Ünder: "Pino bir daha Galatasaray forması giyemeyecek"

Cevap: Ünder: "Pino bir daha Galatasaray forması giyemeyecek"

Pino gitti dertler bitti artık şampiyonluğa oynayabiliriz.

misimovic cikletten gittiyse pino gibi basit yetenekte birinini gitmesine üzülmem zaten hiç potansiyelide yok

Tamam bu arkadaşlar sorunlu, sorumsuz vb......

Birinizde şu işi içerden halletsin. Hemen kadro dışı, bu çocukları yönlendirin, kazanmanın yoluna bakın, eğitin, hemen kesip atmak da ne demek oluyor. Bu nasıl hocalık.

oyyy oyyyyyyy

Arkadas her gelen gideni aratirmi bu nasil bir is anlamadim gitti.

Ölüm ölüm dediğin nedir gülüm,ben senin için 3 sene Polata katlanmışım

bencede pino galatasarayın oyuncusu değil ama gidecek o kadar çok adam varki sıra pinoya gelmez diye düşünüyordum.sağolsun gelen gideni aratıyor.

Pino: "Hoca sende 6 maç sonunda saha içi Galatasaray Teknik Direktörü yaka kartını takamayacaksın, haha!"

İşte durumumuz...

hepimiz pinoyuz ulan diye bağırmak geldi içimden..

ne olur en fazla 6 hafta oynamaz.

Bülent ünder nasılsa Gidicek Sıkıntı yok.

AMa Allah rızası için gençleri oynat be kardeşim ne kaybederiz ki kaybedicek daha neyimiz kaldı.

Delireceğiz sayenizde. O olucak.

Ya asıl olay pino mükemmel de Bülent under tu kaka olayı değil.. Pinonun da öyle cok iyi süper bi oyuncu olduğu yok.. Yani bi misi gibi değil.. Ama burda insanları kızdıran asıl olay o kadar oyuncu da varken rezil olan , sadece pinonun suclanmasi.. Sanki tek suçlu o gibi.. Madem böyle diceksin say adam akıllı tüm suçluları. Bı kisiye yıkma olayı.. En azından benm kızgınlığım bunadir yani..

Günah keçisini de bulmuşlar hemen.Bunca zaman sahada yürüyen bir ton adam varken pino'yu mu buldunuz.:mad:

hakan balta'yı hangi hoca kadro dışı bırakacak çok merak ediyorum

Ya asıl olay pino mükemmel de Bülent under tu kaka olayı değil.. Pinonun da öyle cok iyi süper bi oyuncu olduğu yok.. Yani bi misi gibi değil.. Ama burda insanları kızdıran asıl olay o kadar oyuncu da varken rezil olan , sadece pinonun suclanmasi.. Sanki tek suçlu o gibi.. Madem böyle diceksin say adam akıllı tüm suçluları. Bı kisiye yıkma olayı.. En azından benm kızgınlığım bunadir yani..

Kesinlikle.Şunuda unutmamak lazım Pino Ankaragücü maçında iyiydi güzelde bi gol attı neden bi sonraki maçta oynatılmaz saçma sapan şeyler.

aga bir gelen de mustafa sarp'ı ayhan'ı barış'ı hakan balta'yı gökhan zan'ı falan harcasın ya :D elimizde ne kadar iyi futbolcu varsa hep onlar harcanıyor. sanki elde keita var gibi pino'ya atar yapılıyor. elde gerrard var gibi misimovic'e hareket çekiliyor.. ben anlamadım gitti..

Ahh be Ünder senide kaybettik

aga bir gelen de mustafa sarp'ı ayhan'ı barış'ı hakan balta'yı gökhan zan'ı falan harcasın ya :D elimizde ne kadar iyi futbolcu varsa hep onlar harcanıyor. sanki elde keita var gibi pino'ya atar yapılıyor. elde gerrard var gibi misimovic'e hareket çekiliyor.. ben anlamadım gitti..

Ya bunu ben de anlamıyorum.. Her gelen saydıkların dışındaki herkesi harcıyor , kadro dısı bırakıyor ama onlara dokunmuyor.. Hayır düşünüyorum bazen acaba ben mı anlamıyorum futboldan futbolcudan diyorum.. Ciddi çelişkiler içindeyim :D

Ya bunu ben de anlamıyorum.. Her gelen saydıkların dışındaki herkesi harcıyor , kadro dısı bırakıyor ama onlara dokunmuyor.. Hayır düşünüyorum bazen acaba ben mı anlamıyorum futboldan futbolcudan diyorum.. Ciddi çelişkiler içindeyim :D

Ben senelerdir futbol izlediğimizi sanıyodum yanılıyomuşum.Bizim izlediğimiz oyun hangi spor dalına giriyo acaba :D

Cüneyt Tanman da Bülent hocaya destek verdi.Pino bundan sonra takımla beraber çalışmayacakmış.

Geri
Üst Alt