Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.570
- 73.112
- 5.188
Karı depresifmiş. Allah rahmet eylesin Vatan kardeşe
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadinin yeğeni teyzem platonik aşıktı vatan in hiçbir suçu yok demiş.
Hatta yaş probleminden dolayı hep uzak durmuş vatan şaşmaz. Ama kadın birkaç kez intihar etmeye çalışmış.
İlişki olmayabilir arada. Kim bilir ne diye çağırdı otel odasına.
GSCimbom Mobile App
Olm bundan 20 30 yıl önce ülke teksas gibiydi sokakta her gün 15 tane adam vuruyorlardı wat da heck ?Sokakta her an kaza kursununa gidebiliriz.
Trafikte basit bir yol kavgasindan yine vurulabiliriz.
Ruhsal olarak cokmus bir ulkeyiz. Simdilerde bir insanla basit bir konuyu bile tartisamaz oldum..
Karsimdakini akil sagligindan emin olamadigim icin hakli olsamda susuyorum..
Hadi ben bunu bir sekilde deneyimledim ama ogluma yada kizima bu konuda nasil ornek olabilirim? Onlara hakkinizi aramayin, bosverim demem daha yanlis..
Devir degisti.. Erkekler kadinlasti, kadinlar ise erkeklesti.. Bundan 20-30 sene once boyle bir durum olabilir miydi?
Neyse Vatan sasmaza cok uzuldugumu belirleteyim. Yakinlarina bas sagligi dilerim..
Boyle her kotu haber bu ulke icin umutlarimi iyice tuketiyor..
Olm bundan 20 30 yıl önce ülke teksas gibiydi sokakta her gün 15 tane adam vuruyorlardı wat da heck ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olayın özeti şudur;
BİREYSEL SİLAHLANMAYA HAYIR !
ABD'de yılın silahı seçilen bir tabancayı yapan (Canik), ABD'ye en çok yivsiz tüfek satan, yivsiz tüfek üretiminde dünyada 1. olan bir ülkede yasal olarak bu silahları fahiş fiyat ve harçlar yüzünden alamamak üzücü.Olayın özeti şudur;
BİREYSEL SİLAHLANMAYA HAYIR !