Ünlü Kabadayı A. Çakıcı'dan Mektup

Şevket Atakan

Adventurer
GalataSarayı Efendileri
İŞTE O MEKTUP:

"Kamuoyuna saygılarımla

Onur ve şereften nasibini almamış Rizeli rezil yezit kişilikli onursuz. Milletin manevi duygularını istismar eden, dinimizi kullanan, hırsızlığı meşru zeminlere oturtturmuş, güzel ülkemizin bölgelerine göre arap atasözü söyleyerek doğu ve güneydoğu da yörenin kullandığı günlük hayatındaki sözleri zaman zaman kullanıp ümit tacirliği yaparak, bölgelere göre kişilik değiştiren, hırsı için ülkemizin fidanlarını telef ettiren, ruhunu şeytana teslim etmiş, dedeleri Kafkas Musevisi olan vampirin torunu.

Batıda İç Anadolu'da, tüm Karadeniz ve Çukurova bölgesinde, Erzurum yöresinde tek devlet tek bayrak tek millet diyorsun. Bir millet varsa mutlaka adı da vardır. Adını söyleyemediğin milletin devleti de olmaz. Adını söyleyemediğin asil Türk milleti tarihin her devresinde devlet olmuştur. Beynini, duygularını, dini inançlarını sürekli kullandığın bu milletin çöpçüsünden, çobanından ne asil insanlar çıktığını biliyor musun? Senin hafife aldığın, ismini koyamadığın bu milletin hiçbir evladı bu yezitliği unutmaz.

Adamsan beni öldürttür ama sen de adamlık ne gezer, ruhunu şeytana teslim etmiş iblis. Kalp gözü de mühürlenmiş çakma Rizeli yezit. Peygamberimizin evlatlarını iktidar hırsı için katleden yezit mantıklı adam. Adını koyamadığın asil Türk milletini hafife alan insan şeklindeki şeytan. Her yerde dinimizi kullanıyorsun, şeytana değil de Allah'a iman ettiysen vicdanınla hesaplaş.

Bu milleti telef edip yezitlik yapma.

Kamuoyuna saygılarımla

Alaattin Çakıcı"

Altına bende imzamı atarım.

Ekli dosyalar

• mektup(15).webp
    mektup(15).webp
    82 KB · Görüntüleme: 134
Helal olsun. Mafia bilmem ne ama en azından doğruları yazmış.

nıye sıkıntıya soksun kı twıtterda forumlarda sozluklerde dolasıo zaten

Okudun mu peki? Erbakan yillarca siyonizmden bahsedip Yahudi bir adami mi yoluna almis yani?

$

Okudum okumasina da, isterse Budist olsun zaten, beni ilgilendirmiyor.

Hainlik yapmadigi sürece ne olursa olsun, umrumda olmaz.

Erdogan´dan nefret etmemin sebebi bu degil yani.

Okudum okumasina da, isterse Budist olsun zaten, beni ilgilendirmiyor.

Hainlik yapmadigi sürece ne olursa olsun, umrumda olmaz.

Erdogan´dan nefret etmemin sebebi bu degil yani.

Yok soyle bir durum var. Refah Partisi doneminde savunduklari Milli Gorus hareketinde siyonist karsitligi vardir, Buyuk Israil projesini engelleme amaci vardir. Akima ters yani durum bir nevi.

$

Yok soyle bir durum var. Refah Partisi doneminde savunduklari Milli Gorus hareketinde siyonist karsitligi vardir, Buyuk Israil projesini engelleme amaci vardir. Akima ters yani durum bir nevi.

$

Neler var neler. Kimin ne oldugu belli degil ki. Karisik isler ya.

Derinler düsünsün. Beni ilgilendirmiyor artik. Bikmisim.

$

İnsan oğlu çiğ süt emmiştir. Bu milyonlarca yıldır da böyle devam eder. Paraya ve güce ruhunu satabilirsin.Bu sen veya bende olabiliriz. Sonuçta dünyanın kaderi artık kağıt parçalarında ve anlam ifade etmeyen birimlerde. Ben bunun zaten 2003-2004 ten beri israil ve amerikanın emrine girmiş olabilceğini tahmin ediyorum.

İnsan oğlu çiğ süt emmiştir. Bu milyonlarca yıldır da böyle devam eder. Paraya ve güce ruhunu satabilirsin.Bu sen veya bende olabiliriz. Sonuçta dünyanın kaderi artık kağıt parçalarında ve anlam ifade etmeyen birimlerde. Ben bunun zaten 2003-2004 ten beri israil ve amerikanın emrine girmiş olabilceğini tahmin ediyorum.

Kapitalist duzeni kabul eden zaten bu insanlarin kontrolu altindadir. Isin kotusu bagimli hale geldik.

Menderes donemi ile bu donem arasinda cok buyuk fark yok.

$

Ne 2003-2004 yılı renkdaş. Daha hapisteyken amerikalı bürokratlar ziyaret edip durdu bunu. Yani daha hapisteyken yol haritasını çizdiler bu herifin... Hatta hapisten çıkmasına yardımcı olan Deniz Baykal'dır bildiğim kadarı ile ve amerikanın ricası ile yardım ettiği söylenir...

Tansu çiller vakti zamanında, önümüzdeki dönemler için Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül'ü hazırlıyoruz gibi bir açıklama yapmış mı gerçekten? Bu laf çok dönüyor ortada.

Geri
Üst Alt