Ünder: "Pino bir daha Galatasaray forması giyemeyecek"

Cevap: Ünder: "Pino bir daha Galatasaray forması giyemeyecek"

haftaya kimi oynatacan forvet de onu söyle,yada kanatlarda

yine kaldık kewell a..

bülent ünder in tarsus idman yurduna bile td olamayacağını gösteren güzel bir örnek...o oyuncu için artık gs bitmiştir...5 e satacaksın 2 bile etmez artık...böyle acemice böyle saçma sapan bi röportaj olamaz...yarın yine basın toplantısı yapıp medyanın karşısına çıkar.çok seviyo kameralara görünmeyi.

Bu nasıl bi boş ortam.

Biri gelir Elano'yu gönderir.

Biri Misimovic'i gönderir

Biri Pino'yu gönderir.

Babalarının çiftliğinde at koşturuyolar sanki.

Hayır oynatmıcaksan oynatma. Ama açıklama yapma. Adamının değeri düşmesin.

Ben de gördüm Pino bu gün 2 defa bomboş depara kalktı önüne yuvarlasalar topu önü 20 metre açık.

Mustafa Sarp falan maymun etti atağı.

Biri antrenörlere dur demeli. Emanet teknik direktörler oyuncularımız göndermeye kalkıyolar.

Hayır gitsin. Zaten sevmiyorum Pino'yu ama böyle olmaz. Teknik direktörsün diye herşeyi yapamazsın. Zaten sağlam oyuncumuz kalmadı...

Burda iste durus önemlidir. RIjkaard hic bir zaman demedi, sildim bunu FIlan.

Hagi geldi iki mac oynatmiyarak, hemen adami kovdu, laf üstüne laf etti. Ünder Bey geldi, iki mac oynadi, Bomba Pino da patladi. Olacak is degil... Korkmaz gelmisti, Meira yollandi (en lazigm oldugu zaman)

Ya akilli olan adam yok mu ??? Kimse dur demiyor mu, o yüzden bizden cacik olmaz. Sabir yok, bisey yok. Sabirli olmadigimiz icin Rijkaardi yolladik, keske erkenden yollsaydik bu sezon, 4te 4 yaptigini görmez olaydik, ozaman Buca nin arkasindaydik...

Bi mac adam gibi kazanabildik mi ? Artik kimse demesin Rijkaard Td degil filan, göz göre göre gösterdi...

Rijkaard öyle adam gibi adamdı ki, Servet gibi bir canlıyı bile kadro dışı bırakmamıştı mesela. Yani son 3 sene de, Rijkaard-Skibbe-Lincoln-Keita-Misimovic bu 5 adamın gidişi benim içimde çok büyük yaradır. Bu 5 adamın bedduası mı diyelim, ahı mı diyelim ama onu çekiyoruz.

Yani son 3 sene de, Rijkaard-Skibbe-Lincoln-Keita-Misimovic bu 5 adamın gidişi benim içimde çok büyük yaradır. Bu 5 adamın bedduası mı diyelim, ahı mı diyelim ama onu çekiyoruz.

Eskiden kotu oyuncular kadro disi kalirdi, simdi iyi oyunculari devamli yollayip dandik oyunculari kadroda tutuyoruz.

Rüyanda hocam rüyanda.

Bunun yaptığı insanlık da değil hocalık da değil. Bildiğin odun çıktı bu da...

% 100 bu sene bizim icimizde bir hainlik var .her sey birbirini ardina ve aptalca bir sekilde ilerliyor.Taraftar bile boluk porcuk.

Nedir bu yahu,her meneger bir adama patliyor.bu nasil bir sacmalik nedir yani ,diyelimki Pino denilen adam iyi oynammdi ,bumudur yani kesiyoruz o kutsal formayi bu adama vermiyoruz.bu takimda kim iyiydide gelip gidip yabancilara catiyoruz.

Su haberi birisi dis basina izah etsin ,acaba yabanci olarak kim gelecek bir daha Galatasaray"a.

anlatamiyorum demek istediklerimi ama,bu sacmaligi gormezden gelenler ve onlari alkislayanlar var.

Capsiz cupsuz adamlarla marka degerimizin icine etmis bulunuyoruz beyler.

ruh dediigimiz sey anlasildiki elit tabakada degil herzaman isci olan taraftarda varmis sadece.Bu takimda elbet gidecek hepsi(gercekten hepside gitsin )ama asil gidecek olanlar tepedeki yasli cinarlar, yasli............ tamamen deli sacmasi isler ,aciklamalar,oyuncu cezalari.....

tovbe tovbe ulan sogudum be futboldan.

Bir sezonda 4 kez hoca değiştiren takım oldumu daha önce?

Bu maçın günah keçisini de bulmuşlar.Tamamdır.

Gazla çalışmadığı için ipi çekilmiş olabilir !

Takım çok iyi ya anasını satayım.Mustafa takımda dursun,Barış dursun.Misimovic gitsin,Pino gitsin.Başlarım böyle işe.

allah kahretsin böyle bir sezonu arkadaş ya :mad:

yeter ulan yeter bitsin artık :mad:

HABABAM için yeni kadro dışılarıda bekliyoruz mesela baros ve neil olabilir.. herkes gider HABABAM kalır

Bülent hocayı korumak gibi algılanmasın da pino da ne yaptı allah aşkına pas yok, öyle ben çok adam da çalımladığını görmedim. Eğer seneye sağlam bir takım kurulacaksa bence de pinonun işi yok. bunun yanında ardanın gideceğini varsayarsak sabri,yekta,çağlar, baros dışında kimsenin işi yok takımda. Bide Culioya parantez açayım culio ile de hiç olmaz aşırı top ile oynuyo yemişim mücadelesini görüntüde sarp ve ayhanda mücadele ediyor ama sonuca artı yönde etki sıfır.

Geri
Üst Alt