GSC Haber Union SG Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bikmadiniz ayni seyleri yazmaktan

Ilk onbir de oynayan osimhen,yunus,lemina ve singo sakat

Alternatif olabilecek eren,berkan,kaan ve metehan sakat veyaz cezali

Toplam sekiz oyuncumuz eksik ve buna ragmen cikardigimiz ilk onbir bayagi kaliteli bir kadro

Sorun kadro derinligi degil öyle olsaydi bu kadar oyuncu eksikligi ile böyle bir ilk onbir cikaramazdik

Neden bu kadar eksik var bunu cözmeliyiz,onun sebebi de rotasyon yapilmamasi ve ayni oyuncularla devam etmemiz

Genel kadro kötü degil sadece iki oyuncu daha olabilirdi

Osimhen, Singo, Yunus, Lemina. 4 tane ilk 11 oyuncusu şu an sakat. Sakat olmasalar yedeklerimiz iyi diyecektik. Yapacak bir şey yok.

İcardi yerine barış diyecem de, barış yerine kimse yok, daha doğrusu yedeğimiz yok maalesef. Dar kadronun avantajları. Okan, sağ olsun kadro derinliğini yeterli görüyordu. Buyurunuz…

Bu yedek kadro çerçeveletilip forumun girişine asılmalı, dar kadrocular her foruma girip çıktığında bu doğa harikasını görmeye mecbur bırakılmalı.

Umulur ki ders alsınlar!

Mottomuzu söylemeden de geçmeyelim:
"Bir futbol takımı 33'lük tesbih gibi olmalıdır."

Bu yedek kadro çerçeveletip forumun girişine asılmalı, dar kadrocular her foruma girip çıktığında bu doğa harikasını görmeye mecbur bırakılmalı.

Umulur ki ders alsınlar!

Mottomuzu söylemeden de geçmeyelim:
"Bir futbol takımı 33'lük tesbih gibi olmalıdır."
Singo berkan kaan yunus osimhen eren kadroda olsaydı kadro genişti hocam niye öyle dedin şimdi

kadroda 10 tane eksik varken bunlarin 5 tanesi mühim oyuncu, gerisi gereksiz adamlar
yani bu 5 adam kadroda olsa bile oyuna girecek oyuncular haric yedek kulübesi yine coluk cocukla dolu olacakti.

rotasyon oyuncusu diye kadroda yetersiz adamlari tuttugunun farkina varana kadar ligde rakiple puan puana geldik.

bayern münih'in yedek kulübesinde bugün hücmda 1-2 oyuncu eksik oldu mu hamle sansi ön tarafta fazla olmuyor ama diger bölgelerde hep seviyesi yüksek oyuncular var.

lemina'dan iyisi, bir tane adam akilli stoper ve bir tane adam akilli kanat oyuncusu alinsaydi kadro bu durumda olmayacakti.

kulüp tarihinin en skandal yedek kulübesi sezonun iki kirilma macina denk geldi, hem de kupa beyi ordinaryüs özbek ve winner hocamizin birlikte calistigi dönemde. bunun izahi yok.
Hayal aleminde yasamanin boylesi. Bu adamlar sakat olmasaydi yedek kulubesinde Icardi, Sallai, Yunus, Sara, Eren/Jacobs arti Kaan, Ahmed Kutucu ve Gunay oturuyor olacakti. Tabi hicbir takimda 0 sakat ya da cezali olmasi beklenemez, ama oyuna surulebilen oyuncu sayisi da zaten 5 ve bu yedekler gayet normal olacakti.

Senin de soyledigin uzere bunlarin hepsi denk geldi, yapacak bir sey yok. Yapilan elestirilerin manali olabilmesi icin kulube min 50 milyon euro hibe etmis olmaniz, ve bu paranin karsiliginda oyuncu alinmamis olmasi gerek. Osimhen, Singo, Jacobs (opsiyon kullandik) vs alindigi bir donemde bunlarin uzerine ROTASYON oyuncusu olarak Bayern kalitesinde oyuncu oneremiyorsaniz bunlari yazmaya da gerek yok.

İcardi yerine barış diyecem de, barış yerine kimse yok, daha doğrusu yedeğimiz yok maalesef. Dar kadronun avantajları. Okan, sağ olsun kadro derinliğini yeterli görüyordu. Buyurunuz…
Kadro derinliginde sikinti oldugu dusunmuyorum. Lemina osimhen yunus singo gibi surekli ilk 11 oyuncularimiz sakat. 15 tane ilk 11 oyuncusuna sahibiz. Sorun sen ve senin gibi hadsizlerin surekli okan hocaya “okan” diyerek itibarsizlastirma olayiniz. Fatih terime “fatih” diyor musunuz?

Hayal aleminde yasamanin boylesi. Bu adamlar sakat olmasaydi yedek kulubesinde Icardi, Sallai, Yunus, Sara, Eren/Jacobs arti Kaan, Ahmed Kutucu ve Gunay oturuyor olacakti. Tabi hicbir takimda 0 sakat ya da cezali olmasi beklenemez, ama oyuna surulebilen oyuncu sayisi da zaten 5 ve bu yedekler gayet normal olacakti.

Senin de soyledigin uzere bunlarin hepsi denk geldi, yapacak bir sey yok. Yapilan elestirilerin manali olabilmesi icin kulube min 50 milyon euro hibe etmis olmaniz, ve bu paranin karsiliginda oyuncu alinmamis olmasi gerek. Osimhen, Singo, Jacobs (opsiyon kullandik) vs alindigi bir donemde bunlarin uzerine ROTASYON oyuncusu olarak Bayern kalitesinde oyuncu oneremiyorsaniz bunlari yazmaya da gerek yok.
sezona yedek stopersiz, orta sahasiz ve kanat oyuncusuz girdigimizi göz ardi edemesiniz. minimum 3 transferin yapilmasi lazimdi. yusuf demir'in yabanci kontenjani isgal ettigi yerde bile hala 3 yabanci kontenjanimiz bos duruyor, aslinda 4 yani.

Osimhen
Lemina
Singo
Yunus
Kaan
Berkan

Bu kadar sakat olur mit yavvv

Singo berkan kaan yunus osimhen eren kadroda olsaydı kadro genişti hocam niye öyle dedin şimdi
Kaanı berkanı hiç kaale bile alma nedim, isimleri olup cisimleri olmayan adamları dahil etme bu işe, bu kadronun alternatifsiz ve dar olduğu en baştan belliydi.

sezona yedek stopersiz, orta sahasiz ve kanat oyuncusuz girdigimizi göz ardi edemesiniz. minimum 3 transferin yapilmasi lazimdi. yusuf demir'in yabanci kontenjani isgal ettigi yerde bile hala 3 yabanci kontenjanimiz bos duruyor, aslinda 4 yani.
Yedek sol stoper olmadigina katiliyorum, ancak sol stoper de piyasada yok.

Orta saha: Ilkay, Sara, Torreira, Lemina as oyuncular, Kaan ve Berkan yedek. Bence idare eder.
Kanat: Baris, Sane, Yunus, Sallai - gayet iyi.

Sene basinda sorsalar en cok Osimhen ve Sane'yi isterdim. Bu bolgelere yedekten ziyade as oyunculara buyuk yatirimlar yaptik, bu da anlasilabilir bir transfer politikasi. Yusufa da alici var miydi bilmiyorum ama bos yere kontenjan doldurmaktansa (Jelert vs), bos kalsin ve o parayi daha iyisine harcayalim.

Neyse, mac USG maci, cok tartismanin manasi yok. Sonuc olarak Galatasarayin basarisi onemli.

Kaanı berkanı hiç kaale bile alma nedim, isimleri olup cisimleri olmayan adamları dahil etme bu işe, bu kadronun alternatifsiz ve dar olduğu en baştan belliydi.

Olsun dostum fc26 ultimatede de çoğu kadronun yedeği yetersiz. Ali yiğit çoğu maçta yedekten oyuncu bile sokmuyordur bence

Kadro derinliginde sikinti oldugu dusunmuyorum. Lemina osimhen yunus singo gibi surekli ilk 11 oyuncularimiz sakat. 15 tane ilk 11 oyuncusuna sahibiz. Sorun sen ve senin gibi hadsizlerin surekli okan hocaya “okan” diyerek itibarsizlastirma olayiniz. Fatih terime “fatih” diyor musunuz?
Tamam renkdaş, neden bu kadar hiddetlendin ki? Kimse kimseye hoca demek zorunda değil. Senin hatırın için Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk. Oldu mu? Saygı kazanılır renkfaş, zorla olmaz. Acaba neden bu saygı kayboldu?
Oyuncularımız sakat da 3 adet yabancı kontenjanı boş, buna ne dersin?

Yedek sol stoper olmadigina katiliyorum, ancak sol stoper de piyasada yok.

Orta saha: Ilkay, Sara, Torreira, Lemina as oyuncular, Kaan ve Berkan yedek. Bence idare eder.
Kanat: Baris, Sane, Yunus, Sallai - gayet iyi.

Sene basinda sorsalar en cok Osimhen ve Sane'yi isterdim. Bu bolgelere yedekten ziyade as oyunculara buyuk yatirimlar yaptik, bu da anlasilabilir bir transfer politikasi. Yusufa da alici var miydi bilmiyorum ama bos yere kontenjan doldurmaktansa (Jelert vs), bos kalsin ve o parayi daha iyisine harcayalim.

Neyse, mac USG maci, cok tartismanin manasi yok. Sonuc olarak Galatasarayin basarisi onemli.
Sallai bu saatten sonra ön tarafta oynamaya müsait bir oyuncu degil. Singo'nun arkasina kalitesi olan bir türk oyuncu getirseydin önde kullanabilirdin ama adam sag bek oynaya oynaya köreldi, önde skor katkisi yapmasi zor ve Singo sürekli sakat oldugu icin Sallai dogal olarak hep sag bek oynuyor, orada baska oyuncu da yok. 3 tane kanat oyuncusuyla ilk devreyi bitiremeyecegimiz görünüyordu, yunus'un patlamasiyla elimizde sadece 2 oyuncu kaldi, onlar da yedeksiz oynuyor

Geri
Üst Alt