GSC Haber Union SG Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Lemina eren singo Oshimen Kaan Berkan yunus yok… 18 kişilik kadrodan 7 kişi eksilirse normal değil mi arkadaş yedek kulübesinin böyle olması?
Kaan ve berkan zaten kullanmayı istemediği ve verim almadığı oyuncular o yüzden sayma. 5 eksikle kadro bu hale geliyorsa eksik demektir

Taraftar okan hocaya hep önceden söylüyor bunları, başta karşı çıkıyor sonra aynı fikre geliyor
Eren ve Metehan'in durumlari apayri, onlari hesap edebilmeye imkan yok.
Osimhen, Singo, Kaan, Berkan benzer kas sakatligi, ikisi milli takimlarinda oldu. Lemina da benzer sekilde.

Bu adamlari toplarsak 7 tane yedek oyuncu yapiyor, bunlarin icinden Metehani cikariyorum cunku bence futbolcu degil.

Istemsiz bu kadar sakat oyuncunun oldugu, takimin bu kadar zorda oldugu bir donemde yukaridaki gibi insanlari gereksiz yere hedef gosterici yorumlariniz bu takimi ve taraftari yipratmaktan baska bir ise yaramiyor. Cepten minimum 110 milyon euro harcadigimiz bir transfer doneminde elde baska para kalmamis olmasi kadar da dogal bir sey yok.

Bu durumda daha adini bile veremedigimiz "U-23 6-8 numara transferi yapilmali dedik burda" soylemleri bos kaliyor. Bunu size demiyorum ama genel soylem bu yonde oldugu icin yaziyorum.

Takim gercekten zor durumda ve ona buna saldirarak bu konumdan cikamayiz. Elimizde olan devre arasina kadar destegimizi sonuna kadar gostermek, hem stadyumda hem de sosyal medyada. Bizim BJK veya FB gibi baskalarina yedirecek hocamiz ya da oyuncumuz yok. Yonetim ise devre arasinda yapacagi islerle kendini gosterecek, su an gokten zembille oyuncu indirseler de kadroya yazamacayagimiz icin elestirilere artik bir son verelim.

USG ve FB'yi yenip onumuze bakalim.

Eren ve Metehan'in durumlari apayri, onlari hesap edebilmeye imkan yok.
Osimhen, Singo, Kaan, Berkan benzer kas sakatligi, ikisi milli takimlarinda oldu. Lemina da benzer sekilde.

Bu adamlari toplarsak 7 tane yedek oyuncu yapiyor, bunlarin icinden Metehani cikariyorum cunku bence futbolcu degil.

Istemsiz bu kadar sakat oyuncunun oldugu, takimin bu kadar zorda oldugu bir donemde yukaridaki gibi insanlari gereksiz yere hedef gosterici yorumlariniz bu takimi ve taraftari yipratmaktan baska bir ise yaramiyor. Cepten minimum 110 milyon euro harcadigimiz bir transfer doneminde elde baska para kalmamis olmasi kadar da dogal bir sey yok.

Bu durumda daha adini bile veremedigimiz "U-23 6-8 numara transferi yapilmali dedik burda" soylemleri bos kaliyor. Bunu size demiyorum ama genel soylem bu yonde oldugu icin yaziyorum.

Takim gercekten zor durumda ve ona buna saldirarak bu konumdan cikamayiz. Elimizde olan devre arasina kadar destegimizi sonuna kadar gostermek, hem stadyumda hem de sosyal medyada. Bizim BJK veya FB gibi baskalarina yedirecek hocamiz ya da oyuncumuz yok. Yonetim ise devre arasinda yapacagi islerle kendini gosterecek, su an gokten zembille oyuncu indirseler de kadroya yazamacayagimiz icin elestirilere artik bir son verelim.

USG ve FB'yi yenip onumuze bakalim.
Kaan ve berkanı da sayma çünkü onları fazla oynatmak istemiyor ve verim de almıyor. 5 eksikle hiç bir orta-üst seviye şl takımı bukadar eksik hale gelmez. Yazın dedik bizim yedek kulübesi eksik diye. 3 yabancı kontenjanı boş

Sallai kafadan sakat degil miydi?

yıl 2025 takım 3 sene üst üste şampiyon olmuş şampiyonlar ligi maçına çıkıyoruz ve yedek yok. evet ciddi ciddi yedek yok. maç içi allah göstermesin birine bi şey olsa 10 kişiyiz.
Yav ne adamlarsiniz sanki her mac böyle 11 ve yedekler oluyor. Çanakkale cephesi gibi olunca kulüp tabi böyle olur. 2 adam daha aldik deseniz max 2 yedek vardi yine bir b.k olmuyordu yedeklerde geçiniz
Mac kadrosunda yer almayan oyuncular:

Metehan Baltaci - kadroda olsa bile zaten seviyesi yetersiz bir oyuncu
Kazimcan Karatas - cl listesine yazilmadi. yokluktan bir mac oynadi diye kiymete bindi yoksa kadroda olsa bile zaten seviyesi yetersiz bir oyuncu denecekti
Eren Elmali - dönüsümlü ilk 11 oyuncusu
Wilfried Singo - ilk 11 oyuncusu
Mario Lemina - ilk 11 oyuncusu

Kaan Ayhan - kadroda olsa bile zaten seviyesi yetersiz bir oyuncu
Berkan Kutlu - kadroda olsa bile zaten seviyesi yetersiz bir oyuncu
Yunus Akgün - ilk 11 oyuncusu
Yusuf Demir - kadroda olsa bile zaten seviyesi yetersiz bir oyuncu
Victor Osimhen - ilk 11 oyuncusu

kadroda 10 tane eksik varken bunlarin 5 tanesi mühim oyuncu, gerisi gereksiz adamlar
yani bu 5 adam kadroda olsa bile oyuna girecek oyuncular haric yedek kulübesi yine coluk cocukla dolu olacakti.

rotasyon oyuncusu diye kadroda yetersiz adamlari tuttugunun farkina varana kadar ligde rakiple puan puana geldik.

bayern münih'in yedek kulübesinde bugün hücmda 1-2 oyuncu eksik oldu mu hamle sansi ön tarafta fazla olmuyor ama diger bölgelerde hep seviyesi yüksek oyuncular var.

lemina'dan iyisi, bir tane adam akilli stoper ve bir tane adam akilli kanat oyuncusu alinsaydi kadro bu durumda olmayacakti.

kulüp tarihinin en skandal yedek kulübesi sezonun iki kirilma macina denk geldi, hem de kupa beyi ordinaryüs özbek ve winner hocamizin birlikte calistigi dönemde. bunun izahi yok.

Okan hocaya Altyapıya bakmıyor gençlere şans vermiyor diyenler utanır mı? Sanmıyorum. Şampiyonlar ligi maçına yedeklerde full altyapı ile çıkıyor.

yalniz ilk defa yedekler icin heyecanlandim

site site genc oyuncu almak zorunda okan yedekten girecek kaan berkan falan yok

ilk sokacagi oyuncu ahmed kutucu olacaktir ona katlanacagiz artik

Yedekler, herhangi biri

yedek kulübesindeki cocuklarin mevkilerine baktim, iclerinde sag veya sol bek olan oyuncusu yok

Geri
Üst Alt