taraftara bastirmak

Ultraslani aciklama yap dediğinde aciklama yapmak

Chelsea maci sonrasi hocayı oyunculari taraftarin önüne atmak

Bu tff gidecek deyip onlarin oyuncagi olmak

Stadin üstü kapanacak

3 yil sonunda tıkır tıkır isleyen bir sistem olacak

Borc 100 ml ye dusecek

Yoneticisine maca git diyecek oda konsere gidecek

Vallaha cok profesyonel iz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ömrü hayatımızda görmediğimiz kadar sponsoru Aysal döneminde gördük

bunu da ekleyelim

Cok cok büyük bir Adam,Sneijder ve Drogba gibi isimler buraya getirdin, Avrupa seninle GALATASARAY adini uzun uzun bir ara dan sonra duymus...Sadece Futbol'da degil. her bransta basariyi getirdin...Cok büyüksün,maalesef bu Tarafar bunu görmüyor. Daha dogrusu Terimciler görmek istemiyor.. 2 Yil sonra gidersin maalesef,ama birsey kesin ki sen büyük bir Adamsin.

Cok cok büyük bir Adam,Sneijder ve Drogba gibi isimler buraya getirdin,bu bile yeter..Cok büyüksün,maalesef bu Tarafar bunu görmüyor. Daha dogrusu Terimciler görmek istemiyor.. 1 Yil sonra gider maalesef,cok büyük bir Adam.

Bende Fatih hocayı severim ancak başkanıda çok seviyorum, yaptıkları ortada şu zamanda ünal aysal bu kulüpten gitmeli diyen çok net Galatasarayın daha fazla kupa kazanmasını istemeyen, polatlı dönemlere gitmemizi isteyen tiplerdir net yani.

Cok cok büyük bir Adam,Sneijder ve Drogba gibi isimler buraya getirdin,bu bile yeter..Cok büyüksün,maalesef bu Tarafar bunu görmüyor. Daha dogrusu Terimciler görmek istemiyor.. 1 Yil sonra gider maalesef,cok büyük bir Adam.

Zaten 2 seneye kendi bırakıyor. 1 yıl sonra nereye gidecek? :)

Başkan zehir yönetim kurulu tırt he bide danışmanı kendi ayagına sıkmasa daha fazla efsane olabilirdi

Kendisini çok severdim, çok da başarılı buluyordum ama Fatih Hoca konusunda bende öyle bir iz bıraktı ki maalesef hiç düzelmeyecek. Apaçık tramva yaşattı bana. Bakın konu Fatih Hoca'nın yaptığı yanlışlar değil sadece gönderiliş biçimi.

Bende Fatih hocayı severim ancak başkanıda çok seviyorum, yaptıkları ortada şu zamanda ünal aysal bu kulüpten gitmeli diyen çok net Galatasarayın daha fazla kupa kazanmasını istemeyen, polatlı dönemlere gitmemizi isteyen tiplerdir net yani.

Sevmeyebilirsin hatta. Ben şahsen Terim'i 2. gidişinden beri hiç sevmem ama takımın başındayken ne ağzımı açtım, ne de gitsin diye bir kelime çıktı ağzımdan. Günümüz futbolunda duygulara yer yok..

Aysal dan sonra büyük ihtimall yine Polat Dönemlere dönecegiz. Adan Öztürk falan gelir ve yine Kaparty Liev falan karsi oynaycagiz. Yildizlar de olmaycak takimda.. ne yalan söyliyim..Cok korkuyorum...Aysal dan sonra hersey cok cok zor olacak.

Geri
Üst Alt