Ünlü Kabadayı A. Çakıcı'dan Mektup

Eşini ve daha bir sürü masum insanı öldürmesi veya öldürtmesi sonucu belli bir yere kadar gelmiş gözü dönmüş bir katilin sözlerine mi kulak asıyorsunuz.Kendisi ''mafyadır'' ''kabadayı'' değildir ikisi arasındaki farkı öğrenin de gelin.RTE'yi sevmem ama ona ders vermeye çalışan bir kişinin de sayısız insanın ölümünden sorumlu bir katilin olması da çok şaşırtıcı durmuyor mu?

Eşini ve daha bir sürü masum insanı öldürmesi veya öldürtmesi sonucu belli bir yere kadar gelmiş gözü dönmüş bir katilin sözlerine mi kulak asıyorsunuz.Kendisi ''mafyadır'' ''kabadayı'' değildir ikisi arasındaki farkı öğrenin de gelin.RTE'yi sevmem ama ona ders vermeye çalışan bir kişinin de sayısız insanın ölümünden sorumlu bir katilin olması da çok şaşırtıcı durmuyor mu?

Ikiside yesin birbirini dedigin gibi A.Cakici sayisiz insanin olumunden sorumlu ama Tayyip'te oyle. Irak savasini unutmayin. Amerikanin ordulari ucarak gitmedi ya Turkiyeden gectiler. 2 ana ussu acti adamlara olenlerde musluman. Ne kadar ilginc degil mi.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

israil mi rizeli yezit :D

O mesajın altında açıklama yapmıştım. Lakin görmeyen gözleriniz var ise bu benim sorunum değil. Türkiye'nin en azılı mafyası olsan bile bu şekilde başbakana yazı yazmaya makatın yetmez. Bu popilistçe yapılmış bir şey kaldı ki 70'lerde solcuları kesiyordu bu ve bunun gibi dengesizler sayısız insanın katilinden masum biri gibi bahsetmek bize yakışmaz. Bunun arkadaşı değilmi Haluk Kırcı Bahçelievler'de 7 kardeşimizi kesti.Düşmanıma iki giydirdi diye dost saymam ben bu bunun gibi karaktersizleri.Bugün böyle der yarın serbest bırakılsın en büyük başbakan der geçin.

Ikiside yesin birbirini dedigin gibi A.Cakici sayisiz insanin olumunden sorumlu ama Tayyip'te oyle. Irak savasini unutmayin. Amerikanin ordulari ucarak gitmedi ya Turkiyeden gectiler. 2 ana ussu acti adamlara olenlerde musluman. Ne kadar ilginc degil mi.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İnsan hayatını etkileyen herkes benim gözümde aynıdır kardeş.Oyuncak değil bu ne hayaller ve mutluluklar çalındı kim bilir.

Öldür şu hırsızı be reyis.

abd ile savaş cıksa başbakan düşmanlığından abd askerlerini destekleyecek insanlarımız mevcut

Ne olur adamlarını azmettir de şu yeziti temizlet.Mafyalarda eskisi gibi değil arkadaş.Nerde ski mafyalar.Ama adam haklı.HIRSIZ YEZİT

Geri
Üst Alt